با سلام گیرنده های دیجیتال به هر تلویزیونی متصل میشه؟ تلویزیون ما سامسونگ قدیمی هست شاید مال 10 سال پیش ایا مشکلی از نظر اتصال نداره؟
با سلام گیرنده های دیجیتال به هر تلویزیونی متصل میشه؟ تلویزیون ما سامسونگ قدیمی هست شاید مال 10 سال پیش ایا مشکلی از نظر اتصال نداره؟
اینطور که من هم از گفته های دوستان فهمیدم، اگر فیلمهایی که میبینی حجم بالا هستند ( مثلا 720p با حجم 3-4 گیگ به بالا داری که صدایشان DTS است) گیرنده سما At 200 فقط صدای این جور فیلمها را درست پخش میکنه
ولی اگر فیلم با حجم پایین میگیری، در بقیه دستگاه ها هم مشکلی نخواهی داشت.
اگر ورودی A/V داره، آره.
تلویزیون ده سال پیش که حتما ورودی A/V داره.
نوشته شده توسط Aloneboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی از این بابت نیست ، همه گیرنده دیجیتال ها یه فیش خروجی تصویر دارن که مثل همون فیش ورودی آنتن پشت تلویزیون هست که اسمش RF Out است و باید باکابل کواکسیال 75 اهم (همین سیم آنتن های معمولی ) به هم وصلشون کنید. تو عکس زیر سمت چپ - پائین رو نگاه کنید مشخصه RF Out. شما با این فیش خروجی میتونید تصویر رو به تلویزیون منتقل کنید.
![]()
Last edited by amirhosien_007; 13-08-2012 at 13:42.
دوستان کسی هست که سوراند ها و سنتر rs یا شبیه این رو به دیوار با میخ زده باشه . اگه این کار مشکلی داره چیه ؟ اگه میشه عکس هم بزارین ممنون میشم .
سلام.
آمپ من رو 8 اهم برای هر کانال 90 وات خروجی و روی 6 اهم برای هر کانال 125 وات خروجی داره.البته بلندگوهای من 8 اهم هست و ماکزیمم خروجیش 75 وات.
مدل 726 به نوعی بهترین مدل سری 700 فوکال محسوب میشه و این آمپ براش ضعیف هست.
من همه تجهیزات رو با HDMI به آمپ وصل کردم و از آمپ به تی وی.البته ----- ماهپاره مستقیم به تی وی وصله.صدای تی وی هم به آمپ وصل نکردم البته اگر هم بخوام وصل کنم نیاز به اپنیک نیست چون هم تی وی و هم آمپ قابلیت ARC دارند.
ساب ووفر به خروجی pre out آمپ وصل میشه.
1912 الان فکر کنم حدود 1200 باشه.البته نمی دونم اصلا الان با توجه به وضعیت بازار گیر میاد یا نه.
تفاوت با 1312 تو توان آمپلی فایر و خروجی بهتر قابلیت multi zone بودن و قابلیت network و 8 کانال بودن و ... هستش.
726 یه ست سینماییش فکر کنم حدود 6 تومنی تموم بشه.
726 بلندگوی front هست و برای rear از مدل 706 استفاده می کنند.ساب و سنتر هم مطمنا سری 700 بهتره.البته زمانی که شما یک پیکج کامل سینمایی از مدل 726 سفارش بدید اونوقت rear و sub و center هم از سری 700 دریافت می کنید.
بله الان مدل های جدید آخرشون 13 داره ولی تا بخواد تو ایران بیاد میشه اواخر پاییز یا اوایل زمستون.
hifi رو که تو صفحه قبل دادم بخون.hi end هم به محصولات تولید شده شرکت ها گفته میشه که تو طبقه ممتاز قرار دارند.یعنی به نوعی تو نوع خودش بهترین هستند.
در مورد av separates محصولات مارانتز اطلاعی ندارم.hifi compounent هم به محصولات hifi گفته میشه.
اینجور دستگاه های محافظ برای سورس ارجینال و سیستم ها و پلیرهای عالی و صد البته افراد با تجربه تو زمینه صدا وتصویر کاربرد داره.
باسلام به همگی
من چند ماهی هست که میخوام یه سیستم صوتی واسه خونه بگیرم ،یه سیستمی که کیفیت فوق الهاده خوبی داشته باشه ،بشه ازش بعنوان سینمای خانگی (نه بصورت خیلی حرفه ای)استفاده کرد،ورودی و خروجی های کاملی داشته باشه ،فول فرمت چه از صوت و چه از تصویر باشه،... راستش حوصله و وقت خوندن 600 صفحه از این فروم را نداشتم ، درخواستم هم اینجا مطرح کردم چون فکر میکنم جای خوب و تخصصی باشه!!! در ضمن مد نظر قیمت هم 600 تومنه ! البته اگر چیز خوبی باشه تا یک تومن هم حاضرم هزینه کنم .یه چیزی را یادم رفت بگم واون اینکه اگر این سیستم باندهای بوک شلف داشته باشه خیای عالیه و یا اینکه اصلا باند هم نداشته با شه اشکالی نداره میتونم باند هاشو جدا جور کنم !!!!
چون من tv lg 47 LM67100 دارم
نیاز به یک سینمای خانگی بگیرم که همه ی فرمت ها رو بخونه و بعدا بلوری باشه و سه بعدی سینمای خانگی با کیفیت باشه باند هاش ایده ال باشه و صدای خوبی هم داشته باشه.....
تا 600 یا 700 تومن چی؟؟؟
ممنون از راهنمایی دوستان
Last edited by HAMDER; 15-08-2012 at 07:36.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)