تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 752 اولاول ... 177577627667673674675676677678679680681687727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله بسیار عالی و کامل
    فقط باز این استثنا ها هستن که نمیشه در نظر نگرفتشون مثلا همین

The easiest way to identify which IEMs need amping is to look at the specifications. The general guideline is: IEMs which have less than 50 ohms impedance and more than 98 dB on sensitivity most certainly don't require an amp to sound their best.
    که میشه مثال نقض براش sony ex1000 رو با امپدانس 32 اهم و حساسیت 108db رو گفت که برای درایو شدن نیاز به امپ داره و چند مدل دیگه که الان خاطرم نیست.
    فکر کنم داریم یک مقدار با واژه ها بازی می کنیم
    اون جمله ایی که گذاشتین مثل 1 آچار فرانسه میمونه؛ یعنی به طور کلی جواب میده ولی جواب دقیق نمیده
    اون لینک بر اساس اسمش "basic-guide-to-in-ear-canalphones" وارد ریز جزئیات نمیشه
    اون روشی که من عنوان کردم هم یکسری فرضیات اولیه داره(فرضیاتی مثل ثابت موندن امپدانس، ثابت موندن ولتاژ خروجی و ثابت موندن امپدانس خروجی) که چون اون فرضیات توی عمل درست نیستن، همیشه نباید انتظار جواب دقیقاً درست داشت
    براساس چیزی که محاسبه کردم، برای یک پلیری که خروجی 29 میلی وات برای هدفون 16 اهمی داره (مثل کوون j3 ) وقتی مقاومت 32 اهمی ( مثلاً ex1000 ) به اون وصل کنی جریان مورد نیاز هدفون 14.5 میلی آمپر هستش همچنین حساسیت ex1000 معادل 115.474 دسیبل بر ولت هستش ( فکر نکنم غلط حساب کرده باشم)
    که حالا اگر پلیری مثل j3 توان تأمین 14.5 میلی آمپر رو داشته باشه؛ j3 از پس درایو کردن ex1000 برمیاد (با فرض درست موندن خیلی از فرضیات)
    اگر از پس درایو کردنش برنیومد، علتش یا اینه که j3 توان تولید 14.5 میلی آمپر رو نداشته یا اون فرضیات اولیۀ ما (فرضیاتی مثل ثابت موندن امپدانس، ثابت موندن ولتاژ خروجی و ثابت موندن امپدانس خروجی) خیلی با حالت واقعی متفاوت بودن.

یادمه که آقا رضا می گفتن که ex1000 نیاز به آمپ داره؛ قسمت نشد ریز جزئیات رو ازشون جویا بشم
    شما جای دیگه ایی هم دیدین که ex1000 برای درایو شدن آمپ لازم داشته باشه؟

و یه سوال دیگه اینکه بعضی مواقع میگن امپدانس پایین نشانۀ سخت تر درایو شدنه از لحاظ علمی درست ولی عملا کدوم هدفونها برای مثال اینطوری هستن؟
    همین he6 یا LCD3 , LCD2 امپدانس های در حد 50 یا 60 دارن یا اگر اشتباه نکنم akg k1000 هم همینطوره(الأن که نگاه کردم: امپدانس 120 و حساسیت 74
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    )
    که هایفایمن و آ.ک.گ جزئ سخت درایو شدنی ترین هدفون ها هستند.

یا از کجا تشخیص بدیم که این حالت برای کدوم هدفون ممکنه پیش بیاد چون بطور کل برای پلیرهای پرتابلمون دنبال هدفونهایی با امپدانس پایین میگردیم و اکثرا براحتی درایو میشن .
    spl خیلی مهمه، اگر زیر 100 بود، واقعاً باید در موردش تحقیق کرد و به احتمال خیلی زیاد آمپ می خواد
    امپدانس بیشتر، باعث خروجی کمتر پلیر میشه (اگر ولتاژ رو ثابت در نظر بگیریم) و چون spl رو بر حسب db/mw معمولاً عنوان می کنن، منطقاً خروجی کمتر پلیر باعث بلندی صدای کمتر میشه؛ پس این فکر به ذهن میرسه که بیایم امپدانس کمتر رو انتخاب کنیم تا توان خروجی پلیر افزایش پیدا کنه و در نهایت بلندی صدای بیشتری دریافت کنیم؛ ولی همونطور که گفته شده، وقتی امپدانس کمتر باشه، هدفون اون توان مورد نیازش رو از بیشتر از طریق جریان طلب میکنه V=IR (جریان چیزیه که اکثر پلیر ها در تولیدش با مشکل روبرو هستن.)
    پس در اصل قضیه مثل یک طنابیه که داره از دو طرف کشیده میشه
    نه میتونیم بگیم که امپدانس هرچه پایین تر باشه بهتره و نه میتونیم بگیم که امپدانس هرچه بیشتر باشه بهتره
    (البته ایکاش آقا رضا بودن که لااقل یک مروری می کردن نوشتۀ من رو، تا نکنه اشتباهی کرده باشم و اون اشتباه رو به شما هم انتقال داده باشم؛ چونکه بنده تحصیلاتی در این زمینه ندارم و چار چوب اصلی محاسباتم رو فقط از 3 تا پست یاد گرفتم؛ که فکر کنم اون 3 تا رو تا حالا بیشتر از 10 بار خوندم
    قبلاً هم این لینک رو داده بودم.)

سلام به همه دوستان
    یک روز rezaomid گفت هیچکدوم از پلیر های پرتابل من رو راضی نکرده
    کم کم من هم به این نتیجه دارم میرسم
    فکر کنم آمپ مخصوص هدفون بهترین گزینه باشه
    شاید انتظار زیادی از پلیر پرتابل دارین
    پلیر پرتابل باید پرتابل باشه نه های فای

آمپ مخصوص هدفون هم اونقدر نمی ترکونه
    Last edited by rave-87; 16-04-2012 at 09:03.

2. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

akg k512 صدای تیزی داره
    صرفا برای اطلاع

4. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون
    اگر اینطور که شما میفرمایید که نه پلیر نه آمپ ! پس چی؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

منظور دوست گلمون اینه که کسی که دنبال هزینه چند هزار دلار برای ست قابل حمل هست دنبال بهترین خروجی صوت نیست دنبال بهترین خروجی هست که به نیازش بخوره و قابل حمل باشه هست.
    محتمل با هزینه ایی مشابه یا حتی کمتر بشه وسایل دیسک تاپ با کیفیت به مراتب بهتر تهیه کرد.
    به قول دوستمون این وسط هدف نباید گم بشه.
    مثلا دلیل این که شخص خودم فقط به این نوع وسایل علاقه نشون میدم این هست که از دوران طفولی(20 سال پیش) یکی از مهمترین سرگرمیهام استفاده از کاست پلیر ام و هدفون هایی بود که داشتم مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کاست پلیر های GE و پاناسونیک و بعد CD player و بعد... برای همین بعد این همه سال به این نوع سبک موسیقی گوش دادن عادت کردم و چون همیشه در حرکت هستم غیر این گونه استفاده نمیتونم جور دیگه ایی به موسیقی گوش بدم کاری هم ندارم همه از این وسایل میخرند یا هیچ کس نمیخره به نیاز خودم و جیب خودم نگاه میکنم.
    شما هم متقابلا باید به نیازت و جیبت و انواع سورس هالیی که میشه با هزینه های مختلف استفاده کرد و... نگاه کنی.
    شاید بعد برسی مناسب و منطقی متوجه بشی هزینه بالای 300 دلار برای پلیر و هدفون امپ سرجمع برای 99% افراد کاملا غیر منطقی و اتلاف پول هست.
    Last edited by peaceful1; 16-04-2012 at 09:11.

7. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    بنده اصلا چه آمپ و چه پلیر پرتابل رو قبول ندارم
    فقط دستگاه پخشی که برقش رو مستقیم دریافت میکنه کیفیتش قابل قبوله و دستگاهایی که باطری میخورند هیچ امیدی نیست

9. این کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یادمه که آقا رضا می گفتن که ex1000 نیاز به آمپ داره؛ قسمت نشد ریز جزئیات رو ازشون جویا بشم
    شما جای دیگه ایی هم دیدین که ex1000 برای درایو شدن آمپ لازم داشته باشه؟

بله من خودم بشخصه تستی که از ex1000 انجام دادم نسبت به هدفونهای دیگه مثل ie8 کلا حجم صدا ,قدرت صدا و soundstage خیلی کمی داشت که اصولا نباید اینطور باشه پس مشکل میبایست از ضعف پلیر ناشی بشه که میشه گفت نیاز به امپ داره .البته هر جای دیگه هم که ازش رویو خوندم کلا تستشون همراه با امپ بوده .

11. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    بنده اصلا چه آمپ و چه پلیر پرتابل رو قبول ندارم
    فقط دستگاه پخشی که برقش رو مستقیم دریافت میکنه کیفیتش قابل قبوله و دستگاهایی که باطری میخورند هیچ امیدی نیست
    موافقم البته بیشتر الکترواستاتیک ها رو با اون ولتاژ بالا شون دوست دارم ولی تو انتخابش موندم که اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سالار جان
    اگر اهل ساخت مدار و اینجور حرفها هستی
    این آمپ لامپی هم یکی از دوستان پیشنهاد داده و کیفیت قابل قبولی داره

15. 3 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سالار جان
    اگر اهل ساخت مدار و اینجور حرفها هستی
    این آمپ لامپی هم یکی از دوستان پیشنهاد داده و کیفیت قابل قبولی داره
    ممنون جالب بود
    ولی زیاد موافق ساخت امپ شخصی نیستم.چون هر چقدر هم که تلاش کنیم و بهترین قطعات رو هم تهیه کنیم مطمعنا نصف کیفیت امپهای شرکتی که تولید انبوه میشه و با نصف همون هزینه ای که ما می تونیم درست کنیم تحویلمون میدن نخواهد بود.
    در ضمن قطعات الکترونیکی که سفارشی برای شرکتها میزنن با اون قطعاتی که تو بازار به صورت ازاد میفروشن خیلی تفاوت هست.
    بنظر من ساخت امپ برای هدفون در شرایط فعلی اصلا صلاح نیست چون نتیجه جالبی نخواهد داشت.

17. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

ممنون جالب بود
    ولی زیاد موافق ساخت امپ شخصی نیستم.چون هر چقدر هم که تلاش کنیم و بهترین قطعات رو هم تهیه کنیم مطمعنا نصف کیفیت امپهای شرکتی که تولید انبوه میشه و با نصف همون هزینه ای که ما می تونیم درست کنیم تحویلمون میدن نخواهد بود.
    در ضمن قطعات الکترونیکی که سفارشی برای شرکتها میزنن با اون قطعاتی که تو بازار به صورت ازاد میفروشن خیلی تفاوت هست.
    بنظر من ساخت امپ برای هدفون در شرایط فعلی اصلا صلاح نیست چون نتیجه جالبی نخواهد داشت.
    والا سالار جان الان اگه بخوای یک آمپ مثل همون بالایی بخری اولا که پیدا نمیشه بعدش باید سفارش بدی برات بیارند که حداقل باید بالای 500 بدی بعد با این همه تنوع معلوم نیست تازه شما بهترینش رو نخریده باشی یا نه
    حالا من خودم این یکی رو که لینک میدم رو احتمال داره بسازم ببینم چی میشه ببینم کیفیت قابل قبولی داره یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •