من الان تو ورد 2003 این مشکل را دارم کلیک راست کار نمی کنه و بجاش یک مربع سفید میاد یک بار پاکش کردم اما حل نشد.....
و مشکل دوم وقتی یک متنی که توش حروف اینگلیسی رو داره از جایی مثل صفحات وب کپی میکنم همش بهم میریزه..
![]()
من الان تو ورد 2003 این مشکل را دارم کلیک راست کار نمی کنه و بجاش یک مربع سفید میاد یک بار پاکش کردم اما حل نشد.....
و مشکل دوم وقتی یک متنی که توش حروف اینگلیسی رو داره از جایی مثل صفحات وب کپی میکنم همش بهم میریزه..
![]()
سلام
وورد 2007 دارم . اگه چند پنجره باز از وورد رو ميني مايز كنم و درصورتي كه بخوام يك فايل وورد ديگه رو باز كنم ، تمام
پنجره هاي ميني مايز شده همراه اون فايل وورد جديدي كه باز كردم بالا ميان و من مجبور ميشم قبليها رو دوباره
ميني مايز كنم . چطور ميتونم مانع از بالا اومدن همه پنجره هاي ميني مايز شده وورد بشم ؟ ممنون
سلام تو ورد 2010 چطوری باید متنی رو که شامل کلمات انگلیسی وفارسی هست و کپی کنم تو ورد تا ترتیب کلمات بهم نخوره ؟
وقتی کپی کردی، متن رو انتخاب کن و Alt+Shift سمت راست رو بزن.
ممنون ولی نشد ...
میشه یه عکس بگیری از متن و اینجا بزاری ؟
سلام
رو صفحه ورد Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد Paste کنید.
سلام
دوستان كسي در اين مورد اطلاعي نداره ؟ من تو تنظيمات گشتم نتونستم گزينه اي پيدا كنم كه مانع از ماكسي مايز
شدن همه پنجره هاي ميني مايز شده بشه . اين مشكل توي وورد 2010 نيست . گفتم شايد تنظيمي چيزي داشته
باشه كه من نتونستم پيدا كنم . ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام
من می خواستم با استفاده از ورد 2010 پاورقی ایجاد کنم ولی پاورقی که می زارم سمت راست هستش چجوری می تونم ببیرشم سمت چپ؟
چگونه می توانم 10 صفحه را در ورد 2003 شماره گذاری کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)