داداش مودم منم حس میکنم عین مودم تو هست
میشه با عکس قدم به قدم توضیح بدی چی کردی خیلی خیلی ممنون میشم
داداش مودم منم حس میکنم عین مودم تو هست
میشه با عکس قدم به قدم توضیح بدی چی کردی خیلی خیلی ممنون میشم
دوستان عزیز مودم بنده 2750u با فریمور 1.16 هست و همونجور هم که توی عکس معلومه ها به هردلیل نامعلومی همچین دستوری رو پشتیبانی نمیکنه
یدونه 2730 قدیمی داشتم تست کردم فریمور راحت نرم افزار و دستور رو شناسایی کرد
هرچند من مشکل پرش لینک ندارم و فقط میخواستم تست کنم
بیشتر به درد دوستانی میخوره که میخوان لینک رو ثابت کنن که کانکشن قطعی نداشته باشه
موفق باشید
دوست عزیز شما تلنت رو فعال نکردید راهنمایی دوستمون در پست بالا رو دقت بفرمایید اول باید تلنت رو فعال کنید در ویندوز لینکشم گذاشتن آموزش(آموزش yun.ir/4zg )
من بعد از چند مرحله ب اینجا رسیدم
![]()
دوست عزیز چیپ مودم شما برادکام نیست و ralink هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو همین محیط CMD که باز کردید الان درسته ، حالا دستور wan dmt2 set snrm 2500 2500 رو وارد کنید و Enter رو بزنید ( قبل این کار توی صفحه اصلی مودم قسمت SNR یه عکس بگیرید که تفاوت بعد و قبل رو مشاهده کنید )
بعد این که اون دستور رو زدید میتونید مودم تون رو خاموش و روشن کنید تا ست بشه یا از دستور : wan adsl reset استفاده کنید ..
اگر مراحل رو نتونستی انجام بدی ، ایدی تلگرامی چیزی برام پیام خصوصی کن تا بیام برات درست کنم. .
پس یعنی این حرکت رو مودم من حواب نمیده؟؟؟
داداش چک کن خصوصی رو
دوستان جدیدا یه مودم n16 Asus گرفتم ولی با دوتا نویزگیر که دارم کار نمیکنه که بتونم همزمان تلفن رو وصل کنم زمانی که میزنم به نویزگیر چراغ Adsl اصلا چشمک نمیزنه
ولی با مودم دیگه تست کردم نویزگیر و سیم همه اوکی
Asus تنظیمات یا نویزگیر مخصوص داره؟
سلام دوستان، این وضعیت خط من بر محور زمان
همانطور که مشاهده میکنید مقدار SNR از حدود 20، یک دقیقه به 3 کاهش پیدا میکنه و مقدار کاهش هم ثابته یعنی اگه کمتر از 20 باشه میاد زیر 3 و لینک میپره
دورش هم مشخص نیست ممکنه تو 3 ساعت اصلا نباشه یا تو یک ساعت 5 بار اینطوری شه
حدود 2-3 سالی هست این وضع رو دارم، سیم جدید از سر خط کشیدم نشد بی تلفن با تلفن تست کردم درست نشد و شرکت ISP مو عوض کردم فرقی نکرد، 3 تا مودم هم تست کردم خلاصه هر کاری کردم اکی نشد
کسی تجربه ای تو این موضوع داره ؟ و اینکه خط جدید بگیرم ممکنه درست بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)