تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 848 اولاول ... 177577627667673674675676677678679680681687727777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

یه مشکلی واسم الا 3-4 روز پیش اومده اونم کند شدن سرعت نت تلگرام و اینستگرام!رسما چند دقیقه طول میکشه تا یه فایل 5مگ رو دانلود کنه!یا اینستگرام ویدیو هارو هی تیکه تیکه دانلود میکنه!
    از اون بدتر تو گیم اصلا نمیشه بازی کرد پینگ تو بیرون با 4224 و 8888 رو 88-100 هست ولی داخل گیم تا یهدرگیری میشه یا یا...پینگ میره بالا و انگار دلی داری شدید بعد میام می بینم پینگ بیرون رو 88-100!موندم زنگ بزنم چی بگم بهشون که مشکل ازکجاست!
    سرویسم 8 مگه!!از یه طرف هم بزور به ...شکن وصل میشه که رسما هیچی باز نمیکنه!
    خلاصه اینطور بگم که که نه میشه یه فوتبال با کیفیت 720 یا 540p تو انتن دید هی با بافر نشون میده انگار سرعت نت نمیکشه یا twitch کلا صفحه سیاه یا اونم اگه نشون بده 5 مین لود میکنه یه 10 ثانیه نشون میده!از یه طرف هم میام چیزی میزارم دانلود می بینم سرعت دانلودم بین 700-990 هست که زیاده و نباید مشکلی داشته باشم از این نظر.... خلاصه قاطی کردم!
    شنا با وایرلس وصلی یا با سیم adsl چون من هم مشگل شما را دارم

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه مشکلی واسم الا 3-4 روز پیش اومده اونم کند شدن سرعت نت تلگرام و اینستگرام!رسما چند دقیقه طول میکشه تا یه فایل 5مگ رو دانلود کنه!یا اینستگرام ویدیو هارو هی تیکه تیکه دانلود میکنه!
    از اون بدتر تو گیم اصلا نمیشه بازی کرد پینگ تو بیرون با 4224 و 8888 رو 88-100 هست ولی داخل گیم تا یهدرگیری میشه یا یا...پینگ میره بالا و انگار دلی داری شدید بعد میام می بینم پینگ بیرون رو 88-100!موندم زنگ بزنم چی بگم بهشون که مشکل ازکجاست!
    خلاصه اینطور بگم که که نه میشه یه فوتبال با کیفیت 720 یا 540p تو انتن دید هی با بافر نشون میده انگار سرعت نت نمیکشه یا twitch کلا صفحه سیاه یا اونم اگه نشون بده 5 مین لود میکنه یه 10 ثانیه نشون میده!از یه طرف هم میام چیزی میزارم دانلود می بینم سرعت دانلودم بین 700-990 هست که زیاده و نباید مشکلی داشته باشم از این نظر.... خلاصه قاطی کردم!
    داداش همه مشکل هایی که گفتی منم دارم، سرویسم 8 مگه، الان چند روزه سرعتم تقریبا نصف شده، با چیز شکن هم که اصلا به زور میتونم صفحه وبی باز کنم، به نظرت به 195 شکایت کنیم مشکلمون حل میشه؟، چون من دیروز زنگ زدم به پشتیبانی، گفت مشکل از طرف ماست برطرفش میکنیم ولی هیچ کاری نکردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داداش همه مشکل هایی که گفتی منم دارم، سرویسم 8 مگه، الان چند روزه سرعتم تقریبا نصف شده، با چیز شکن هم که اصلا به زور میتونم صفحه وبی باز کنم، به نظرت به 195 شکایت کنیم مشکلمون حل میشه؟، چون من دیروز زنگ زدم به پشتیبانی، گفت مشکل از طرف ماست برطرفش میکنیم ولی هیچ کاری نکردن.
    منم همین چند لحظه پیش زنگ زدم!اولش یه dns داد گقت اینو بزن ببین مشکلت حل میشه که نشد!بعدشکه حرف می زدیم می گفتن شاید از طرف مرکر مخابراتی باشه که مشکل پهنای باند و... دارند!بعدشم گفتم مشکلم شبا شدید میشه گفت شب هم یه زنگ بزن یه تستی بکنیم و....
    خلاصه خودمم نمی دونم چرا ابنطوری شده قشنگ هر ماه پار انلاین یه کرمی می ریزه که ادم نمی دونم مشکل از کجاست من که درخواست جمع اوری رو زدم یا میرم اسیاتک یا های وب ببینم اونا هم مشکل دارند یا مشکل از خوده پارس انلاین هست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سرویس 3 مگ پارس آنلاین ساعت 2 ظهر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

منم همین چند لحظه پیش زنگ زدم!اولش یه dns داد گقت اینو بزن ببین مشکلت حل میشه که نشد!بعدشکه حرف می زدیم می گفتن شاید از طرف مرکر مخابراتی باشه که مشکل پهنای باند و... دارند!بعدشم گفتم مشکلم شبا شدید میشه گفت شب هم یه زنگ بزن یه تستی بکنیم و....
    خلاصه خودمم نمی دونم چرا ابنطوری شده قشنگ هر ماه پار انلاین یه کرمی می ریزه که ادم نمی دونم مشکل از کجاست من که درخواست جمع اوری رو زدم یا میرم اسیاتک یا های وب ببینم اونا هم مشکل دارند یا مشکل از خوده پارس انلاین هست!
    توصیه میکنم که بیای شاتل.

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم از شرکت داتک سرویس دارم دقیقاً همین مشکل سرعت خراب اینستاگرم رو دارم
    سرعت دانلود درسته ولی تک کانکشن خراب
    نمیدونم شایدم مشکل سراسری باشه
    تاپیک مبین‌نت رو هم که می‌دیدم اونجا هم مشکل تک کانکشن داشتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توصیه میکنم که بیای شاتل.
    نه شاتل هم همین وضع هست
    اینا پهنای باند کم دارن.

8. 2 کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آره منم دوباره امروز زنگ زدم کمبود پهنای باند رو به منم گفت، واقعا مسخره است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

واسه منهم یه مدته توی مودم میبینم اندازه سرویسی که گرفتم نشون میده ولی عملا سرعت دانلود نصف شده! یعنی قبلا توی مودم هم اعداد نصف میشدند و مجبور بودم قطع و وصل کنم تا اندازه سرویسم نشون بده ولی جدیدا اندازه سرویس نشون میده ولی گویا عملا محدود شده سرعت دانلود! اینجوری دیگه باید به فکر شرکت دیگه ای باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چند روزیه سرعت آپلودم به شدت افت کرده و از 768 کیلوبیت اومده رو 180 که به خاطر همین هم با این که سرعت دانلودم خوبه اما عملا هیچکار نمیشه کرد! یوتیوب و تویچ و ... که شدید لگ دارند تو بازی هم پینگ به شدت نوسان پیدا میکنه و تا 400 هم میره حتی
    پارس آنلاین قبلا خیلی خوب بود ولی مدتیه که کیفیتش افت کرده شدید

12. این کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •