تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 722 اولاول ... 178578628668674675676677678679680681682688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 جوابیه قاطع محسن چاوشی به منتقدان آلبوم پاروی بی قایق ...

من از ابتدا با یک هدف و ایدئولوژی وارد دنیای موسیقی شدم هدفم چیزی فراتر از خواندن و شنیده شدن بود،
    دوست داشتم جریان ساز باشم و بتوانم بغض های فریاد نشده هموطنانم را فریاد بزنم هنوز راه درازی در پیش دارم و از ایدئولوژیم عقب نشینی نخواهم کرد
    آلبوم پاروی بی قایق ادامه خط مشی هنری من با تغییراتی قابل توجه است.

2. 10 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

Last edited by Greedy; 15-10-2014 at 20:13.

4. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

@ محسن چاوشی

دیگه شما خواهشا اینقدر هم جو نده، داری گنده میای...

من از همون سالهای اولی که باهات آشنا شدم (طرفای سال 86 با آهنگ سنگ صبور...) تا به امروز کاراتو دنبال کردم و بعضی از آهنگاتو واقعا دوسشون دارم اما جریان سازی و ساختار شکنی و انقلابی در آهنگای شما نمیبینم ... بعنوان یک علاقمند به صدا و کارات از اینکه آهنگایی در مورد فلسطین و جنگ و ... خوندی هم زیاد موافق این قضیه نیستم و حدس میزنم این فعالیتها در راستای گرفتن مجوز برای سایر کارای شما بوده... از این بچه بعثیجی ها هم شنیدم که در موردت میگن عاره این با ماست و عنغلابیه رو حساب همون آهنگا.... و بنظر من این ننگ بزرگیه... اگه راست میگی و میخوای جریان ساز بشی در مورد موضاعت سیاسی و اجتماعی ای که حرف دل مردم ایران باشه بخون ... چرا سال 88 که تعداد زیادی از هنرمندان همصدای مردم ایران شدند شما چنین دغدغه هایی نداشتی... حالا شاید نتونی آهنگی مث خون بازی (داریوش) بخونی اما میتونی آهنگی مث کوچه ملی (رضا یزدانی) بخونی... بنظر من استعدادشو هم داری... "تو سر هر دوی ما وسوسه آزادی... خیلی وقته بوی خون خونه رو پر کرده...." یه همچین چیزایی با درون مایه ی رک تر و بی تعارف تر بخون...
    یه خواننده ای مث داریوش یا شا.هین میتونه ادعا کنه جریان سازه اما شما رو در این حد نمیبینم فعلا ...
    در آلبوم پاروی بی قایق هم جریان سازی ای نمیبینم... یه آلبومیه که مخاطبای خاص خودشو میتونه داشته باشه... به نظر منم آلبوم قشنگیه...
    Last edited by banii; 16-10-2014 at 01:45.

6. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

راستی این قسمت از شعر وصیت رو یکی برای من تفسیر کنه

"من از شکار نکردن شما از اینکه شکارم نبوده اید شکارید"

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

@ محسن چاوشی

دیگه شما خواهشا اینقدر هم جو نده، داری گنده میای...

من از همون سالهای اولی که باهات آشنا شدم (طرفای سال 86 با آهنگ سنگ صبور...) تا به امروز کاراتو دنبال کردم و بعضی از آهنگاتو واقعا دوسشون دارم اما جریان سازی و ساختار شکنی و انقلابی در آهنگای شما نمیبینم ... بعنوان یک علاقمند به صدا و کارات از اینکه آهنگایی در مورد فلسطین و جنگ و ... خوندی هم زیاد موافق این قضیه نیستم و حدس میزنم این فعالیتها در راستای گرفتن مجوز برای سایر کارای شما بوده... از این بچه بعثیجی ها هم شنیدم که در موردت میگن عاره این با ماست و عنغلابیه رو حساب همون آهنگا.... و بنظر من این ننگ بزرگیه... اگه راست میگی و میخوای جریان ساز بشی در مورد موضاعت سیاسی و اجتماعی ای که حرف دل مردم ایران باشه بخون ... چرا سال 88 که تعداد زیادی از هنرمندان همصدای مردم ایران شدند شما چنین دغدغه هایی نداشتی... حالا شاید نتونی آهنگی مث خون بازی (داریوش) بخونی اما میتونی آهنگی مث کوچه ملی (رضا یزدانی) بخونی... بنظر من استعدادشو هم داری... "تو سر هر دوی ما وسوسه آزادی... خیلی وقته بوی خون خونه رو پر کرده...." یه همچین چیزایی با درون مایه ی رک تر و بی تعارف تر بخون...
    یه خواننده ای مث داریوش یا شا.هین میتونه ادعا کنه جریان سازه اما شما رو در این حد نمیبینم فعلا ...
    در آلبوم پاروی بی قایق هم جریان سازی ای نمیبینم... یه آلبومیه که مخاطبای خاص خودشو میتونه داشته باشه... به نظر منم آلبوم قشنگیه...
    البته این نظر شماست و اصلا نمیتونه با نظر بقیه یکی باشه
    شما کار انقلابی رو تو کار سیاسی میبینی فقط؟
    دلش خواسته واسه عقایدش اهنگ بخونه و این به من و شما ربطی نداره که خواننده چه نوع اعتقادی داره
    کار انقلابی نوع و سبک اهنگای پارو بود که واقعا هم توی ایران از این کارا نداشتیم تا حالا
    فقط و فقط خواننده باید سیاسی بخونه تا خواننده بشه؟
    طرف میخواد توی این مملکت زندگی کنه مگه دیوانس بیاد اینده خودشو خراب کنه؟
    داریوش قبل از انقلاب هم سیاسی میخوند و کلا سبکش این نوع شعرا بود
    شا.هین رو هم که حرفشو نزنیم بهتره
    دلیل نمیشه خواننده عقایدشو با عقاید گروهی از مخاطباش تطبیق بده

9. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

به بهانه ی انتشار آلبوم پاروی بی قایق
    کشف نیمه پنهان «محسن چاووشی»
    -راز محبوبیت باورنکردنی ستاره تلخ خوان و مرموز پاپ ایران چیست؟

Last edited by Greedy; 16-10-2014 at 10:04.

11. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینجاست وقتی یه نفر نمیفهمه که شعر داره چی میگه به جای اینکه بیشتر تلاش کنه در فهمیدن به خودش این جرئت رو میده که بگه چون من نمیفهمم و برای من قابل درک نیست پس داره شرو ور میخونه .
    دوست عزیز شما که داری اینطوری صحبت میکنی بد نیست بدونی من خودم شاعرم ولی ادعای شاعری اصلا ندارم.
    شما مقایسه کنی ترانه های ایرج جنتی عطایی,اردلان سرفراز.احمد شاملو.شهریار قنبری.
    اونوقت تفاوت شعر ومیفهمی .تو پستی که گذاشتم نوشتم شما ها تعصب دارید تعصب وبزارید کنار بد صحبت کنید من کلا اخلاقم اینجوری موقعی که کسی خوب بخونه یا خوب شعر گه میگم خوب موقعی که بد باشه هم میگم بد.مثل طرفدارهای پرسپولیس و استقلال نباشید که تیم بدترین بازی رو هم که کنه طرفداراشون فرداش میگن دیدی عجب بازی کرد درصورتی.
    شما باید بدونید یه خواننده اولین چیزیکه بهش نیاز داره تن صدا خوبه.باید صدایی داشته باشی که بدل بشینه آقای چاووشی تمام صداش افکته البته اونم یه نوع هنر ولی به نظر من همچین شعرعهای سنگینی نداشت که شما میگین

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوست عزیز شما که داری اینطوری صحبت میکنی بد نیست بدونی من خودم شاعرم ولی ادعای شاعری اصلا ندارم.
    شما مقایسه کنی ترانه های ایرج جنتی عطایی,اردلان سرفراز.احمد شاملو.شهریار قنبری.
    اونوقت تفاوت شعر ومیفهمی .تو پستی که گذاشتم نوشتم شما ها تعصب دارید تعصب وبزارید کنار بد صحبت کنید من کلا اخلاقم اینجوری موقعی که کسی خوب بخونه یا خوب شعر گه میگم خوب موقعی که بد باشه هم میگم بد.مثل طرفدارهای پرسپولیس و استقلال نباشید که تیم بدترین بازی رو هم که کنه طرفداراشون فرداش میگن دیدی عجب بازی کرد درصورتی.
    شما باید بدونید یه خواننده اولین چیزیکه بهش نیاز داره تن صدا خوبه.باید صدایی داشته باشی که بدل بشینه آقای چاووشی تمام صداش افکته البته اونم یه نوع هنر ولی به نظر من همچین شعرعهای سنگینی نداشت که شما میگین
    خواهشا اراجیف و شرو ور تحویل ملت نده
    شاعرم تو اگر چیزی بارت میشد که دیگه حرف از افکت که یه مسئله خیلی کهنه و قدیمی و ماله چند سال پیش بود رو وسط نمیکشیدی
    اگر چاوشی صداش افکت بود الان این همه ترانه سرا و اهنگساز و تنظیم کننده مطرح و ... تو موسیقی ایران نمیومدن با چاوشی کار کنن
    امثال بزرگانی مثه داریوش و قمیشی و محمد اصفهانی و گوگوش و ... نمیومدن از چاوشی تعریف کنن
    یکی مثه بهروز صفاریان نمیومد با چاوشی همکاری کنه
    از همون نظر قبلیت هم معلوم بود حالت خوش نیست

14. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

محسن چاووشی برای کوبانی نمیخواند!!
    حذف شد دلیلشم مشخص نیست!!

16. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار انقلابی نوع و سبک اهنگای پارو بود که واقعا هم توی ایران از این کارا نداشتیم تا حالا
    کدوم آهنگ؟ کدوم شعر؟
    کدومش انقلابی بوده؟
    بگین منم متوجه بشم لطفا

18. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •