تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 754 اولاول ... 177577627667673674675676677678679680681687727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام مرسی واقعا ، آموزش جالبی بود و من تست کردم به نتیجه خیلی جالبی رسیدم این آموزشی که شما فرمودید بیشتر واسه مودم های D-link و هوواوی هستش اما اکثر دوستانی که مثل من مودم Tp-LINK استفاده میکنن من با یه تحقیقاتی که از مقاله های خارجی انجام دادم واسه مودم های Tp-link از این دستور استفاده بکنن :

اینم نتیجه کار : SNR دانلود من اکثرا روی 10.8 تا 9 متغییر بود .
    داداش مودم منم حس میکنم عین مودم تو هست
    میشه با عکس قدم به قدم توضیح بدی چی کردی خیلی خیلی ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nima-ZF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

بین configure و --SNR باید فاصله باشه
    اره همچنین بین SNR و اون عدد بعدش هم باید فاصله باشه
    دوستان عزیز مودم بنده 2750u با فریمور 1.16 هست و همونجور هم که توی عکس معلومه ها به هردلیل نامعلومی همچین دستوری رو پشتیبانی نمیکنه
    یدونه 2730 قدیمی داشتم تست کردم فریمور راحت نرم افزار و دستور رو شناسایی کرد
    هرچند من مشکل پرش لینک ندارم و فقط میخواستم تست کنم
    بیشتر به درد دوستانی میخوره که میخوان لینک رو ثابت کنن که کانکشن قطعی نداشته باشه
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

من هم از فرایند این ابزار اطلاعی ندارم که دقیقا چه کاری انجام میده. منابع فارسی هم چیزی در موردش پیدا نکردم و منابع خارجی هم محدود نوشتن دربارش
    ولی اگه می خواهید تست کنید : اولا چیپست مودمتون حتما باید برودکام باشه مرحله بعد باید telnet بزنید به مودم
    از طریق cmd ویندوز هم میشه اما باید قبلش telnet رو فعال کنید (آموزش yun.ir/4zg ). برنامه Termius اندروید هم همین کار رو میکنه.
    مرحله بعد در cmd دستور telnet 192.168.1.1 رو وارد کنید. (اگه ip مودم فرق داره خودتون اصلاح کنید)
    بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد مودم میشید
    حالا کافیه از دستور adsl configure --snr 200 استفاده کنید. تا اونجا که من فهمیدم عدد 100 حالت دیفالت رو داره، بالاتر از 100 SNR رو افزایش میده و پایین تر از 100 کاهش.
    حالا اگه چیپست درست باشه و دستور رو درست وارد کرده باشین، مودم بهش واکنش نشون میده و لینک جدید رو برقرار میکنه
    در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیاره

من تو cmd دستور telnet میزنم اینجوری میشه
    مودمم تی پی لینک مدل
    W8151Nهست

دوست عزیز شما تلنت رو فعال نکردید راهنمایی دوستمون در پست بالا رو دقت بفرمایید اول باید تلنت رو فعال کنید در ویندوز لینکشم گذاشتن آموزش(آموزش yun.ir/4zg )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز شما تلنت رو فعال نکردید راهنمایی دوستمون در پست بالا رو دقت بفرمایید اول باید تلنت رو فعال کنید در ویندوز لینکشم گذاشتن آموزش(آموزش yun.ir/4zg )
    من بعد از چند مرحله ب اینجا رسیدم

تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

دوست عزیز چیپ مودم شما برادکام نیست و ralink هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

تو همین محیط CMD که باز کردید الان درسته ، حالا دستور wan dmt2 set snrm 2500 2500 رو وارد کنید و Enter رو بزنید ( قبل این کار توی صفحه اصلی مودم قسمت SNR یه عکس بگیرید که تفاوت بعد و قبل رو مشاهده کنید )

بعد این که اون دستور رو زدید میتونید مودم تون رو خاموش و روشن کنید تا ست بشه یا از دستور : wan adsl reset استفاده کنید ..

اگر مراحل رو نتونستی انجام بدی ، ایدی تلگرامی چیزی برام پیام خصوصی کن تا بیام برات درست کنم. .

7. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز چیپ مودم شما برادکام نیست و ralink هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس یعنی این حرکت رو مودم من حواب نمیده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

تو همین محیط CMD که باز کردید الان درسته ، حالا دستور wan dmt2 set snrm 2500 2500 رو وارد کنید و Enter رو بزنید ( قبل این کار توی صفحه اصلی مودم قسمت SNR یه عکس بگیرید که تفاوت بعد و قبل رو مشاهده کنید )

بعد این که اون دستور رو زدید میتونید مودم تون رو خاموش و روشن کنید تا ست بشه یا از دستور : wan adsl reset استفاده کنید ..

اگر مراحل رو نتونستی انجام بدی ، ایدی تلگرامی چیزی برام پیام خصوصی کن تا بیام برات درست کنم. .
    داداش چک کن خصوصی رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان جدیدا یه مودم n16 Asus گرفتم ولی با دوتا نویزگیر که دارم کار نمیکنه که بتونم همزمان تلفن رو وصل کنم زمانی که میزنم به نویزگیر چراغ Adsl اصلا چشمک نمیزنه
    ولی با مودم دیگه تست کردم نویزگیر و سیم همه اوکی
    Asus تنظیمات یا نویزگیر مخصوص داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان، این وضعیت خط من بر محور زمان

همانطور که مشاهده میکنید مقدار SNR از حدود 20، یک دقیقه به 3 کاهش پیدا میکنه و مقدار کاهش هم ثابته یعنی اگه کمتر از 20 باشه میاد زیر 3 و لینک میپره
    دورش هم مشخص نیست ممکنه تو 3 ساعت اصلا نباشه یا تو یک ساعت 5 بار اینطوری شه
    حدود 2-3 سالی هست این وضع رو دارم، سیم جدید از سر خط کشیدم نشد بی تلفن با تلفن تست کردم درست نشد و شرکت ISP مو عوض کردم فرقی نکرد، 3 تا مودم هم تست کردم خلاصه هر کاری کردم اکی نشد
    کسی تجربه ای تو این موضوع داره ؟ و اینکه خط جدید بگیرم ممکنه درست بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •