تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 905 اولاول ... 178578628668674675676677678679680681682688728778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سلم
    برای مشکل آمپر آب، که میاد تا خانه 3
    و وقتی هم بره دما بالا و فن بزنه باز هم روی 3 هست. یعنی اصلا 4 نمیره
    شاید اگر 1 ساعت رانندگی کنیم، فقط 1 بار بره روی خانه 4
    جدیدا این طور شده
    امروز ان فشنگی اب که یک فیش داخلش هست رو در اوردم.مقاومت ش وقتی ماشین خنک بود 297 اهم بود. روشن کردم هی مقاومتش کم شد تا دیگه نزدیک های 60 اهم رسید
    وقتی فن روشن شد، دیدم 55 اهم رسیده و دیگه کمتر نشد و بعدش که فن خاموش شد رفت حدود 60 اهم
    یعنی تا 65 اهم سریع کم میشد.اما دیگه حدود 65 تا 60 کم نشد و حداکثر رسید به 55 اهم.
    این الان مشکل داره؟
    راستی سوکت سنسور آب رو هم که سوکت 2 سیم میخوره بهش باز کردم.دیدم خود سوکت و خود فشنگی مقدار خیس هست. طبیعی هست؟ یا خراب هست و اب میده؟
    الان من نمیدانم کدام یک خراب هست!
    اما فن روشن و خاموش میشه وقتی دما میره بالا. منتها نشانگر همیشه 3 هست

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممکنه برق منفی بدنه ضعیف باشه . تمام اتصالات برق منفی به بدنه که از کابل منفی متصل شده را چک و تمیز کنید ( روی شاسی و گیربکس ) و یک سیم منفی از موتور به بدنه در سمت راست موتور هست که اونهم باید از نظر اتصال کامل چک کنید. در صورت امکان چند منفی دیگه به بدنه و موتور بدید چون کلا سیمکشی پراید ضعیف هست.

اگر خیس شدن زیاده یعنی نشتی داره. عکس بگذایرد تا جریان واضحتر باشه.

3. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممکنه برق منفی بدنه ضعیف باشه . تمام اتصالات برق منفی به بدنه که از کابل منفی متصل شده را چک و تمیز کنید ( روی شاسی و گیربکس ) و یک سیم منفی از موتور به بدنه در سمت راست موتور هست که اونهم باید از نظر اتصال کامل چک کنید. در صورت امکان چند منفی دیگه به بدنه و موتور بدید چون کلا سیمکشی پراید ضعیف هست.

اگر خیس شدن زیاده یعنی نشتی داره. عکس بگذایرد تا جریان واضحتر باشه.
    سلام
    ممنون از پاسخ شما
    امروز سینی باطری رو باز کردن و با تمام قوت ، هر چه سعی کردم، پیچ روی گیربکس مال اتصال بدنه باز نشد....دیگه اخر خوب تمیزش کردم. و ان سیمی که روی بدنه هم هست همین طور.

الان با توجه به مقاوتمتی که از فشنگی کله قرمز تک سیم گرفتم، درست کار میده؟
    والا سوکت اون فشنگی کله مشکی مال ECU رو برداشتم و بزنم سرجاش، و تمیز کنم . دیدم آب داخلش هست. بعد که خم شدم. دیدم خود فشنگی هم داخلش آب هست.
    من واتر پمپ عوض کردم اما یاد ندارم که اب ریخته شده باشه داخلش ..
    ترموستات هم 4 شنبه پیش عوض کردم . منتها وقتی ترموستات باز کرد. چون واتر پمپ باز شده بود . اب درون جنت نبود که بگیم ریخته باشه روی فشنگی
    یکمی اب ریختیم برای شتشو ناحیه واتر پمپ ،شاید ریخته درون سوکت و فشنگی

تازه از 4 شنبه تو این گرما خشک نشده !!

آخه فشنگی جایی نداره که بخواد اب ازش بیاد بیرون!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسخ شما
    امروز سینی باطری رو باز کردن و با تمام قوت ، هر چه سعی کردم، پیچ روی گیربکس مال اتصال بدنه باز نشد....دیگه اخر خوب تمیزش کردم. و ان سیمی که روی بدنه هم هست همین طور.

الان با توجه به مقاوتمتی که از فشنگی کله قرمز تک سیم گرفتم، درست کار میده؟
    والا سوکت اون فشنگی کله مشکی مال ECU رو برداشتم و بزنم سرجاش، و تمیز کنم . دیدم آب داخلش هست. بعد که خم شدم. دیدم خود فشنگی هم داخلش آب هست.
    من واتر پمپ عوض کردم اما یاد ندارم که اب ریخته شده باشه داخلش ..
    ترموستات هم 4 شنبه پیش عوض کردم . منتها وقتی ترموستات باز کرد. چون واتر پمپ باز شده بود . اب درون جنت نبود که بگیم ریخته باشه روی فشنگی
    یکمی اب ریختیم برای شتشو ناحیه واتر پمپ ،شاید ریخته درون سوکت و فشنگی

تازه از 4 شنبه تو این گرما خشک نشده !!

آخه فشنگی جایی نداره که بخواد اب ازش بیاد بیرون!
    موضوعات را بشدت با همدیگه درگیر کردید جوری که اصلا سر و ته قضیه دیگه مشخص نیست!
    پاسخهای قبلی من را به دقت مطالعه کنید و بکار ببرید

6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

موضوعات را بشدت با همدیگه درگیر کردید جوری که اصلا سر و ته قضیه دیگه مشخص نیست!
    پاسخهای قبلی من را به دقت مطالعه کنید و بکار ببرید
    جسارتا یک سیم بگیرم و بچپونم داخل بسط منفی باطری؟ بعد کجا پیچ کنم اون سرش رو؟
    چه سیمی باید بخرم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    در حالت درجا من وقتی پام رو چند بار پشت سر هم بزنم روز ترمز. دور موتور یک سر گاز میره بالا و بر میگرده سر جاش
    مال همه این طوریه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام
    در حالت درجا من وقتی پام رو چند بار پشت سر هم بزنم روز ترمز. دور موتور یک سر گاز میره بالا و بر میگرده سر جاش
    مال همه این طوریه؟
    توجه بفرمایید:

اتومبیل شما به دلایل زیادی دچار عیب و ایراد شده که صرفا با صحبت کردن در موردش توی نت و انجام تعمیرات ناقص و اشتباه توسط خودتون درست نخواهد شد و بلکه ایرادات دیگه ای ممکنه به اون اضافه شه.
    در مورد درجه نشانگر حرارت همانطور که قبلا هم گفتم:
    مشکلی هست که برای تمام پرایدها اعم از کاربراتوری و انژکتوری پیش میاد و دلیل اصلی اون هم فشنگی نشانگر حرارت است. این فشنگی ها به هیچ وجه قابل تشخیص از نظر سالم بودن یا نبودن بجز نصب بر روی خودرو نیستند چون همه ساخت چین و یا ایران بوده و یا اینکه کیفیت کمی دارن . به عنوان یک فروشنده قطعات یدکی که سالهاست با اینجور قطعات سر و کار دارم و از این دست مشکلات زیاد دیدم، توصیه اکید میکنم که بیشتر از این خودتان را آزار ندید و وقت خودتون را با انجام آزمایشات بیهوده و خسته کننده هدر ندید.
    در مورد خیس بودن فشنگی یا سوکت و یا هرجای دیگه:
    به احتمال قوی یک نشت آب وجود داره که باید پیدا کنید مثلا درب ترموستان خوب سوار نشده یا پوسیدگی داره، جنت رادیاتور ترک خورده و یا خوب بسته نشده، و یا خود فشنگی خراب هست و آب نشت میکنه.
    باید با دقت همه چیز را کنترل کنید
    در نهایت توصیه می کنم حتما قبل از هر کاری ماشین را به یک تنظیم موتور ماهر و وارد نشان بدید تا از نظر سلامت تنظیم موتور هم مکانیکی و هم نرم افزاری چک بکنه و بعد به سراغ بخشهای دیگه برید.

10. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام متاسفانه برقکار خوب اصلا نیست. من که ندیدم.یک مشت اطلاعات غلط دارند.
    یکی میگفت برو فشنگی کله سبز مال ساژم بخر. اون یکی میگفت خوبه، خنک هست که درجه روی 3 هست..
    ECU خطای خاصی نداره و مکانیک هم موقع تعویض واشر درب سوپاپ و اینها و ترموستات چیز خاصی مشاهده نکرد و من بالای سرش بودم، خوب کار کرد.
    من فشنکی رو تعویض میکنم و بررسی نشتی آب میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام متاسفانه برقکار خوب اصلا نیست. من که ندیدم.یک مشت اطلاعات غلط دارند.
    یکی میگفت برو فشنگی کله سبز مال ساژم بخر. اون یکی میگفت خوبه، خنک هست که درجه روی 3 هست..
    ECU خطای خاصی نداره و مکانیک هم موقع تعویض واشر درب سوپاپ و اینها و ترموستات چیز خاصی مشاهده نکرد و من بالای سرش بودم، خوب کار کرد.
    من فشنکی رو تعویض میکنم و بررسی نشتی آب میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
    دوست گرامی متاسفانه شما به هیچ وجه به توضیحات توجه نمی کنید!

فشنگی نشانگر درجه حرارت آب را باید تعویض کنید و رنگ مشکی بگیرید که قبلا در موردش توضیح دادم و عکس هم فرستادم.
    کاری به فشنگی فن نداشته باشید. فشنگی فن و فشنگی نشانگر حرارت دو قطعه کاملا مستقل و مجزا است و کارکرد اونها ارتباطی با هم نداره.
    در مورد تعمیرکار ماهر این وضعیت در همه جای کشور هست و باید با سوال از دوستان و همکاران و آشنایان که تجربه دارند ببینید چه کسی بهترین کار را انجام میده؟
    موفق باشید

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سلام و وقت بخیر
    من رفتم امروز یک فشنگی حرارت خریدم. چون مقداری نشتی هم از فشنگی فن هم بود. دیگه کار رو یکسره کردم و یک فشنگی فن هم خریدم.
    هنوز نصب نکردم و هوا گرم هست و گذاشتم بعد از ظهر اما یک سوال:
    پارسال پیش همین فرد(یدکی سایپا) رفتم و گفتم فشنگی فن خراب شده و طرف سبز انداخته برای ما و مثل قدیم نیست . و اون موقع یک فشنگی مشکی داد و گفت ماشین شما زیمنس هست و باید مشکی بندازی
    امروز همین فرد کله سبز به ما داد. بهش گفتم این باید مشکی باشه،گفت کله سبز زدن(چینی هم هست) اما در اصل مقاومت ش ، مثل مشکی هست. و مشکلی نداره
    نظر دوستان چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •