سلام آقا شاهین.مرسی از زحماتتون سیم کارتم درست شد.میشه تعرفه های سیم کارت پیام رسان رو بگین؟ممنون
سلام آقا شاهین.مرسی از زحماتتون سیم کارتم درست شد.میشه تعرفه های سیم کارت پیام رسان رو بگین؟ممنون
مخابرات 10 روزه باید تعرفه SMS را کاهش دهد
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به پیشنهاد این سازمان برای کاهش تعرفه فعلی ارسال پیام کوتاه، گفت: گزارشها و پیشنهادات سازمان بازرسی برای کلیه سازمانها و دستگاههای اجرایی الزام آور است و مسئولان ذیربط باید نسبت به انجام این پیشنهادات اقدام کنند.
ولی الله خبره در گفتگو با مهر در واکنش به اظهارات مسئولان شرکت مخابران ایران مبنی بر اینکه در حال حاضر برنامهای برای کاهش نرخ پیام های کوتاه (پیامک) نداریم، گفت: به موجب ماده 10 قانون سازمان بازرسی کل کشور پس از ارسال پیشنهاد این سازمان برای دستگاه های دولتی برای اصلاح در مورد موضوعی، مسئولان سازمان ذیربط موظف هستند از تاریخ دریافت گزارش حداکثر ظرف 10 روز عملیات اجرایی برای انجام پیشنهادهای مندرج در گزارش سازمان بازرسی کل کشور را به عمل آورند و نتیجه اقدامات خود را به سازمان اعلام کنند.
وی افزود: به موجب همین ماده، سازمان بازرسی کل کشور نیز مکلف است تا حصول نتیجه نهایی، موضوع را پیگیری کند، بنابراین در مورد موضوع کاهش هزینه ارسال پیام کوتاه نیز واحد پیگیری سازمان بازرسی کل کشور در این زمینه اقدام خواهد کرد.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سئوال که آیا گزارش ها و پیشنهادات این سازمان ضمانت اجرا هم دارد؟ گفت: ضمانت اجرایی صریحی در قانون ذکر نشده اما به طور معمول پیشنهادات سازمان بازرسی از سوی نهادها و سازمان های دولتی عملیاتی می شود.
بچه ها برای اینکه زودتر به جوابتون برسید میتونید از سایت هواداران ایرانسل هم استفاده کنید
Last edited by 1001; 15-01-2008 at 14:10.
من هم همين مشكل رو دارم فكر كنم كسايي كه توي دو سه ماه اخير سيمكارت رو خريدن هنوز بعضي از سروس ها براشون فعال نشده!!!!!
آيا كسي هست كه تازه سيمكارت گرفته باشه و با *130*3*6# يا *140*3*6# مشكل نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام وقتی کد #5*3*130* میزنی یک sms برای تنظیم کردن GPRS و MMS به شما ارسال میشه هیچ ربطی به سیم کارت نداره. حتما وقتی شما کدو زدی شبکه مشکل داشته دباره امتحان کن. راستی دستیم میتونی GPRS تنظیم کنی راحت تره. برای تنظیم دستی برین به سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونایی که با GPRS مشکل دارن بهتره خودشون دستی تنظیمش کنن....
تنظیماتش هم تو بیشتر گوشی ها شبیه همه ....باید یه پروفایل برای اینترنت درست کنید و فقط تو قسمت Access Point Name یا همون APN بنویسن mtnirancell ... به بقیه گزینه هاش هم لازم نیست کاری داشته باشین ....
اون کد #5*3*130* هم همون طور که LILITIN گفت ربطی به فعال کردن GPRS نداره چون GPRS برای همه ی گوشی ها فعاله و این کد فقط تنطیماتش رو براتون میفرسته ....
....موفق باشید....
من مشكلي با gprs ايرانسل ندارم چون همه سايتا رو ميتونم باز كنم !!! فقط با مسنجر مشكل دارم
من با زدن *130*3*6# هیچ sms برام نمیاد و همیشه پیغام میده شبکه موقتا با اشکال مواجه است حالا اگر اشکال از سیم نیست پس از چیه؟؟؟
راستی شما کی سیمتو خریدی؟؟؟؟
دوست عزیز شما خودت میگی که وقتی کد رو میزنی میگه شبکه موقتآ با اشکال مواجه است!!!
بعد اون وقت به سیم کارت چه ربطی داره؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)