تا جایی که میدونم شما اگه تایید نهایی رو نزنید و سقف پر بشه شما مازاد محسوب میشید اتفاقا من دیروز یکی از دانشجوها رو تو دانشگاهمون دیدم همین مشکل رو داشت به هر دری زد براش درست نکردن مگه بند پ داشته باشییا قوانین دانشگاهتون فرق داشته باشه
تا جایی که میدونم شما اگه تایید نهایی رو نزنید و سقف پر بشه شما مازاد محسوب میشید اتفاقا من دیروز یکی از دانشجوها رو تو دانشگاهمون دیدم همین مشکل رو داشت به هر دری زد براش درست نکردن مگه بند پ داشته باشییا قوانین دانشگاهتون فرق داشته باشه
کسی میدونه تراز دانشگاه رباطکریم توی انتخاب اول رشته IT چنده؟
چطوری قطعی میکنی مگه؟
سلام میخواستم بدونم برق کارشناسی باید چند واحد پاس بشه
ما كه تا حالا دكمه ثبت نهايي رو نزديم اصلا
برای ما هم هیچ وقت نیازی به ثبت نهایی نبوده؛ چون بعد از حذف و اضافه خود به خود ثبت نهایی تلقی میشه.
سلام دوستان
سوالی داشتم
اینکه دانشگاه ازاد انتقالی نمیده که کاملا در جریان هستم
یکی از اقوام نزدیک بنده دانشگاه ازاد یکی از شهرستان های استان قبول شد در صورتی که شهر خودمون هم این رشته رو داشت
حالا این بنده خدا میتونه در نوبت بهمن از اون دانشگاه انصراف بده و در این دانشگاه (شهر خودمون ) ثبت نام کنه
واحدهایی که پاس کرده رو قبول میکنن ؟؟ کلا این کار امکان پذیر هست ؟؟
مراحلی که این بنده خدا باید طی کنه چی ؟؟؟
جدیدن هم که کنکور برداشته شده!!! . راستی ایشون در مقطع کارشناسی ناپیوسته قبول شدن
Last edited by szh_1367; 12-10-2011 at 00:44.
????????????????
باید هر دو دانشگاه با این قضیه موافقت کنن. واحدها رو هم قبول می کنن. اگر بخوان امکان پذیره. مراحلش رو نمیتونم دقیق بگم چون خودم دقیق اطلاعی ندارم.
کارشناسی ناپیوسته باشه که کار راحت تر هست البته اگر موافقت کنن.
من خودم زیاد به کار دانشگاه ازاد وارد نیستم اون بنده خدا هم که اگر اطلاع داشت اینطور نمیشد
من منظور شما رو درست متوجه نشدم یعنی چی هر دو دانشگاه باید قبول کنند ؟
این بنده خدا این ترم رو میره دانشگاه ازاد شهر دیگه و ترم بعد رو انصراف میده و میاد شهر خودمون دانشگاه ازاد ثبت نام میکنه
حالا سوال من اینکه این کار امکان پذیر هست ؟ ممکنه کجا به مشکل بربخورد ؟
لطفا دوستانی که اطلاع کاملتری دارند راهنمائی بکنند
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)