دوست عزیز مرسی از جوابتون اما من به طور کامل متوجه نشدم میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید و اینکه اگر پارتیشن تیبل رو فیکس کنم اطلاعات هارد اسیبی نمی بینه و ماندد قبل میشه.
باتشکر
دوست عزیز مرسی از جوابتون اما من به طور کامل متوجه نشدم میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید و اینکه اگر پارتیشن تیبل رو فیکس کنم اطلاعات هارد اسیبی نمی بینه و ماندد قبل میشه.
باتشکر
ممنون بابت پاسختون اینم عکسی که فرمودید
ارور ultra dma crc error count رو هر هاردی وصل می کنم سیم هارو هم عوض می کنم بازم نشون میده
ولی ارور بالایی که خطرناک میاد نمیدونم چیه
معمولا نه آسیبی نمیبینه ولی اگه نشد بهتره برای ریکاوری ببرید بیرون چون باید خودتون partion table بسازید تو همون disk managment جای اسم دیسک راست کلیک کرده و initialized disk بزنید در حالت mbr تا پارتیشن تیبل درست بشه بعد ریکاوری کنید که بهتره به جای اینکار ببرید بیرون
به هر حال هارد مشکل داره که ممکنه این مشکل تو مین های قدیمی تر و بایوس های مختلف متفاوت باشه و بهتره بایوس مین رو آپدیت کنید علاوه بر چک کردن اتصالات هارد پاور رو هم چک کنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید قبل از اینکار از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید درست نشد با پارتیشن بندی مجدد هارد هم چک کنید درست نشد باید بره برای تعمیر
جناب extreme عزیز این پست رو هم جواب بدین
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
سلام چه طوری میشه بد سکتور هارد رو تعمیر کرد یا حداقل کاری کرد که هارد از اون استفاده نکنه
خیلی ممنون .تقریبا اطمینان پیدا کردم مشکل از mbr !هستش.
چون من داشتم یه کاری میکردم یه دفه هارد اینطوری شد!
و از دسترس خارج شده بود!
فرمت نشده!
فقط پارتیشن کامل پاک شده و هارد از دسترس خارج شده!
حالا میخواستم بدونم برنامه ای هست که از خود ویندوز اینکار رو بکنه و فیکس کنه یا اینکه حتما باید از بوت وارد بشم.؟
ممنونم![]()
ببخشید میشه روش کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟ چون میترسم کار اشتباهی کنم و...
صفحه ی اولش که اینه:
اینجا باید کدومو بزنم و بقیه اش رو هم اگه زحمتی نیست توضیح بدین.
با تشکر فراوان
یا باید ریکاوری کنید بدسکتورها رو با نرم افزار هایی مثل hdd regenerator آدرس اون سکتور ها در فریم ویر یعنی سکتور صفر نوشته میشه
یا فرمت سطح پایین که اون سکتورها رو نادیده گرفته میشه و یک مقدار از حجم هارد کم میشه
به شرطی که بدسکتورها زیاد نباشه یا سخت افزاری نباشه
نرم افزار های تحت ویندوز هم برای فیکس کردن mbr است مثل paragon partion و نرم افزارهایی که تو گوگل سرچ کنید نرم افزار زیادی نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)