تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 2199 اولاول ... 17857862866867467567667767867968068168268872877811781678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کلا این طرح برای شرکت ها خوبه و برای غیره نمیصرفه

دلیل اولش اینه که هر گیگ رو 5000 تومان محاسبه میکنن با این حال میشه 100 تومن 100 تومن هم چو شرکت داری و چون هر گیگ اضافه رو 5000 تومان حساب میکنن میکشن روش

کلا طرح های یکساله و با مصرف خیلی کم رو گرونتر میدن البته موقع خرید اولت

ولی برای شارژ ازت 200 نمیگیرن چون قیمت هر گیگابات اضافه رو 5000 تومن حساب میکنن پس قبل از تموم کردن همه گیگ هات دوباره شارژ کنی نزار کلا طرح قطع بشه

برای خرید شارژ اضافه اول پولو بریز به حسابشون بعد زنگ بزن به قسمت فروش بگو برام شارژ کن

ولی اگه بخای طرح رو عوض کنین برعکس بالا عمل کن
    سلام
    یعنی مثلاً, اگر من 100 هزار تومان به حساب مبین نت واریز کنم مقدار 20 گیگابایت برام منظور میشود؟
    و مدت اعتبار این حجم اضافه خریداری شده تا چه زمان می باشد؟ و آیا با اتمام دوره یکساله طرح, مقدار 20 گیگ از پیش خریداری شده نیز از بین میرود؟
    و همچنین آیا این مقدار خرید سبب تمدید اعتبار حق اشتراک مجدد تا سال آینده نیز میشود؟

Last edited by ali1497; 27-03-2012 at 21:27.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    فردا می خوام برای این طرح یکساله 512 یک به چهار اقدام کنم.
    نمی دونم می صرفه 50 تومن بیشتر بدم اختصاصی بگیرم، عاملیت اش که خیلی تبلیغ اختصاصی اش رو می کرد!!
    توی منطقه ما مبین نت تازه امده، حدس می زنم اوضاع اش خوب باشه چون کاربراش کمه نه؟
    اینکه توی این طرح بهت مودم رایگان میدن، فکر کنم می تونی مودم جیبی هم بگیری، با این حساب بهتر نیس جای مودم رومیزی، جیبی بگیرم؟ البته مودم جیبی غیر WIFI کابل شبکه بهش می خوره؟ آخه کامپیوتر دستکتاپ خونمون که WIFI نداره، لپ تاپ و گوشیم داره.

اصلا شما که دارید استفاده می کنید، پیشنهادتون چیه؟ چه طرحی رو بگیرم، من دیدم این طرح یکساله چون پول مودم نمی دم به صرفه اس اما دانلود اش خیلی کمه، گفتم خوب 5 صبح تا 8 صبح دنلودامو انجام میدم، هان؟
    اگر واقعاً به مودم جیبی احتیاج نداری وای‌فای معمولی بهتره.
    طرح رو هم باید خودت ببینی نیازت چقدر است.

3. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه louxman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم

با این آنتن دهی الان پینگ تایم شما چنده ؟
    مکان مودم شما کجاست نزدیک به دکل نزدیک هست است ، توی ساختمان یا بالای پشتبام هستش ؟
    اتصال مودم به رایانه بوسیله کابل شبکه هست یا وایرلس ؟
    سلام من از همون مودم کله قندیا دارم داخلی طبقه سومم پینگم حدود 80 یا 70

شهر ما یه دکل داره اونم بالای بلندترین کوهه ومکان مودمم هم نزدیک نیست

اتصال بوسیله هر دو یعنی هم کابل و هم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    فردا می خوام برای این طرح یکساله 512 یک به چهار اقدام کنم.
    نمی دونم می صرفه 50 تومن بیشتر بدم اختصاصی بگیرم، عاملیت اش که خیلی تبلیغ اختصاصی اش رو می کرد!!
    توی منطقه ما مبین نت تازه امده، حدس می زنم اوضاع اش خوب باشه چون کاربراش کمه نه؟
    اینکه توی این طرح بهت مودم رایگان میدن، فکر کنم می تونی مودم جیبی هم بگیری، با این حساب بهتر نیس جای مودم رومیزی، جیبی بگیرم؟ البته مودم جیبی غیر WIFI کابل شبکه بهش می خوره؟ آخه کامپیوتر دستکتاپ خونمون که WIFI نداره، لپ تاپ و گوشیم داره.

