سلام . آقا من gta liberty رو دانلود کردم . یه جاهایی سرعتش کم میشه مال چیه ؟؟؟؟؟
مال تم و ایناست که نصب کردم یا فرم ور ؟ یا چیز دیگه ؟
بای
سلام.
مموری شما اصل هست؟
اگه اصل هست که هیچ اما اگه اصل نیست و مجیک گیت را پشتیبانی نمیکنه ممکنه عیب از اون باشه.
و این بازی را حتما باید با پسوند iso داخل مموری بریزید.اگه با پسوند cso باشه ممکنه بعضی از جاها با مشکل افت فریم مواجه بشوید.
اگه میشه در مورد د فریمور هم یه توضیحی بدین این دقیقا چیه
یعنی همون کار ویندوز کامپیوتر رو می کنه؟؟؟!!!
یعنی موقع هک شدنش میشه حتی اخرین ورژن رو رو دستگاه نصب کرد(آیا دستگاه حتما باید کپی خور شده باشه تا بشه نصب کرد)
حالا ما اگه ورژن های قدیمیش رو داشته باشیم چی اشکالی نداره؟؟؟
بارها به این سوال جواب داده شده است.
توضیحات سایت ویکی پدیا
برنامه های کامپیوتری که برروی حافظه فقط خواندنی ، مدارهای مجتمع و... نصب میشن. مثلا برنامه ای که روی حافظه rom کامپیوتر نصبه یه فریموره ...
اما در کل
Firmware در واقع نرم افزار داخلي سيستم (کنسول) براي ارتباط بين قطعات سخت افزاري مي باشد. هکر ها با ايجاد تغييرات در اين فريمور توانسته اند كنسول PSP را کپي خور کنند تا بازي هاي کپي را اجرا نمايد.
شما برای اجرای بازی های کپی باید یک فریمور هک شده را از روشی که آموزش آن در تاپیک مربوطه هست روی psp نصب کنید.بعد از این کار به راحتی میتوانید بازی های کپی شده را روی دستگاه اجرا کنید.و به راحتی به فریمور های هک شده جدید آپدیت کنید.
معمولا بازی های جدید برای اینکه در موقع اجرا با مشکل مواجه نشوند به آخرین فریمور احتیاج دارند + با هر آپدیت قابلیت هایی جزیی به کنسول اضافه میشود.
مرسي اتفاقا خيلي هم خوب توضيح دادي ولي ايني كه ميگي بايد بپريم روي ميله هايي كه به چرخ دنده وصله به نظرم ماله چرخ دنده دوم هست كه اونو من پيدا كردم . چرخ دنده سوم رو نميتونم پيدا كنم .
اگه راهنمايي كني ممنون ميشم .
چرخ دنده اولکه اون پایین آبشار هست.چرخ دنده دوم هم باید از کنار آبشار از دیواره بری بالا و چرخ دنده دوم را بر داری.
وقتی چرخ دنده اول و دوم را جا زدی باید به طرف اون صخره ای بری که اول مرحله از داخل اون اومدی بیرون.
شما جوری وایسا که پشتت به طرف آبشار باشه و رو بروی شما صخره.حالا به بالا نگاه کن از سقف چند تا ستون چوبی آویزان هست.شما باید خودت را به آنجا برسانی.
توی عکس های زیر مسیر مشخصه.
فقط عکس هارا به صورت کد قرار میدهم تا صفحه سنگین نشود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد انواع مختلف psp و قیمتشون و بازیهایی که
داره برام بذارید؟ خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز شما لطف کن حداقل 10 صفحه آخر تاپیک را بخون اگه باز سوالی بود بپرس در خدمتیم.
چون واقعا خیلی خیلی در مورد این سوال شما بحث شده.