اون موقع ها من فقط با hacckميرفتم.دستگاه 24 ساعت روشن ميزاشتم كه xp بگيرم. الانو نميدونم هك مك هست هنوز يا نه ؟همينطوري id مو 33 كردم. البته از من بيكار تر هم بودن كه لولاشون 59 اينا بود. اين مورد شما هم براي من پيش نيومده بود
اون موقع ها من فقط با hacckميرفتم.دستگاه 24 ساعت روشن ميزاشتم كه xp بگيرم. الانو نميدونم هك مك هست هنوز يا نه ؟همينطوري id مو 33 كردم. البته از من بيكار تر هم بودن كه لولاشون 59 اينا بود. اين مورد شما هم براي من پيش نيومده بود
اخر لول 81 هستش و بیشتر از این فعلا کسی نداره....
توی بازی مینویسن lo...
این یعنی چی؟؟؟فکر کنم برای خنده و مسخره کردن طرف هستش ...نه؟
lol همون معنی خنده رو میده.(تقریبا!)
ولی مسخره کردن نیست.یعنی جالب خنده دار.
بچه ها یه سوال جدا از تاپیک:
من کتاب "وارکرفت : از خون و افتخار" رو میخوام بخرم تو کرج.کسی میدونه کجا دارش؟؟اگه نه سایتی برای خرید آنلاینش هست؟؟
بابا لول چیه من 3 سال مداوم بازی کردم لولم 24 بود ولیبا -- بود بازی میکردن تو 2 ماه یا رو میشد 30
rmk مخفف remake هست یعنی این که دوباره یکی هاس بشه و ... از اول
CW هم مخفف Clan War هست برای باز های کل کل و شرطی و تیمی و از همه مهم تر CM استفاده میشه (در هر حالت هر گروه تیم خودشو میاره تو بازی)
مشکل ندیدن هسات هم از طرف بلیزارد هست خرابه کاریش نمیشه کرد
یه خبر بد...:
سازنده مپ های ai گفته اونجور که من فهمیدم تا 2 سال اینده قصد دادن مپ جدید ai را ندارم....
حالا منتظر باشید تا مپ ai جدید بیاد..
اشتباه گفتید.گفته دیگه مپ نمیدم.گفته این دوسالی که مپ دادم خوش گذشت دیگه برید پی کارتون مپ بی مپ.(البته گفته با یکی دارم صحبت میکنم که اون کارمو ادامه بده)
بعد گفته یکی بیاد مپ بسازه جای منو بگیره.
خوب این buffmeplz رفته زنگ زده به دوستان خودش گفته بیا راه منو ادامه بده...
اونم گفته نه بابا دوتا دیگه اخرای کارشه و کسی بازی نمیکنه...مثل استار کرافت شده....
اخرش هم گفته نه من این راهو ادامه نمیدم....
سلام ب چه ها من میخوام دوتا رو تو جیجی بازی کنم ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنین راستی کی اینجا elemnt td بازی میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)