حسرت این مونده تو دلم :|
![]()
حسرت این مونده تو دلم :|
![]()
اینو من تو مهاباد دیدم 1 مگابایت به بالا دانلود میدهشما مگه خطت فیبر نوریه که نمی تونی بگیری از های وب
بنده خدا خودش میدونه، تو دیگه نمک رو زخمش نپاش
================================
یادمه تو تاپیک گفته شده بود که های وب ارومیه نمایندگی داره (اینترنت آسمان)
تو سایتشون که رفتم، بجز homepage چیز دیگه ای نداشت! رو هر لینکی که کلیک کردم ارور 404 داد!!!
جالبه که تو سایت های وب هم وقتی تو لیست نمایندگی ها ارومیه رو انتخاب می کنم چیزی پیدا نمی کنه
حالا نمیدونم قراردادشون کنسل شده یا سایت های وب به روز نیست یا اینکه ... !!!
Last edited by urumchi; 25-01-2014 at 18:35.
جدیدا فقط رنج آی پی 5 گیرم میاد هر چی تلاش میکنم رنج آی پی 2 گیرم نمیاد ! برای شما هم همین طوریه ؟
اکثر آی پی ها هم وضعشون خرابه چند ساعت پیش یه آی پی بهم گیر داده بودهر چی ریست میکردم باز همون آی پی ست میشد ! پینگ هم باز رفته بود بالای 3000 زنگ زدم 2020 گفتم مک رو ریست کنید مودم جدید ــه الان یه ای پی جدید گرفتم یکم وضعیت خوب شده
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=305ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=304ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=304ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=307ms TTL=46
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 304ms, Maximum = 307ms, Average = 305ms
![]()
Last edited by ittools; 25-01-2014 at 19:39.
سعید تو که جدیدا اینترنت عوض کردی ، آنا ازت اضا و مدارک و ... واسه رانژه کردن خواست ؟ الان دیگه این چیزارو نمی خواد. از تو سایت ثبت نام کنی خودشون رانژه می کنن.
آره، واسه 128 به بالا مدرک میخوان چون مثل اینکه از سازمان تنظیم مقررات بازرس رفته و بهشون گیر داده
روزی که من واسه ثبت نام رفته بودم همینطور آدم میومد تو و بهشون مدرک میداد تا سرعتشون رو نیارن رو 128
منم کپی کارت دانشجویی 2 سال پیشم رو دادم بهشون، اونام خیلی خوشحال خندان زدن رو پرونده و تمام!!!
در مورد سایت هم والا اصلا اطلاع ندارم، فکر کنم فقط بشه 128 ثبت نام کرد چون واسه بقیه حتما مدرک باید بدی
اما سرعت عملشون عالیه، صبح ساعت 9 رفتم مخابرات تخلیه کردم، ساعت 12 خط تخلیه شد
ساعت 6 عصر سرویسم وصل شد ، البته 5-4 بار زنگ زدم و تاکید کردم که کار واجب دارم حتما سرویسم رو همین امروز وصل کنید
والا من و دوستم واسه صبا که رفتیم من 128 نامحدود گرفتم اونم 2 مگ. ولی واسه هیچکدوممون هیچی نخواستن . اسممم به زور بهش قالب کردم![]()
کسی اطلاع داره دکل وایرلس میتونیم رو پشت بوم بزنیم یا مجوز می خوات ؟
آیپی هایی که با ۲ شروع میشن هم کم کم دارن مثل ۵ میشن .
نانو استیشن می خود که اونم فکر نکنم هیچ منعی داشته باشه. منتها هم گرونه هم دنگ و فنگ داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)