شنا با وایرلس وصلی یا با سیم adsl چون من هم مشگل شما را دارم
شنا با وایرلس وصلی یا با سیم adsl چون من هم مشگل شما را دارم
داداش همه مشکل هایی که گفتی منم دارم، سرویسم 8 مگه، الان چند روزه سرعتم تقریبا نصف شده، با چیز شکن هم که اصلا به زور میتونم صفحه وبی باز کنم، به نظرت به 195 شکایت کنیم مشکلمون حل میشه؟، چون من دیروز زنگ زدم به پشتیبانی، گفت مشکل از طرف ماست برطرفش میکنیم ولی هیچ کاری نکردن.
منم همین چند لحظه پیش زنگ زدم!اولش یه dns داد گقت اینو بزن ببین مشکلت حل میشه که نشد!بعدشکه حرف می زدیم می گفتن شاید از طرف مرکر مخابراتی باشه که مشکل پهنای باند و... دارند!بعدشم گفتم مشکلم شبا شدید میشه گفت شب هم یه زنگ بزن یه تستی بکنیم و....
خلاصه خودمم نمی دونم چرا ابنطوری شده قشنگ هر ماه پار انلاین یه کرمی می ریزه که ادم نمی دونم مشکل از کجاست من که درخواست جمع اوری رو زدم یا میرم اسیاتک یا های وب ببینم اونا هم مشکل دارند یا مشکل از خوده پارس انلاین هست!
سرویس 3 مگ پارس آنلاین ساعت 2 ظهر
![]()
توصیه میکنم که بیای شاتل.
منم از شرکت داتک سرویس دارم دقیقاً همین مشکل سرعت خراب اینستاگرم رو دارم
سرعت دانلود درسته ولی تک کانکشن خراب
نمیدونم شایدم مشکل سراسری باشه
تاپیک مبیننت رو هم که میدیدم اونجا هم مشکل تک کانکشن داشتن
نه شاتل هم همین وضع هست
اینا پهنای باند کم دارن.
آره منم دوباره امروز زنگ زدم کمبود پهنای باند رو به منم گفت، واقعا مسخره است.
واسه منهم یه مدته توی مودم میبینم اندازه سرویسی که گرفتم نشون میده ولی عملا سرعت دانلود نصف شده! یعنی قبلا توی مودم هم اعداد نصف میشدند و مجبور بودم قطع و وصل کنم تا اندازه سرویسم نشون بده ولی جدیدا اندازه سرویس نشون میده ولی گویا عملا محدود شده سرعت دانلود! اینجوری دیگه باید به فکر شرکت دیگه ای باشم
چند روزیه سرعت آپلودم به شدت افت کرده و از 768 کیلوبیت اومده رو 180 که به خاطر همین هم با این که سرعت دانلودم خوبه اما عملا هیچکار نمیشه کرد! یوتیوب و تویچ و ... که شدید لگ دارند تو بازی هم پینگ به شدت نوسان پیدا میکنه و تا 400 هم میره حتی
پارس آنلاین قبلا خیلی خوب بود ولی مدتیه که کیفیتش افت کرده شدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)