اصلا شما که دارید استفاده می کنید، پیشنهادتون چیه؟ چه طرحی رو بگیرم، من دیدم این طرح یکساله چون پول مودم نمی دم به صرفه اس اما دانلود اش خیلی کمه، گفتم خوب 5 صبح تا 8 صبح دنلودامو انجام میدم، هان؟
    گول مودم مجانی رو نخورید دارن دقیقا پول مودم رو از شما میگیرن!
    اگر منظورت این طرح 20 گیگ 512 یکسال هست به نظر من واسه 90% کاربرا اصلا به صرفه نیست! این طرح بدرد کسی میخوره که فقط بخواد ایمیل چک کنه!و اصلا وبگردی نکنه در یکسال!
    اکثر کاربرای معمولی حدود 4 گیگ در ماه مصرف دارن (من خودم در ماه 10 گیگ مصرف میکنم) حالا اگر در نظر بگیریم کسی در ماه 3-4 گیگ مصرف کنه و بخواد این طرح رو بگیره براش در یک سال در میاد:
    هزینه طرح که مودم هم شاملش میشه و 5 ماه بیشتر نمیتونه استفاده کنه: 200تومن
    +
    7 ماه طرح 512 با 4 گیگ حجم: 7*18= 126تومن
    =
    مجموع= 326 تومن در یکسال

حالا اگر نخواد طرح ویژه بگیریه:
    مودم وای فای: 110
    +
    12 ماه طرح 512 با 4 گیگ حجم:12*18= 216تومن
    =
    مجموع= 326 تومن در یکسال

نه 1 تومن کمتر نه 1 تومن بیشتر!

تا اینجا نه ضرر میکنی نه سود ولی اگر مصرفت در ماه از 4 گیگ بیشتر باشه کلاه بزرگی سرت رفته!
    اکثر کسایی که برای بار اول اینترنت پرسرعت میگیرن چون هیچ ایده ای ندارن که در ماه چه قدر مصرف دارن فکر میکنن که میتون با 20 گیگ ، یک سال دوام بیارن و با حساب کتاب خودشون خیلی به صرفه در میاد براشون ولی بعدا میفهمن که اصلا این طور نیست.

مودم جیبی که lan نداره ولی فکر کنم usb داشته باشه( مطمئن نیستم). اگر مصرفت فقط در خونه است اصلا پیشنهاد نمیکنم جیبی بگیری.

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

سلام من از همون مودم کله قندیا دارم داخلی طبقه سومم پینگم حدود 80 یا 70

شهر ما یه دکل داره اونم بالای بلندترین کوهه ومکان مودمم هم نزدیک نیست

اتصال بوسیله هر دو یعنی هم کابل و هم وایرلس
    سلام
    میتونی یک تست از اسپیدتست با سرور توی لندن بزاری؟

6. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه louxman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان که من خونه نیستم اینجا 2 چراغم روشنه صبر کنید بزارم البته نمیدونم سرور لندن چطور میزارن من همون began test رو زدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

اگر کار میکنه که دیگه به dhcp دست نزن.
    فقط یه نکته میمونه!
    اگر رمز کنترل پنل مودم رو عوض نکردی حتما عوض کن. چون یه قابلبتی که این مودم های tp link دارن اینه که اگر رمز کنترل پنل رو عوض نکرده باشی و هر چه قدر هم رمز قوی برای وایرلس گذاشته باشی، رمز وایرلس یعنی کشک!
    من بلد نیستم بگو باید چیکار کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان از بچه ها کسی 512 یک به چهار داره؟؟ که ببینه سرعت شبانه چطوره!! اخه انگار فقط برای سرعت 1 مگ شبها افت سرعت داره اما 512 انگار شبها سرعتش خوبه و افت نداره... من که دهنم سرویس شد اشتراک 1 مگ یک به چهار دارم اما شبها بیشتر 800 مگ نمی تونم دانلود کنم!!! واسه بقیه بچه ها هم افت سرعت وجود داره تو ساعات رایگان؟؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گول مودم مجانی رو نخورید ...کسی در ماه 3-4 گیگ مصرف کنه و بخواد این طرح رو بگیره ...
    مجموع= 326 تومن در یکسال
    ...
    نه 1 تومن کمتر نه 1 تومن بیشتر!

تا اینجا نه ضرر میکنی نه سود ولی اگر مصرفت در ماه از 4 گیگ بیشتر باشه کلاه بزرگی سرت رفته!
    مرسی مرسی که خیلی خوب برام حساب کردید و وقت گذاشتید.
    من ید طولایی توی استفاده از اینترنت با محدودیت های سنگین دارم
    راستش یه برادر دارم که توی خونه می خوام هزینه رو باهاش نصف کنم، اگر ماهیانه بگیرم سر 1-2 ماه ممکنه بفهمه سرش کلاه گذاشتم دیگه همکاری نکنه، من یکساله بگیرم اونو توی عمل انجام شده قرار بدم بعد فرت و فرت حجم رو چک می کنیم که آهای حواست باشه سهمیه این ماهو تموم نکنی

با این حساب از خیر اون مودم جیبی گذشتم، همون رو میزی بهتره.

چند هفته دیگه عربستان صعودی () تشریف دارم انشاالله، اگر لپ تاپ ببرم توی هتل یه snapshot از دانلودم می گیرم ببینید شتر سوارها چه سرعتی دارند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه. 512 یک به چهار هم به همین شکله. من 32 تا کانکشن دانلود همزمان میگذارم تا سرعت کامل (95) بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه. 512 یک به چهار هم به همین شکله. من 32 تا کانکشن دانلود همزمان میگذارم تا سرعت کامل (95) بگیرم.
    اقا منظورتون از 32تا کانکشن چیه ؟

میشه لطف کنین یه توضیح بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •