تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 1298 اولاول ... 1785786286686746756766776786796806816826887287781178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

همین یک درصد اگه باشه خیلی زیاد میشه تو ماه مثلا حساب کن سرعت 10 مگ هست فرض میکنم سرعت دانلود رو به جای 2.5 که باید باشه 2 مگ بر ثانیه بده پس توی بازه زمانی شبانه یعنی 2 تا 7 همون 1 درصد میشه 360 مگه و توی یک ماه میشه 10 گیگ پس همین باعث میه ترمز رو بکشیم!
    الان توی طرح کمپین پارسال که چند روز دیگه تموم میشه شبانه کلا رایگان بود و من بعضی شبانه که چیزی برا دانلود داشتم حدود 6 گیگ میزاشتم دانلود که اگه 1 درصد وجود داشت ترافیک من خیلی زود تموم میشد

برا ثبت نام این طرح نیازی نیست بری و اینترنتی میشه ثبت نام کرد ولی اون دو تا طرح دیگه رو باید حضوری بری
    اون که میپره بیرون رو نمیدونم چه صیغه ای هست!
    یعنی این یک درصد این قدر زیاد میشه!! پس من اشتباه حساب کردم یا اشتباه منظورتون را فهمیدم!!؟؟ منظور از سرعت 2 مگابایت بر ثانیه بود یا 2 مگابیت بر ثانیه؟؟ همین طور که قبلا گفتم من حساب کردم به ازای هر یک گیگ دانلود شبانه ده مگ از حجم روزانه کم میشه ..ولی چیزی که شما گفتید طبق محاسبه من اگر سرعت 2 مگابیت بر ثانیه باشه سرعت دانلود میشه 250 کیلوبایت بر ثانیه که در 5 ساعت رایگان شبانه با این سرعت حداکثر 4.6 گیگ میشه دانلود کرد که 46 مگ از حجم روزانه را می سوزانه پس این عدد 360 مگ نمیشه!!! ولی اگر سرعت دانلود را 2 مگابایت بر ثانیه بگیریم میشه در 5 ساعت 36 گیگ دانلود کرد که 360 مگ از حجم روزانه را می سوزانه که خب چنین سرعت و چنین دانلودی در یک شب امکان پذیر نیست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

تو این طرح جدیده به دی ال سی ها چه قدر سرعت میدن. قبلآ که میگفتن به دی ال سی ها بیشتر 1 مگ نمیدیم. ولی در کل خاک تو سر این مخابرات اصفهان که همش یه مشت طرح عجیب غریب که نمونش رو هیج جای دنیا نداریم میزاره و نمیکنه یه صفحه در مورد این طرح های مزخرفش تو این سایت مزخرفترش توضیح بنویسه. انگاری خوششون میاد ملت بریزن مخابرات سوال پیچشون کنن.

3. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان اگه کسی بخواد از طرح زرین انصراف بده میشه؟
    کجا باید رفت؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان اگه کسی بخواد از طرح زرین انصراف بده میشه؟
    کجا باید رفت؟
    باید به صورت حضوری به مراکز مخابراتی مراجعه کنید و فرم انصراف را پر کنید. برای مثال مرکز مخابرات استقلال
    Last edited by nini bad; 27-04-2014 at 23:30.

6. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

باید به صورت حضوری به مراکز مخابراتی مراجعه کنید و فرم انصراف را پر کنید. برای مثال مرکز مخابرات استقلال
    باید پول داد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

نه دوست عزیز هیچ هزینه ایی دریافت نمیشود... فقط باید شخصی که طرح به اسمش هست همراه با کپی کارت ملی مراجعه کند... مراکز شهید خرازی شهید ردانی و استقلال

9. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا نظر شماها روی کدوم طرحه؟ آخه یکبار به من گفتند اگر یکساله انتخاب کنی و کنسل کنی به ازای ماههای باقی مانده ازت جریمه میگیرند!

دوم اینکه به نظرتون گرفتن طرح با مودم و بعد فروختن مودم صرفه ای داره؟

سوم اینکه به هبچ طریقی نمیشه اینترنتی ثبت نام کرد! ما که نیافتیم. تو قسمت رزرو که میرم شماره مشتری میخواد. شماره تلفن منظورشه؟ نمیشه

ویرایش:

کلی چیز نوشتم پاک شد!
    پیدا کردم. توی پنل کاربری اون بالا شماره مشتری رو زده بود. ظاهرا میشه اینترنتی همه کاراشو کرد.
    یه نکته که باید در نظر داشت اینه که طرح اگر یکماهه باشه 4 گیگ ترافیک داره اما توی طرح 12 ماهه 24 گیگه یعنی ماهی 2 گیگ! کلا از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود این مخابرات!
    Last edited by sherlock_Holmes; 28-04-2014 at 12:17.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آقا نظر شماها روی کدوم طرحه؟ آخه یکبار به من گفتند اگر یکساله انتخاب کنی و کنسل کنی به ازای ماههای باقی مانده ازت جریمه میگیرند!

دوم اینکه به نظرتون گرفتن طرح با مودم و بعد فروختن مودم صرفه ای داره؟

سوم اینکه به هبچ طریقی نمیشه اینترنتی ثبت نام کرد! ما که نیافتیم. تو قسمت رزرو که میرم شماره مشتری میخواد. شماره تلفن منظورشه؟ نمیشه

بهتره از طرح های یک ساله استفاده نکنید ... چون در صورت کنسل کردن به جای پرداخت جریمه هزینه مودم را هم از شما دریافت می کنند...
    ثبت نام اینترنتی فقط برای طرح زرین است نه طرح های دیگر... شما تا ساعت 2 بعد از ظهر می توانید به مراکز مخابراتی برای ثبت نام مراجعه کنید.

12. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

تو این طرح جدیده به دی ال سی ها چه قدر سرعت میدن. قبلآ که میگفتن به دی ال سی ها بیشتر 1 مگ نمیدیم. ولی در کل خاک تو سر این مخابرات اصفهان که همش یه مشت طرح عجیب غریب که نمونش رو هیج جای دنیا نداریم میزاره و نمیکنه یه صفحه در مورد این طرح های مزخرفش تو این سایت مزخرفترش توضیح بنویسه. انگاری خوششون میاد ملت بریزن مخابرات سوال پیچشون کنن.
    وقتی پای انحصار طلبی باشه اصلی ترین قسمت مانور دادن با طرح های بی مفهوم ,اجباری و بی ارزش است آن هم بر روی خطوط DLC که مشترکین آن هیچ راهی برای خلاصی از این وضعیت نمی بینند... مخابرات آنقدر فضای سخت افزاری و قدرت در دست دارد که بتواند بهترین و با کیفیت ترین سرویس ها را در اختیار کاربران قرار دهد اما حاضر نیست وارد رقابت بشود و در حال حاضر به فکر افزایش آمار کاربران و سود بیش از حد با ارائه سرویس های کاملا غیر منصفانه است ...

14. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شماره توزیعو ار کجا گیر بیاریم حالا ؟ پشتیبانی میتونه بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •