بچه ها جاتون خالی امروز رفتم زاتورن یک ساعتی ول چرخیدم ، همین طوری که داشتم ول میچرخیدم گفتم شاید دوست داشته باشید بیدونید این زاتورن چه جونوری هستش
.gif)
برای همین یک سری عکس ازش گرفتم - اگر کیفیت پایینه دیگه ببخشید ، توی زاتورن عکاسی ممنوعه و من با موبایل یواشکی عکس گرفتم
خوب از داش اسنیک و بر و بچس متال گیر باز شروع میکنیم :
این دو تا لیست تاپ 10 های این ماه 360 و Ps3 هستند :
این اسمش سایفر هستش ، متال گیر بازها میدونند چیه ولی این یکی اسباب بازیه و یه دوربین داره و با آی فون و آی پد و آی پاد کنترل میشه - البته پرواز هم میکنه - نا قابل 299 یورو
.gif)
این بخش لوازم جانبی Ps3 هستش ، برای هر کنسولی همچین چیزی رو تصور کنید البته خیلی دراز تر از این حرفهاست من نتونستم از همش عکس بگیرم :
این هم کنسولها ، همین طوری کیلویی چیدن روی هم
.gif)
این هم قفسه ی بازی ها ، همون شرایط بخش لوازم جانبی رو 100 برابر کنید - به بخش بازی ها حاکمه :
این هم شاید طرفدار های مجسمه های بازی رو به خودش جلب کنه ، خیلی زیاد بودن چون این دو تا معروف تر بودند ازشون عکس گرفتم :
و اما رویای ماشین بازها :
البته زاتورن خیلی خیلی بزرگتر از این حرفهاست ، این تنها گوشه ی کوچکی از بخش بازی های کامپیوتری و کنسولهاش بود که از همینش هم نتونستم درست عکس بگیرم و همش رو نتونستم نشون بدم - مثلا اونجا پر از مجسمه های تریپ اون داش اسنیک هستش یا از هر کنسولی 10-12 تا گذاشتن با خفن ترین تلویزیونی که میتونید تصور کنید برای اینکه ملت تست کنند - کینکت و Move و ... همش هست .
باقی زاتورن هم لوازم خانگی و فیلم و آهنگ و کامپیوتر و تلویزیون و سینمای خانگی و از این مدل چیزها میفروشه که هر کدوم از اون بخش ها خودش کلی بزرگه
.gif)