بله دوست عزيز
آپديت هر روز شايدم ساعتي
ميگم اصلا كاسپر اينجوري نبوده
عين يك آدم بيمار و بي حال هر چي بش ميگم بابا neutralise all اصلا انگار كه به يك ميت ميگي
هيچ واكنشي نشون نميده
![]()
بله دوست عزيز
آپديت هر روز شايدم ساعتي
ميگم اصلا كاسپر اينجوري نبوده
عين يك آدم بيمار و بي حال هر چي بش ميگم بابا neutralise all اصلا انگار كه به يك ميت ميگي
هيچ واكنشي نشون نميده
![]()
Last edited by رعد; 02-03-2010 at 00:18. دليل: توضيحات بيشتر
لطفا در اين باره هم توضيح بدهيد
براي فايروال كردن يك نرم افزار مثل نرو يا ادوب اكروبات كه به اينترنت دسترسي نداشته باشد و سريالهايش چك نشود بايد كدام فايل انرا در ليست قرار داد ايا همه فايلهايش را يا...
ممنون
توی کسپرسکی ما 2 نوع اسکن داریم. یکیش معمولی و یکیش فقط برای پیدا کردن برنامه های آسیب دیده و یا برنامه هایی که احتمال آسیب دیدن رو دارن رو پیدا میکنه.
این بخش اسمش vulnerability هستش. که با اسکن معمولی هم گاهی اوقات یک سری هارو چک میکنه.
توی سیستم های سالم خب وقتی این بخش رو اسکن کنی برات یک سری از ایراد ها نرما افزار هارو میگه مثلا من برای اولین بار توی ویندوز جدیدم اجرا کردم و این جوری میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه یک سری از تنظیمات برنامه فایرفاکس و ... رو می خواد فیکس کنم که با یک کلید فیک میشه به راحتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای شما مسئله متفاوت شده. به نظر من شما اول باید یک بار تنظیمات کلی کسپرسکی رو به حالت default برگردونید. شاید دقت اسکن رو انقدر بالا بردین که اینگونه ایراد میگیره ( احتمال این مورد باشه با توجه به عکس خیلی کمه)
اما احتمال بیشتر:
سیستم شما کاملا ویروسی شده است. این ویروس خودش رو با سایر برنامه های دیگتون bind کرده و مطمئنا وقتی که این ویروس به برنامه win rar شما متصل شده کسپرسکی نمی تونه قسمت ویروسی رو جدا از برنامه اصلی پاک سازی کنه.
من اگر جای شما بودم این روش رو انجام میدادم.
1_ تمام اون چند برنامه ای که کسپرسکی بهش ایراد گرفته مثل گوگل کروم . وینرر . فایرفاکس و آفیس ....
رو از سیستم کاملا پاک میکردم uninstall و هم خود فایل نصبی اون برنامه های ایراد گرفته شده.
2_ سپس خود کسپرسکی رو کاملا uninstall میکردم.
3_ یک ورژن خوب از کسپر یعنی کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2010 ورژن 9.0.0.736 رو نصب میکردم و آپدیت سپس اسکن کامل پی سی.
4_ بعد از این کار به احتمال زیاد سیستم شما پاک سازی کامل بشه. و سپس یک نسخه خوبی از این گونه نرم افزار ها مثل فایرفاکس . winrar و.... رو نصب میکردم. برای بدست ارودن یک نسخه خوب شما باید از یک سایت معتبر برنامه هارو دانلود و نصب کنید. مثلا سافتگذر و ...
امیدوارم مشکل شما حل بشه.
موفق باشید.
شما وارد setting فایروال بشید. در این قسمت تمام نرم افزار ها به طور کامل نشان داده شده. مثلا در این قسمت برنامه نرو رو پیدا میکنید. و مثل این عکس ارتباط با شبکه رو ازش میگیری.:
![]()
من ابتدا از اين 2010 استفاده كردم
ديدم كلي به تنظيمات اينترنت گير ميده وجالب بود كه سيگنال دريافتي داشتم
اكانتم تموم ميشد اما هيچي دانلود نميشد
با حذف 2010 مشكلم حل شد
در ضمن سابق بر اين فايلهاي خطرناك رو ميگفت خطرناكه
ديگه قرمز شدن نداشت كه
تنظیمات رو به حالت default بردی؟ در هر قسمت از Setting دقت آنتی ویروس رو میشه بالا برد شاید به خاطر زیاد کردن دقت بوده باشه. برای این گفتم تنظیمان به این حالت ببری.
در حالت معمول برنامه های خطرناک رو در ویندوز فقط آفیس نشون میده. اونم با عنوان بسیار خطرناک. که فقط به قول خودت میگه خطر ناک و قرمز نمیشه و اصلا نمی گه پاک کن و ...
اما فایرفاکس win rar ... اون برنامه هایی که شما عکسش رو گذاشتین این مطلب رو به نظر من نشون نمیده.
من نظرم همون پست قبل هست.
موفق باشید
سلام
ممکنه این پیغام مربوط باشه به اینکه کسپر یه ویروسی را نمیتونه پاکش کنه
دقیقا الان یادم نیست که چه مراحلی را باید انجام بدین ولی قبلا که از نسخه 2009 استفاده میکردم این مشکل چندین بار پیش اومد برام
خب حالا کسپرو open کنید بعد روی گزینه fix now کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده
اگه ویروسی را قرنطینه کرده باشه کلیک راست کنید ببینید گزینه حذف و یا دلیت داره بعد پاکش کنید کسپر سبز میشه
من اصلا در درجه اسكن و گير دادنش هيچ تغييري ندادم
و همه همون حالت اوليه هستند .
براي فيكس كردن همه هر چي كليد ميكنم انگار كه غير فعاله![]()
با درود
من این نرم افزار رو نصب کردم
Kaspersky.Internet.Security.2010.v9.0
ولی توی بخش راهنمایی ها آموزشی رو برای وارد کردن کلید ها پیدا نکردم. چگونه می تونم برای این نسخه از نرم افزار کلید وارد کنم؟
خب با فریاد زدن که کاری درست نمیشه. اون کاری که گفتم یه کار کامل و خوبه. راهی دیگه نداشتی میتونی امتحانش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)