سلام
به ترینر جنگهای صلیبی 2 ورژن 1.2 نیازمندم
نرم افزار fm modifier رو هم واسه فوتبال منیجر 2011 میخوام
ممنون میشم لینکه دانلود این دو رو واسم قرار بدید
سلام
به ترینر جنگهای صلیبی 2 ورژن 1.2 نیازمندم
نرم افزار fm modifier رو هم واسه فوتبال منیجر 2011 میخوام
ممنون میشم لینکه دانلود این دو رو واسم قرار بدید
لطفا اسم انگلیسی و کامل بازی( ها ) ی مورد نظرتون رو بزارید.
این هم نرم افزاری که ذکر کردید،جاش اینجا نیست....توی تاپیک خود بازی بگید،مطمئنا بیشتر میتونن کمکتون کنن![]()
ترین بازی Farm Frenzy 3 v.5.0.0 برام میزاری
لطف کنید بگید،کدوم نسخه Farm Frenzy مد نظرتون هست؟میدونید که نسخه های متفاوتی داره....
(اسم دقیق دقیق بازی)
اسم دقیق بازی همینه که گذاشتم Farm Frenzy 3 v0.5.0.0 در شروع بازی شکل دختری که کلاه کابی سرشه ویه مرغ هم توبغلش
از اینکه پاسخ دادین ممنونم
اسم انگلیسیه بازی جنگهای صلیبی 2 ,stronghold 2 هست که ورژن 1.2 این بازی مدنظر من هست و ترینرش رو میخوام
در مورد اون نرم افزار هم باید بگم یه جور ترینر محسوب میشه چون کارش افزایش پوله تیمه , اسمه کامل بازی football manager 2011 هست و اسم نرم افزار یا همون ترینرش هم fmmodifier هست
مورد دوم رو اگه پیدا نکردین عیبی نداره ولی ترینر جنگهای صلیبی خیلی حیاتیه
بازم ممنون![]()
ممنون
به این صفحه مراجعه کنید و دانلود رو انجام بدید،حجمش حدود 300 کیلوبایت هست. مشکلی داشتید مطرح کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر پایین صفحه،
شما هم میتونید از آدرس زیر،به بخش ترینر ها مراجعه کنید و یکی رو با توجه به ورژنتون دانلود کنید. البته برای هر ورژن معمولا چند ترینر گذاشته شده که شما بهتره اونایی رو دانلود کنید که مثلا +4 یا بیشتر باشن(هر چه قدر عدد بعد از + بیشتر باشه،بهتر هست) و همینطور ورژن خود ترینر هم مثلا 2 یا 1.1 باشه که امتحان پس داده باشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته،باز هم اگر با مشکلی برخوردید، حتما مطرح کنید
در مورد fmmodifier برای FM2011 ، من ورژن 2011 این نرم افزار رو پیدا نکردم،(خود نرم افزار)،آخرین ورژنی که من پیدا کردم،2009-2008 بود...اگر به کارتون میاد،بگید تا براتون بزارم.
ممنون دوست عزیز اما تو بازی ترینر هیج گونه عملی نمی کنه
سلام . یه ترینر از بازی Total War - SHOGUN 2 میخوام که کار کنه چون هرچی ترینر از اینترنت گرفتم کار نکرده . اگر میشه طرز کارش هم بگید . ممنون
با سلام دوست عزیز، خدمت شما :
لینک دانلود ترینر 1 ( مستقیم ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود ترینر 2 ( مستقیم ) :موفق باشین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)