با سلام :کسی میدونه توی کانفیگ مودم کدوم قسمتش میشه dns هایی رو که از ایرانول میگیره تغییر داد و جدید ست کرد؟چون من نمیخام توی کانکشن ست کنم میخوام تو مودم ست بشه ؟مودم bt130 wifi
با سلام :کسی میدونه توی کانفیگ مودم کدوم قسمتش میشه dns هایی رو که از ایرانول میگیره تغییر داد و جدید ست کرد؟چون من نمیخام توی کانکشن ست کنم میخوام تو مودم ست بشه ؟مودم bt130 wifi
الحق كه جديدا خوب بهانهاي پيدا كردن براي اينترنت افتضاحشون. من نميدونم يعني تو همهي ممالك هر كي https استفاده ميكنه به اين خفت ميفته؟!!!
بعضی وقتها آدم یک استدلالاتی از زبان مسئولان میخواند که همزمان به دو چیز شک می کند. یکی اینکه یعنی ما کاربران ایرانی اینترنت واقعاً اینقدر شوت به نظر می رسیم؟ یا اینکه واقعاً این حضرات بسیار سوپر فوق تخصصی فکر می کنند! شاید هم ترکیبی همگون از هر دو!
این ماجرای قطعی پروتوکلهای ایمن اینترنت در روزهای منتهی به ۲۵ بهمن از آن نمونه داستانها است که ترکیبی از همه نوع رفتار در مسئولان دیده شد که هر کدام از آنها در حیطه ای مشغول گول مال کردن کاربران اینترنت بوده اند. با هم برخی از این اضهار نظرها را می خوانیم.
اول از همه که اظهار نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر را بخوانید تا با اوج تکنیکهای قلاب سنگ کردن و از بیخ عرب شدن آشنا شوید:
مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات:از ایمیل خارجی استفاده نمی کنم. وی در پاسخ به این سوال که آیا این مشکل در استفاده شما برای چک کردن ایمیلتان پیش نیامده است، تاکید کرد:من از ای میلهای خارجی استفاده نمی کنم و مشکلی در استفاده از ای میلهای داخلی خود مشاهده نکرده ام.
خوب این اظهار نظر جالب آن هم برای یک مدیر مسئول شرم آور نیست؟ یعنی شما نمی دانید که چند نفر کاربر داریم؟ چند نفر ایمیل ملی با وصفی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ام دارند؟ یعنی ۳۰ میلیون کاربر ایرانی که اغلب هریک چند اکانت ایمیل برای کارهای رسمی و غیر رسمی خود دارند اینقدر راحت قابل صرفنظر هستند!
جالبتر از آن این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر کاملاً بی پایه فنی است:
مدیر عامل شاتل با بیان اینکه کاربران در اکثر مواقع برای دور زدن فیلترینگ از شبکههای VPN استفاده میکنند، ادامه داد:این امر باعث کندی دسترسی کاربران به سایتهای اینترنتی میشود.
این هم از آن حرفها است!!! یعنی موضوع اینقدر مبهم است؟ خیلی ساده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده ام که راه ارتباط ایمن بین کاربر و وب سایتها چیست! خوب اگر به نحوی شما جلوی تبادل کلید عمومی را بگیرید دیگر ارتباط ایمنی ایجاد نخواهد شد! و چون همه خدمات ایمیلی مبتنی بر تایید هویت از طریق رمز هستند و این رمز را در محیط ایمن از شما می گیرند دیگر شما دسترسی به ایمیل خواهد نخواهید داشت. این موضوع هیچ ارتباطی با اینکه سایر کاربران در حال استفاده از چه خدماتی هستند ندارد. باور کنید هیچ ارتباطی ندارد! نکته دیگر اینکه بالفرض چنین هم باشد. چرا در یک روزهایی خاص یک مرتبه رفتار کاربران ایرانی عوض می شود؟ آن کسی که از فیلتر رد می شود (کسی هم هست که رد نشود؟!) همیشه این کار را می کند و خواهد کرد.
اما از همه جالبتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب بود که ضمن اشاره به علت اصلی ماجرا بخشی از این داستان را مربوط به ردگیری تروریستهای دانشمندان هسته ای دانسته است! خوب حالا این وسط یک سری سئوال پیش می آید که اگر بالفرض شما دنبال تروریستهای مذکور بوده اید و میدانید آنها به موساد و سیا و …وصل هستند باز هم دارید در یاهو میل و جی میل به دنبال رد آنها می گردید! یعنی واقعاً آنها اینقدر مبتدی باید باشند؟ آیا اگر شما این خدمات را ببندید و کاربران با روشهایی مانند VPN و Socks از حداقل کنترلی که بر گیتهای اینترنت است رد شوند آن وقت شما بهتر می توانید فضا را اسکن کنید؟!
واقعیت این است که همه میدانند که این نوع محدودیتها توسط چه ارگانی بر اینترنت تحمیل می شود و همه هم ترجیح میدهند سکوت کنند و یا دلایل صد من یک غاز تحویل کاربران دهند.
صرفنظر از اینکه قطع کردن خدمات ایمیلی حرکتی دون شان برای ملت ایران است بدتر از آن توجیهاتی است که انجام می شود. توجیهاتی که پیش فرض آن احمق و ابله بودن مخاطب است. پیش فرضی که مسلماً نمی تواند درست باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بعد از این یک هفته فقط می توانم به دوستانی که این تاپیک را می خوانند توصیه کنم فعلا از تهیه وایمکس ایرانسل صرف نظر کنید.
برای این کار شما نیازمند خریدن آی پی استاتیک هستین (Static IP)
و بعد از ست کردن IP
dns دلخواه استفاده کنید.![]()
??????????????????????????????سلام دوستان من يه سوال داشتم
من ميخوام از دوستم مودم ايرانسلشو بخرم كه تعرفه ش 128 هست ولي چون كمه بهش گفتم 256 كنه بعد به من بفروشه چون اون دانشجو هست و با كارت دانشجويي ميتونه بيشتر از 128 بگيره حالا با اين حساب ايرانسل قبول ميكنه مودم رو به نام بزنه چون من دانشجو نيستم؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه تعرفه مودم الان از اين ماهي 50500 ريالي ها هست آيا اين تعرفه قابل تبديل به 256 سه ماهه 3Gb رو داره
كسي خونه نيست جواب مارو بده ؟؟؟
ساعت 22:20 شب هست و وضعیت به ظاهر سبز شد و طبیعی.....
خدارحم کنه به همگی ما
دوست عزیز وقتی تو برنامه صرفا جهت اطلاع میاد اونجوری میگه میخواد بگه رسانه ها آزاد هستن و همه چی رو میگن تابلو اون رسانه پشتش به کی گرمه و اخبار 20:30 ساتنش برای خراب کردن خودشون. میگفت آقا پات رو از رو سیم اینترنت بردار چند روزه ایمیل ها خرابه و قطع هستش بعد همه احضار بی اطلاعی میکنن. خوب کسی اومد جواب بده؟؟؟ الان هر کشوری دیگه ای بود این اتفاق میافتاد رسانه ها آبروریزی میکردن مردم هم دولت و فناوری ارتباطات و مخابرات رو بازخواست میکردن. آقایون وقتی اینترنت بدون فیلتر ماهواری استفاده میکنند براشون مهم نیست اون وزیر ارتباطات و زیرساخت خودشون خونشون بهترین اینترنت رو دار بچه های ناز نازیشون بهترین اینترنت رو استفاده میکنن. در کل تا خودمون رو اصلاح نکنیم همین اوضاع هست.
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
من الان 13000 تومان تو حسابم هست داره کم میشه همینطور. نه مینویسهکه 1 گیگ شارژی که کردم تموم شده نه هیچی خیلی خر تو خره. بازم به شرکت آسیاتک چه سیستم فاکتور قشنگی و ساده و کاملی داشت
الان من بخوام 20 هزار تومان سرویس 512 پایه رو شارژ کنم چیکار باید بکنم؟؟؟ که این پولی که تو حسابم هست استفاده بشه ولی باید بهش اضافه کنم. چون 2روز دیگه تموم میشه. که حداقل پول از سحابم بره اگر شارژ ندارم بگه قطع هستش خیالم راحت بشه و از اینترنت تبلتم استفاده میکنم تا سر ماه بیا.
همچنان پینگ بین 700-900 بعد از دو هفته...هیچ تغییری نکرده...وضعیت افتضاح...
بابا شرکتا تو انتقال اینترنت از طریق کابل(adsl)مشکل دارن/چه برسه بخان از طریق فرکانس بدن/adslخیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)