ایران خودرو واسه دهه فجر و 22بهمن قیمت ماشین رو کم نمیکنه؟؟یکی از دوستان میگفت یه سری تخفیفات میدن حالا میخواستم ببینم اینجوری هست یا نه؟؟
ایران خودرو واسه دهه فجر و 22بهمن قیمت ماشین رو کم نمیکنه؟؟یکی از دوستان میگفت یه سری تخفیفات میدن حالا میخواستم ببینم اینجوری هست یا نه؟؟
نه ایران خودرو از این هنر ها نداره.
خیلی کار انجام بدن اینکه مدت اقساط شاید طولانی تر بشه
و خودروها رو با مدل 91 تحویل بدن. همین.
سلام خدمت دوستان.
دوستان گرامی نظر شما درباره پراید 141 دولوکس چی هست؟؟
آیا ارزش خرید داره؟؟
اصلا یه مدل 84 رنگ نقره ای ظاهری تمیز و البته فنی . گلگیر جلو سمت راننده و عقب سمت شاگرد یه کم رنگ داره. میخواستم اگه زحمتی نیس یه قیمت بزارید.
ممنون میشم.
من 5 تا 5.5 میتونم واسه ماشین سرمایه بزارم به نظرتون چی میتونم بخرم. منظورم پراید هست و تا چه مدلهایی.!!؟؟؟؟
ممنون میشم.
سلام.
با این بودجه پراید صندوقدار معمولی مدل 84 میتونید انتخاب کنید
نسبت به 141 دولوکس هم درسته ساده تره اما راحت خرید و فروش میشه
و همیشه مشتریش هست.
پراید 141 مدل 84 با تفاسیر بالا قیمت 5000000 تومان
آقا محمد ممنون از راهنماییتون
یه سوال به نظرتون نزدیک های عید قیمت ماشین های دست دوم ویا ماشین صفر تغییر می کنه یا نه مثلا تو تاریخ 14/12/90؟
می خواهم دو تا بخرم یکی با بودجه ی 6ملیون ودیگری با 10.500ملیون؟
نزدیک های عید قیمت ماشین ها کمی پایین میاد و بازار خودروهای صفر کیلومتر بیشتر میخوابه تا کارکرده ها
اینجا مرم 2 جور فکر میکنن.
دسته اول لنگ پول هستن و برای اینکه یه مدل دیگه از ماشین نیوفته سریع با قیمتی ارزون میفروشن.
دسته دوم ماشینشون تمیز و سالم هست و کسر مدل براشون اهمیت نداره و به قیمت روز میفروشن.
پس قبل از عید دوباره مضاوره می خواهم نزدیک به سه ماه دیگه من که ماشین مد نظرم تندر 90 است ویه روا تندر 90 برای خودم وروا هم برای برادرم.
قیمت 206 بالا رفته؟
از یه نمایشگاه قیمت گرفتیم گفت که تیپ 5 صفر رو میده 16.950
به نظرتون قیمت رو خوب گفته؟
کمتر از این قیمت هم پیدا میشه؟
سلام بهترین موقع برای خرید ماشین چه ماهی هست ایا بهمن خوبه میخوام یه پراید 131 sl بگیرم بودجه کمه 6 تومنه مجبورم باقیشو چک بدم کار کرده این ماشین چند میارزه ؟این مدل بدرد میخوره یا صبا بگیرم 131 بهتره یا 132؟
قیمت صفرش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)