dc نمیشم ولی شبا میاد زیر 20 روزام که نوسان داره سرعت. الان یک ماه که این وضعیه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
dc نمیشم ولی شبا میاد زیر 20 روزام که نوسان داره سرعت. الان یک ماه که این وضعیه.
پشتیبانی تهران میگه خط رشت مشکل داره پشتیبانی رشت می گه خطط نویز داره...خلاصه می پیچونن...الان دو سه شبه وضع یکم بهتره به 30 40 می رسه بین 1 تا 4.تا دو هفته پیش ساعت 1 تا 4 بین 50 60 بود باتورنت.(512 پارس وی دارم)
اینم سرعت الان من. شاتل . مرکز 4 . محدود 128
.
Last edited by SA.JJ.AD; 16-09-2010 at 19:36.
دوستان چجوری از قسمت RUN پینگ بگیرم ؟؟؟
درود...run -->command prompt صفحه command prompt باز میشه...اونجا تایپ کن:ping 4.2.2.4
همین چند جمله رو بلدن نویز داره خطتون تلفنتون رو جدا کنید، مشکل از پریزه همینارو میگن.مارو گاگول فرض میکنن.![]()
ممنون . اما چرا واسه من 2.3 بار فقط تست میگیره ؟ اما دوستان که میزارند خیلی بیشتره . واسه من فقط 2 خط پر میشه
نمیدونم.
با چی اندازه بگیرمش
speedtest.net
سرور باکو
run -->command prompt صفحه command prompt باز میشه...اونجا تایپ کن:ping 4.2.2.2 -n 20
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
run -->command prompt صفحه command prompt باز میشه...اونجا تایپ کن:ping 4.2.2.2 -n 20
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
از سایت download.com دو تا فایل همزمان با internet download manager بزار واسه دانلود.rate دو تا رو با هم جمع کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)