تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 1404 اولاول ... 1785786286686746756766776786796806816826887287781178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . آقا من gta liberty رو دانلود کردم . یه جاهایی سرعتش کم میشه مال چیه ؟؟؟؟؟
    مال تم و ایناست که نصب کردم یا فرم ور ؟ یا چیز دیگه ؟
    بای
    سلام.
    مموری شما اصل هست؟
    اگه اصل هست که هیچ اما اگه اصل نیست و مجیک گیت را پشتیبانی نمیکنه ممکنه عیب از اون باشه.
    و این بازی را حتما باید با پسوند iso داخل مموری بریزید.اگه با پسوند cso باشه ممکنه بعضی از جاها با مشکل افت فریم مواجه بشوید.

اگه میشه در مورد د فریمور هم یه توضیحی بدین این دقیقا چیه

یعنی همون کار ویندوز کامپیوتر رو می کنه؟؟؟!!!
    یعنی موقع هک شدنش میشه حتی اخرین ورژن رو رو دستگاه نصب کرد(آیا دستگاه حتما باید کپی خور شده باشه تا بشه نصب کرد)

حالا ما اگه ورژن های قدیمیش رو داشته باشیم چی اشکالی نداره؟؟؟

بارها به این سوال جواب داده شده است.
    توضیحات سایت ویکی پدیا
    برنامه های کامپیوتری که برروی حافظه فقط خواندنی ، مدارهای مجتمع و... نصب میشن. مثلا برنامه ای که روی حافظه rom کامپیوتر نصبه یه فریموره ...

اما در کل
    Firmware در واقع نرم افزار داخلي سيستم (کنسول) براي ارتباط بين قطعات سخت افزاري مي باشد. هکر ها با ايجاد تغييرات در اين فريمور توانسته اند كنسول PSP را کپي خور کنند تا بازي هاي کپي را اجرا نمايد.

شما برای اجرای بازی های کپی باید یک فریمور هک شده را از روشی که آموزش آن در تاپیک مربوطه هست روی psp نصب کنید.بعد از این کار به راحتی میتوانید بازی های کپی شده را روی دستگاه اجرا کنید.و به راحتی به فریمور های هک شده جدید آپدیت کنید.
    معمولا بازی های جدید برای اینکه در موقع اجرا با مشکل مواجه نشوند به آخرین فریمور احتیاج دارند + با هر آپدیت قابلیت هایی جزیی به کنسول اضافه میشود.

مرسي اتفاقا خيلي هم خوب توضيح دادي ولي ايني كه ميگي بايد بپريم روي ميله هايي كه به چرخ دنده وصله به نظرم ماله چرخ دنده دوم هست كه اونو من پيدا كردم . چرخ دنده سوم رو نميتونم پيدا كنم .
    اگه راهنمايي كني ممنون ميشم .
    چرخ دنده اولکه اون پایین آبشار هست.چرخ دنده دوم هم باید از کنار آبشار از دیواره بری بالا و چرخ دنده دوم را بر داری.
    وقتی چرخ دنده اول و دوم را جا زدی باید به طرف اون صخره ای بری که اول مرحله از داخل اون اومدی بیرون.
    شما جوری وایسا که پشتت به طرف آبشار باشه و رو بروی شما صخره.حالا به بالا نگاه کن از سقف چند تا ستون چوبی آویزان هست.شما باید خودت را به آنجا برسانی.

توی عکس های زیر مسیر مشخصه.
    فقط عکس هارا به صورت کد قرار میدهم تا صفحه سنگین نشود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان.
    میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد انواع مختلف psp و قیمتشون و بازیهایی که
    داره برام بذارید؟ خیلی ممنون میشم.
    دوست عزیز شما لطف کن حداقل 10 صفحه آخر تاپیک را بخون اگه باز سوالی بود بپرس در خدمتیم.
    چون واقعا خیلی خیلی در مورد این سوال شما بحث شده.
    Last edited by choory; 05-01-2009 at 13:26.

2. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

chorry جان خيلي ممنون
    فقط يه سوا ديگه تو اين عكس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجايي كه با فلش مشخص كردي بعد از اينكه اومدم پايين برم روبرو يا برم سمت راست . ( روبرو ميره تو يه غار و سمت راست ميره سمت آبشار ) ؟؟

با تشكر

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

chorry جان خيلي ممنون
    فقط يه سوا ديگه تو اين عكس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجايي كه با فلش مشخص كردي بعد از اينكه اومدم پايين برم روبرو يا برم سمت راست . ( روبرو ميره تو يه غار و سمت راست ميره سمت آبشار ) ؟؟

با تشكر
    شما باید بری روبرو توی غار.سمت راست برای وقتی هست که چرخ دنده سوم را پیدا کردی و میخواهی برگردی برای نصب چرخ دنده سوم.
    شما داخل غار برو کلا برای پیدا کردن چرخ دنده سوم خیلی دیگه مانده است چون وارد یک مکان جدید میشی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

god of war 2 :

god of war chain of olympus :

آقا مهدی واقعا ممنونم.شما کاملا حق داشتید.حالا خریدن در خریدن psp باید عجله کنم چون دلم می خواد یه god of war دیگه رو هم تموم کنم.واقعا ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید بری روبرو توی غار.سمت راست برای وقتی هست که چرخ دنده سوم را پیدا کردی و میخواهی برگردی برای نصب چرخ دنده سوم.
    شما داخل غار برو کلا برای پیدا کردن چرخ دنده سوم خیلی دیگه مانده است چون وارد یک مکان جدید میشی.
    دمت گرم choory جان . من تو غار رفتم و تا يه جاهايشم جلو رفتم ولي بعد ميرسم به چند تا چوب كه به شورت كج قرار گرفته و نميشه از روشون رد شد چون سر ميخورم .

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

دمت گرم choory جان . من تو غار رفتم و تا يه جاهايشم جلو رفتم ولي بعد ميرسم به چند تا چوب كه به شورت كج قرار گرفته و نميشه از روشون رد شد چون سر ميخورم .
    میگم این مراحلش با نسخه ی pc فرق داره یا همونه!؟ به نظرت بازیه خوبیه !؟ ارزش داره دانلودش کنم...تو سایتا که تقریبا نمرش خوب بود میخواستم بدونم نظر تو چیه!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم این مراحلش با نسخه ی pc فرق داره یا همونه!؟ به نظرت بازیه خوبیه !؟ ارزش داره دانلودش کنم...تو سایتا که تقریبا نمرش خوب بود میخواستم بدونم نظر تو چیه!؟
    به نظر من كه گرافيكه خيلي خوبي داره . البته اول فكر نميكردم اين طوري باشه ولي چند روزه پيش همين طوري بازي رو ريختم و تا قبل از اينكه گير كنم واقعا داشتم لذت ميبردم .
    به نظر من كه دانلود كن ارزش داره

9. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

سلام
    آخرین مدل psp که اومده چیه...؟ قیمت؟؟کیفییت؟؟؟ کدوم مدل کپی خور شده؟؟
    ممنون...
    Last edited by ashe; 05-01-2009 at 21:58.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام
    آخرین مدل psp که اومده چیه...؟ قیمت؟؟کیفییت؟؟؟ کدوم مدل کپی خور شده؟؟
    ممنون...
    آخرین مدل 3000 هست که هنوز کپی خور نشده ...نسبت به 2000 وضوح تصویرش بیشتره و میکروفون هم داره...
    آخرین مدل کپی خور شده (PSP 2000 (Slim هست....که فکر کنم معقول ترین انتخاب واسه خرید هم باشه.
    اگه همین 10 صفحه ی آخرو بخونی همه ی سوالات به طور کامل توسط بچه ها به خصوص (Choory جان) جواب داده شدند...
    Last edited by hamid_hitman47; 05-01-2009 at 22:51.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام .
    آقا من god of war 1 و 2 رو توی ps2 تا آخرش رفتم ولی دم غول آخر هنگ میکرد این چین اف المپیوس رو هم تموم کردم .
    شماره 2 یی که عکس گذاشتید مال psp هست ؟
    اگر میشه لینک دانلود جوفتشو بهم بدید آخه من زمانی که psp اولی رو پس دادم گاد آف وارشم باهاش باید پس میدادم .
    بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •