تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 1849 اولاول ... 17757762766767367467567667767867968068168772777711771677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مرسی چه مسخرست پس

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    اگر سرویس شما زیز چهار مگ باشه ترافیکت در صورتی که 72 ساعت قبل از پایان سرویس تمدید کنی به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه شما را غلط راهنمائی کردند حسنی که های وب داره انتقال ترافیک هست که هیچ شرکتی در تهران نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    آره دیگه دوست عزیز چون های وب قیمت ها رو تغییر نداده خوب خیلی ها دارند میرن به شرکت های دیگه مثل پارس انلاین به خصوص و همه جا داره خالی میشه برای همین شما رو سریع گرفتن تا در نرید
    چرا باید تغیر بده؟قیمت های های وب رقابتی هست و کف قیمت در بازاره شما قیمت هشت مگ شاتل را با های وب مقایسه کن حتی هشت مگ آسیاتک نیازی به کاهش نیست البته حجم اضافه کاهش یافته است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سرعت دانلود ها وب قاتی داره یعنی ثابت نیست انگار هی با پمپ سرعت پمپاژ میکنند دوباه یهو میاد پایین

تو IDM مثلا دانلود روی 100 کیلوبایت هست یهو ناگهانی میره روی 1 مگ 4 ثانیه میمونه بعد میاد پایین و دوباره اینجور میشه

4. این کاربر از im80za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

چرا باید تغیر بده؟قیمت های های وب رقابتی هست و کف قیمت در بازاره شما قیمت هشت مگ شاتل را با های وب مقایسه کن حتی هشت مگ آسیاتک نیازی به کاهش نیست البته حجم اضافه کاهش یافته است.
    کی گفته کف قیمت هست ؟ تمام سروی سهای اینترنتی دارن سقف قیمت رو اعلام میکنند اینو خود مقررات رادیویی اعلام کرد من خودم باهاشون صحبت کردم طرف حساب کرد گفت اصل سرویس 1 مگ 3 ماه 18 گیگ میشه 32000 تومان که اینا 73000 تومان دارن میدن که روی 41000 تومان پول مردم دارن مانور قیمت میدن تا مشتری بگیرن یعنی تا 41000 دولت دستشون رو باز گذاشته اینو خود مقررات رادیویی حساب کرد و گفت حالا شما میگی کف قیمت ؟ زنگ بزن بپرس تا خودت متوجه بشی اینا چه جانورانی هستند .
    در ضمن حجم اضافی درد کسی نمیخوره شما میری 1 گیگ بگیری 3600 تومان ؟ اینا همش کشکه من بمیرم 3600 به 1 گیگ نمیدم پول مفت ندارم به مفت خورها بدم پس ببین کجای کار مشکل داره و تحقیق کن بعد بگو کفه یا سقفه اگر من از مقررات رادیویی امار نمیگرفتم عمرا این چیز رو میگفتم هر کس به شما گفته کفش هست بگو بیاد ثابت کنه
    Last edited by King Tanha; 17-05-2014 at 09:01.

6. این کاربر از King Tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان من پشتیبانی یا خود های وب نیستم !!!

این فقط یه راه بود که بتونم ببینیم های وب چجطوره و ایا ازش اینترنت پرسرعت بگیرم یا نه !!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان تا اونجا که من فهمیدم های وب خیلی خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

کی گفته کف قیمت هست ؟ تمام سروی سهای اینترنتی دارن سقف قیمت رو اعلام میکنند اینو خود مقررات رادیویی اعلام کرد من خودم باهاشون صحبت کردم طرف حساب کرد گفت اصل سرویس 1 مگ 3 ماه 18 گیگ میشه 32000 تومان که اینا 73000 تومان دارن میدن که روی 41000 تومان پول مردم دارن مانور قیمت میدن تا مشتری بگیرن یعنی تا 41000 دولت دستشون رو باز گذاشته اینو خود مقررات رادیویی حساب کرد و گفت حالا شما میگی کف قیمت ؟ زنگ بزن بپرس تا خودت متوجه بشی اینا چه جانورانی هستند .
    در ضمن حجم اضافی درد کسی نمیخوره شما میری 1 گیگ بگیری 3600 تومان ؟ اینا همش کشکه من بمیرم 3600 به 1 گیگ نمیدم پول مفت ندارم به مفت خورها بدم پس ببین کجای کار مشکل داره و تحقیق کن بعد بگو کفه یا سقفه اگر من از مقررات رادیویی امار نمیگرفتم عمرا این چیز رو میگفتم هر کس به شما گفته کفش هست بگو بیاد ثابت کنه
    من قبلا شاتل و اسیاتک داشتم ولی های وب از اونها بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بله بردی به سایت سر بزنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

چرا انقدر صفحات زیاد شده ؟؟///
    مدیران لطفا صفحات نا مهم رو حذف کنند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چرا انقدر صفحات زیاد شده ؟؟///
    مدیران لطفا صفحات نا مهم رو حذف کنند
    سلام
    دوست عزیز این تاپیک ، تاپیک سرویس های های وب است . یعنی محلی برای بحث و بررسی سرویس های این شرکت . کاربران میتوانند در مورد خوب یا بد بودن این سرویس دهنده یا مشکلات و حل آنها و موارد دیگر بحث و بررسی انجام دهند.
    +
    تمام مسائل در این تاپیک و به طور کلی ، انجمن های اینترنت و شبکه مهم هستند به غیر از مسائل خلاف قوانین.
    بهتر از قبل از فعالیت با قوانین این بخش آشنا بشید:

13. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •