تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 949 اولاول ... 178578628668674675676677678679680681682688728778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

شما برو توی پنل کاربری توی لقمان ببین تو وضعیت قفل چی نوشته مال من قبلا زده بود NO بعد چند روز پیش شد منتقل شده به فن اوا الان از دیروز باز زده NO برای همین باز زنگ زدم که گفت تا 1 هفته دیگه درست میشه و همین لقمان میمونید . شما سرویس 1 مگ را آنلاین پرداخت کردی بعد 1 مگ برات باز بود و راحت انتخاب کردی ؟

2. این کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان فن اوایی یه چیز پی ان تو PM معرفی بکنین که با فن اوا جور باشه ماله ما هی قطع میشه تا حالا سه تا عوض کردم همشون این مشکلو داشتن :-|

4. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان كمك ....
    نصف سايتها بدون قندشكن باز نميشه.نميدونم چي كار كنم.مثلا همين پي سي وورلد هم بدون قند شكن نميتونم بيام.راه حل بديد لطفا كه كلافه شدم حسابي

Sent from my iPad using Tapatalk

6. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

دوستان با چه مرورگری تست می کنید ؟ تست کنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه تنظیم کردن مرورگر اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم روال زیر را انجام دهید : در ابتدا به کنترل پنل بروید یا از منوی tools اینترنت اکسپلورر گزینه internet option را باز کنید بعد از باز کردن به سربرگ Advance بروید و در پایین صفحه بر روی گزینه restore defult و بعد از آن بر روی گزینه reset کلیک کنید و بعد از رست کردن close رابزنید سپس مرورگر خود را ببندید و دوباره باز کنید برای مرورگر موزیلا هم به منوی tools بروید و بعد از کلیک بر روی گزینه option به سربرگ advance بروید و بر روی قسمت network کلیک کنید و گزینه no proxy را تیک بزنید

8. 2 کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما برو توی پنل کاربری توی لقمان ببین تو وضعیت قفل چی نوشته مال من قبلا زده بود NO بعد چند روز پیش شد منتقل شده به فن اوا الان از دیروز باز زده NO برای همین باز زنگ زدم که گفت تا 1 هفته دیگه درست میشه و همین لقمان میمونید . شما سرویس 1 مگ را آنلاین پرداخت کردی بعد 1 مگ برات باز بود و راحت انتخاب کردی ؟
    واسه منم همینطور بود . اول NO بعد شد انتقال به crm فن آوا , الان هم دوباره No شده. بله هر طرحی که میخواستم میتونستم انتخاب بکنم. به نظرم منظورشون از اینکه لقمان میمونید اینه که همین شرکته اما منتثل شده به نمایندگی فن آوا. صبر کنید تا خودش پیغام بده که سرویس اینترنت شما به پایان رسیده بعد میتونین طرح جدید فعال کنید از پنل فن آوا.

10. 2 کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

تنها خوبی که فن اوا داشت برام این بود که من لقمان 15 ماه سرویسم تموم میشود ولی از وقتی رفته اونور شده 21 ماه

12. این کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

من تقریبا 20 روز پیش 1 مگ فن آوا داشتم سرعت دانلودم تو روز 270 بود تو تایم رایگان 150 البته کشش خطم اینجوری بود " تقریبا 45 روز از فن اوا سرویس داشتم 20 روز آخرش هر روز نتم قطع میشد( مشکل از فن اوا تو مرکز مخابراتی بود ) تو سایت 195 درخواست تخلیه زدم دقیقا 5 روز بعدش خطم کاملا تخلیه شد ...

الان از های وب سرویس 1 مگ با ترافیک 3 گیگ دارم روز 470 سرعت دانلودمه تایم رایگانم 300 تا سرعت میده تو 3 ساعت رایگان راحت 3 گیگ میگیرم کلا راضیم از های وب تو این 10 روز قطعی نت و افت سرعت نداشتم

مکس ریت خطم تو فن اوا روز 2.5 مگ و شب 1.3 مگ بود ( فن اوا Mode: خط رو روی G.Dmt گزاشته بود و میگفت
    مرکز مخابرای شما از ADSL2+ پشتیبانی نمیکنه
    !! و 56 : Attenuation بود )

مکس ریت خطم تو های وب روز 4.5 مگ و شب 2.7 مگ هست ( Mode خط هم روی ADSL2+ هست و Attenuation: 47 هست )

نمیدونم چه مشکلی داره خطم که هر 12 ساعت 7 شب تا 7 صبح مکس ریت خطم کم میشه و 7 صبح تا 7 شب زیاد میشه !! سر خطم تست کردم همینجوری بود!

شما چرا میخوای تخلیه کنی ؟

این روز های خوشیت موقته !!!

14. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان بهترين dns براي فناوا چيه ؟! من نصف سايتا برام باز نميشه.ديوونه شدم.يه چيزي بدين من ست كنم شايد فرجي شد.
    الان هم تماس گرفتم پشتیبانی راست یا دروغش رو نمیدونم ولی گفت ما خودمون هم مشکل داریم و نمیدونیم دلیلش چیه !
    یه DNS داد ولی ست کردم و هیچ فرقی نکرد.

16. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای اولین بار توی این 4 ماه امروز واقعا مشکل داشت اونم 30 دقیقه الان اوکی شد.
    DNS گوگل من استفاده میکنم (8.8.8.8 ) مشکلی ندارم ار برنامه ی Dns Jumper هم میتونی استفاده کنی بهترینش رو بهت میده اما فکر کنم مشکل از جای دیگه ای باشه برای شما

18. 3 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

دوست عزیز sh93 شما چه سرویس دارید و سرعتتون توی روز و شبانه چقدر ؟ ساکن کجا هستید شما ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •