تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 678 از 1759 اولاول ... 17857862866867467567667767867968068168268872877811781678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز...

من یک مودم symphoney دارم که برای اینترنت ای دی اس ال از شرکت پارس انلاین گرفتم...

حالا چون لپ تاپ خریدم میخوام یک مودم وایرلس بگیرم...ایا باید مودم وایرلس رو از همون شرکت بگیرم یا میتونم خودم بگیرم...؟؟

2.ایا همون ای دی اس ال معمولی رو میتونم با مودم وایرلس به ویرلس تبدیل کنم یا باید از شرکت تقاضای اینترنت وایرلس کنم؟!

(ییخشید که زیاد وارد نیستم!!)
    خودت می تونی مودم بگیری ولی ببین با چه مودمی سازگاری دارند. سمفونی هم همون ایسوز هست شک نکن.
    مودم لینکسیس خوبه ولی پارس قبولش نمیکنه.
    2- وایرلس مودم ربطی به شرکت نداره شما حتی با خریدن اکسس پوینت هم می تونید اینترنت وایرلس توی منزل داشته باشید ولی بهتره مودم وایرلس تهیه کنید.

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من مودم smc7904 گرفتم و بعد از 100 جور نصب مختلف نتونستم وایرلس رو روی نت بوک پیدا کنم! فکر میکنم اشکال از مودم باشه چون نت بوک هر از چندی یه وایرلس دیگه رو پیدا میکنه! اما خبری از مودم خودم نیست! اگه ممکنه راهنماییم کنید یا اگه آموزشش هست بهم آدرسش رو بدید. ضمنا wlan هم enable هست... راستی با lan میتونم وصل شم. فقط وایرلس رو پیدا نمی کنه..... مرسی

داره خودمونی میشه XaniaR_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من از ساعت یک شب (دانلود رایگاه) شروع کردم به دانلود ولی برنامه DU Meter و سایت پارس آنلاین ۲ تا حجم متفاوت دانلود رو نشون دادند.

چرا اینطوری شده؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    من از مخابرات ADSL گرفتم ولی مودم از خودمه ASUS AM 602 هرکار کردم کانکت نشد می خوام ببینم CONFIG چیه و اینکه حتما باید با کانکشن کانکت شم یا مستقیم هم میشه
    اگه یکی از دوستان لطف کنه کانفیگ کردنشو مرحله به مرحله بگه یک دنیا ممنون میشم
    تو پست اول راهنمای یک سری مودم ها (از جمله )602 به فارسی و انگلیسی هست.

Configuration به معنای پیکربندی هستش. و تو ایران (به اشتباه) بجای تنظیم مودم از کلمه ناقص کانفیگ کردن مودم استفاده میشه! که تو مودم های وایرلس از طریق 192.168.1.1 انجام میشه.
    راهنما ها رو اجرا کنید مشکلی بود در خدمتیم

-------------------------

با سلام و خسته نباشید
    من مودم smc7904 گرفتم و بعد از 100 جور نصب مختلف نتونستم وایرلس رو روی نت بوک پیدا کنم! فکر میکنم اشکال از مودم باشه چون نت بوک هر از چندی یه وایرلس دیگه رو پیدا میکنه! اما خبری از مودم خودم نیست! اگه ممکنه راهنماییم کنید یا اگه آموزشش هست بهم آدرسش رو بدید. ضمنا wlan هم enable هست... راستی با lan میتونم وصل شم. فقط وایرلس رو پیدا نمی کنه..... مرسی
    دنبال راهنماش هستم ، پیدا کردم میگم. . .

--
    ادیت:

شما PPPoE تنظیم کردی یا Bridge ؟
    دوستان میگن بعضی اوقات با Bridge ، وایرلس کار نمی کنه!!!

این لینک Manual مودم شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by a6l3i; 29-03-2010 at 11:25.

6. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من از ساعت یک شب (دانلود رایگاه) شروع کردم به دانلود ولی برنامه DU Meter و سایت پارس آنلاین ۲ تا حجم متفاوت دانلود رو نشون دادند.

چرا اینطوری شده؟
    کلا DU METER چرت و پرت زیاد مینویسه من حجم 60 گیگ 3 ماه دارم و از اول ماه هم ریسیتش کردم و شد صفر الان نوشته 124 گیگ دانلود کردی در حالی که هنوز 20 گیگ دارم

8. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا این لینکه اشتباهه
    ممنون آقا خبرشو میدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من برای adsl مخابرات ثبت نام کردم و می خواهم 1 مودم وایرلس خوب هم بگیرم.رفتم پایتخت چند تا مدل بود که خود فروشنده ها میگفتن جز مارکشون هیچیشون با هم فرق نمیکنه.1 مودم D-link بود 60 تومن.یکی هم asus G31 بود 70 تومن.از نظر شما اساتید کدوم بهتره؟
    ممنون

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلا به جناب لرد عزیز . . .

با سلام
    من برای adsl مخابرات ثبت نام کردم و می خواهم 1 مودم وایرلس خوب هم بگیرم.رفتم پایتخت چند تا مدل بود که خود فروشنده ها میگفتن جز مارکشون هیچیشون با هم فرق نمیکنه.1 مودم D-link بود 60 تومن.یکی هم asus G31 بود 70 تومن.از نظر شما اساتید کدوم بهتره؟
    ممنون
    همونطور که فروشنده های عزیز گفتن ، واسه اینترنت نفتی دولت عزیزمون ، همه مودم ها عالی اند ؛ مخصوصا تو وایرلس ها که هم Asus و همD-Link خوب عمل کردن.
    نظر شخصی من با Asus هستش ، چون هیچ ISP ای بهش گیر نمیده و من خودم با Firmware اش خیلی حال میکنم چون امکانات فوق العاده ای برای تقسیم کاربرهای شبکه به 3 دسته ی Low, Medium,High رو میده . (من wl600g دارم ) که تو برندهای دیگه این رو ندیدم.

باز هم دیدگاه شخصیم اینه که : اگه یه چرخی تو صفحات آخر همین تاپیک بزنی ، دوستان برای تنظیم یا آپ گرید مودم های وایرلس Asus خیلی کمنر به مشکل برخوردن و کمتر درمورد اونها سوال میشه. درحالیکه تعداد سوالها در مورد سایر برندها و D-Link بیشتر به چشم میخوره. من برداشتم اینه که سیستم تشخیص اتومات تنظیمات تو Asus و اتصال راحت به ISP خیلی بهتره. من که تو این 5 سال نه با این مودم مشکلی داشتم نه با asus-am6000 اولیم.
    الآن سروصدای بر و بچ غیر ایسوسی درمیآد. منتظریم

12. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من یه مودم WAG120N Lynksys خریدم
    می خواستم بدونم که با سیم هم به کامپیوتر می تونم وصل کنم با اینکه باید کارت شبکه وایر لس هم بخرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من از مخابرات adsl گرفتم و مشکل من با مادم dlink-DSL 2640u وایرلس این هست که تقریبا هر دو دقیقه یک بار دیسکانکت میشه حتی وقتی گزینه keep alive رو فعال میکنم البته زمانی که دانلود دارم ابدا مشکلی وجود نداره و تنها زمانی که آنلاین هستم و کاری انجام نمیدم این حالت دیسکانکت پیش میاد و یا اگر دیسکانکت هم نشه دیتا ترنسفری انجام نمیشه و عملا دیسکانکت هست.این مشکل رو با dsl-200 که یو اس بی و قدیمی هم بود داشتم .لطفا مسئله نویز و اسپلیتر رو کسی مطرح نکنه که مشکل این دو تا نیست .خواستم ببینم کسی نظری در مورد مشکل من داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •