خب خداروشکر . قابل توجه بعضی از دوستان که ناامیدن .
فک نمیکنم ربطی به بهانه آوردن داشته باشه .... قانون واسه همه ی دانشجو ها در همه ی شرایط یکسان . معدل بالای 17 مجاز به انتخاب 24 واحد می باشد.
خب خداروشکر . قابل توجه بعضی از دوستان که ناامیدن .
فک نمیکنم ربطی به بهانه آوردن داشته باشه .... قانون واسه همه ی دانشجو ها در همه ی شرایط یکسان . معدل بالای 17 مجاز به انتخاب 24 واحد می باشد.
نه کارت ورود به جلسه رو خواستن نه کارت دانشجویی رو. مگه نباید کارت ورود به جلسه رو امضا بزنن؟
چرا ! شانس آوردی ! واحدتون کجاست ؟!!![]()
تا ترم قبل از من کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه هم نمیخواستن . رئیس آموزش فقط میگفت خودتون رو بیارییدحالا این ترم رو نمیدونم . تو مرکز ما زیاد به این چیزا گیر نمیدن فقط سر جلسه چک میکنن که خود شخص هست یا نه کسه دیگه ای روی صندلی نشسته
![]()
یک روز نمیای اینجا به اندازه یک روز تاپیک میره جلو... من این ساختمان داده رو امتحان میدادم میرفت عالی میشد ... بابا این لیست های پیوندی کشت ما رو ... میان ترم ها همه رو 6 شدم به جز مدار منطقی که به همه داده 5
به خاطر یک تحقیق که نیاوردیم ... بعد امتحان یک تحقیقی درست کنم واسش بفرستم که خودش کیف کنه شاید نمره میان ترم ها باز شد بده 6 ... چون مدار منطقی درس نسبتا ساده ای هست
به امید خدا و با تلاش خوداگر الف شدم میخوام 24 تا بردارم بترکونم 7 ترم تموم کنم
اینجا کسی اصلا ترم 3 کامپیوتر هست ( نرم افزار )![]()
آره آقا منم فردا ساختمان داده دارم ولی از الان تو کف ذخیره بازیابی ام ، آخه این چه کتابیه ؟!!!!!!!!!!!!!!
آره والا !
پ ن : اصلا نمیدونم در مورد چی صحبت میکنید![]()
منم ترم 3 هستم و فعلا سه روزه داريم ساختمان داده ميخونيم :دي
اين ذخيره هم خيلي درس خوبيه! من قبل اينكه بخونمش هي ازش ميترسيدم ميگفتم كي ميخواد اينو پاس كنه ولي وقتي نشستم خوندمش ديدم تستاشو چقدر آسون ميدن! ميان ترمم كه 6 داده
همه 6 فول میگیرین ! دوستمم الان گفت استاد میان ترمو بهش 6 داده ... منم از این ترم برم کلاس !! والا !
امتحان مبانی دادم درحد.بعد امتحان هم دوستام هم دخترا جمع شدیم محض رضای خدا 1نفر قبول نمیشد
از این ترم دانشگاه ما دختر و پسر رو جدا کرده واسه امتحان.من ترم اول هستم ولی دوستان میگفتن ترم های قبل باهم امتحان میدادن.برای بقیه هم همینطور شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)