بعلت خرابی مادر بورد تا کی نخواهم بود .......!؟
خداحافظ تا کی .......!
![]()
بعلت خرابی مادر بورد تا کی نخواهم بود .......!؟
خداحافظ تا کی .......!
![]()
تكراري شد...
Last edited by Spaniuly; 11-03-2009 at 23:13.
دوست عزيز پچي كه ساختم متناسب با نياز هاي خودم بود و با توجه به اونچه كه بود درست كردم بنابه اصرار دوستان گذاشتم البته همين الانشم اگه كسي ورژن بازيش 1.20 باشه و آپديت جديد cv0f رو هم گرفته باشه بهش خيلي فاز ميده استفاده از اين پچ اتفاقا توي شروع نصب تمامي موارد مورد نياز رو به انگليسي ذكر كردم الان اكثر PES بازهاي حرفه اي از نسخه 1.20 استفاده ميكنن و آپديت جديد رو هم گرفتن و با استفاده از سايتهايي كه همون لايسنسر من هم تاليفي از اونها هست بازيشون رو اصلاح كردند اسامي Fake رو و حال مي كنن
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
krauser جان من اون فایل ادیت رو اجرا کردم ولی ارور داد ومن برای اینکه مطمئن بشم که ادیت درسته رفتم به اسم های بازیکنان pes Uو we Uسر زدم ولی اسمها درست نبود انگار این ادیت عمل نکرده بود لطفا راهنمایی کنید
اما در مورد ارور :اون طور که نوشته من باید data مو اپدیت کنم ومن مخوام از توی بازی بخش دان اپدیت کنم لطفا بگین حجم این اپدیت چنده وایا میشه با این اینترنت نفتی اپش کرد یا نه.
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان![]()
نميدونم ارور رو به چي داده شما ورژن بازيت چي هست پچ 1.20 رو نصبيدي؟ فكر نكنم به نبودن فايل cv0f ارور داده باشه ولي به هر حال بايد داشته باشي چون بر اساس اون آپديت درست كردم اديت فايل رو
ولي با سرعت كمتر از 512 دانلود اين cv0f رو به كل بيخيال شو من با 64 خواستم دانلود كنم نشد زنگ زدم آي اس پي گفتم 1 ساعت سرعتم رو به 512 افزايش بدن توي 50 دقيقه دانلود كردم. مشكل اينه كه دانلود فقط از داخل بازي ميشه لينك مستقيمش معلوم نيست كجاست
Last edited by Spaniuly; 12-03-2009 at 03:06.
دوستان یه سوال.
چرا پرو 2009 اصلی برای پلی استیشن 2 جام یوفا رو نداره؟!
روو جلدش نوشته که داره ولی توو بازی خبری ازش نیست...
شایدم داره و من نتونستم پیداش کنم!نظر شما چیه؟!
من پچ 1.20 رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه ارور میده
ولی کرکو کپی کردم گزینه دانلود اومده الانم دارم دانلود میکنم
Last edited by 4khane; 12-03-2009 at 08:40.
رفيق پچ 1.20نصب نشه كه گزينه دانلود نمياد حتما نصب شده براي اطلاع از اين موضوع برو كنترل پنل و Add or Remove بالاي صفحه يه گزينه هست Show Updates اون چك رو بزن ببين زير PES آپديت داره يا نداره اگه داره نوشته 1.20 يا نه
خیلی ممنون .
این اتنخاب اسکربورداش واقعا ایده ی جالبی بود ...
اقا وقتی 100% تموم شده حدود یک ساعت طول کشید زد Install faild
در ضمن من چون بازیو در این ویندوز نصب نکردم تو ادریموو نیست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)