تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 1805 اولاول ... 17757762766767367467567667767867968068168772777711771677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

بازم دیر رسیدم .

سوال های من رو هم که در واقع سوال های همه دوستان بود رو هم پاسخ ندادند .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ ن : اگه مهندس از صبح تا شب بیان و بخوان با ما سر اینکه این مشکلات و توجیه کردن گروه کاری خودشون ( خدمات ADSL ) بحـــث کنند , هم خودمون از کار و زندگی می افتیم و هم خود مهندس.
    باور کنید از دیشب کلی از وقتم رو صرف خوندن نظرات دوستان و منتظر بودن واسه جواب اونا توسط آقای ملک جعفریان بودم.

محتوای مخفی: مطالب دیگر 
    در این لحظه با توجه به تمامی پاسخ های ایشون دادند راحت میشه میفهد نه تنها وضعیت بهتر نخواهد شد , بلکه قراره فیلم های بیشتری رومون اجرا بشه .
    مشکل از شما دوستان و آقای ملک جعفریان نیست . مشکل از این کشور بی جنبه ماست که به خاطر اسلامی بودنش باید مردمش تاوان پس بدند .
    سیاست رو وارد همه قسمت ها کردند . اینترنت . ورزش و .....
    شما فکر کردید راه اندازی یک شبکه بسیار پرسرعت واسه کل کشور کار سختیه ؟
    همه میدونن که اینا همش زیر سر سیاست هستش و بس. خود روحانی هم بگه فردا اینترنت رو نامحدود بکنید و با سرعت 100 مگ در ثانیه بازم حرفش به جایی نمیرسه . چون حرفش باید از فیلتر یه نفر دیگه هم رد بشه .
    حرف آخر : ما مسلمون هستیم و صد البته باید به خاطر همین موضوع مثل زندانی ها و فقرا باشه سطح خدمات اجتماعیمون .

2. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اقای مهندس دوستمون حرف خوبی زدن تو صفحه قبل واینکه نیایید برای اصلاح فقط طرح های نقره ایی و برنزی رو نسبت به طلایی محدود ترکنید و فقط سرعت این بندگان خدا رو کم کنید بعد بگید اصلاح شده شبانه
    ببینید تو طرح های برنزی بعثت وپایین ترازقبل سرعت رو یک مگ بوده الان حدود 20تا کم شده شبانه اشون نقره ایی حدود 200بوده که الان نصف شده وطلایی هم که ذقیقا یک سوم شده
    مادرخواستی که داریم اینه که نقره ای وطلایی افزایش داشته باشن تا بشه اسمش رو گذاشت اصلاح نه اینکه سرعت اون دوستامون رو کم کنید
    حتما این کار رو میکنیم

4. 2 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان تو این دو سه روز همه مشکلات بیان شده و جناب ملک جعفریان هم خوندن به نظر من از اینجا به بعد دیگه ادامه دادنش بی فایده است فقط باید ببینیم گشایشی ایجاد میشه یانه! (که متاسفانه با توجه به پاسخ های ایشون من چندان خوشبین نیستم)
    اینکه ما هی بیام مثلا از شبانه رایگان یا پریدن حجم و یا حذف نامحدود بگیم دیدید که پاسخ تغییری نمیکنه پس از اینجا به بعد فقط باید منتظر بود! بازم همین که ایشون اومد و با ما صحبت کرد و وقت گذاشت یه گام به جلوست و باید ازشون تقدیر کرد انشالله که تغییرات مشهودی رو شاهد باشیم و پیش بینی همه ما درباره بی نتیجه بودن این بحث ها غلط از کار دربیاد!

6. 3 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بازم دیر رسیدم .

سوال های من رو هم که در واقع سوال های همه دوستان بود رو هم پاسخ ندادند .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ ن : اگه مهندس از صبح تا شب بیان و بخوان با ما سر اینکه این مشکلات و توجیه کردن گروه کاری خودشون ( خدمات ADSL ) بحـــث کنند , هم خودمون از کار و زندگی می افتیم و هم خود مهندس.
    باور کنید از دیشب کلی از وقتم رو صرف خوندن نظرات دوستان و منتظر بودن واسه جواب اونا توسط آقای ملک جعفریان بودم.

محتوای مخفی: مطالب دیگر 
    در این لحظه با توجه به تمامی پاسخ های ایشون دادند راحت میشه میفهد نه تنها وضعیت بهتر نخواهد شد , بلکه قراره فیلم های بیشتری رومون اجرا بشه .
    مشکل از شما دوستان و آقای ملک جعفریان نیست . مشکل از این کشور بی جنبه ماست که به خاطر اسلامی بودنش باید مردمش تاوان پس بدند .
    سیاست رو وارد همه قسمت ها کردند . اینترنت . ورزش و .....
    شما فکر کردید راه اندازی یک شبکه بسیار پرسرعت واسه کل کشور کار سختیه ؟
    همه میدونن که اینا همش زیر سر سیاست هستش و بس. خود روحانی هم بگه فردا اینترنت رو نامحدود بکنید و با سرعت 100 مگ در ثانیه بازم حرفش به جایی نمیرسه . چون حرفش باید از فیلتر یه نفر دیگه هم رد بشه .
    حرف آخر : ما مسلمون هستیم و صد البته باید به خاطر همین موضوع مثل زندانی ها و فقرا باشه سطح خدمات اجتماعیمون .
    با سلام
    دوست عزیز این قدر نا امیدانه صحبت نکن تمام این بحث ها برای اینه که سرویس بهتری بشود ارایه کرد این موضو ع ها ربطی به نظام و سیاست نداره بایستی کاری کنیم تو همین شبکه مشکلات را حل کنیم
    اینکه میگید ناامید شدید جمله مناسبی نیست بلکه میبایستی تفاوتی بین سرویسها باشد اونکه پول بیشتری برای سرویس میده خب طبیعتا سرویس با مشخصات بهتر ی بید تجویل بگیره همینطوری نیست ؟

8. 5 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

کم شدن زمان و حجم بعلت مشکل نرم افزاری شما
    من در تاریخ هفت آبان با اضافه کردن 1 ماه رایگان و 150 مگ شدم. تاریخ انقضا اعتبار: 16/9/92 و حجم 354

حالا سر برج من، که بشه هفتم به هفتم باید 1 ماه و 4 گیگ اضافه میکردن
    (در طرح کمپین یکساله قرارداد یکساله است اما زمان و حجمو برج به برج میدن و حجم قابل انتقال هست به ماههای بعدی،طبق گفته مخابرات)
    که بشه 16/10/92 و حجم 4450
    ولی شده تاریخ 7/9/92 و حجم 3890
    یعنی 40 روز کم و 560 مگ کم.

موقع خرید 5 بار مختلف زنگ زدم و هز 5 بار گفتند که حجم میره ماه بعد. چون postpaid بود تاکید کردم و با اطمینان گفتن حجم نمیسوزه. حالا هر جا زنگ میزنم و از جمله شما میگین حجم میسوزه. کاشکی صداهاشونو ضبط میکردم.

چرا یک ماه رایگان به من تعلق نگیره؟؟؟؟؟؟
    چون نرم افزار مشکل دار شما سر هر برج طرح کمپنو 30 روز زمانی شارژ میکنه اول 30 روز رایگان اضافه شد. 7 برج که سر برج طرح کمپینم یود 30 روز اضافه شدو از پول خودم طرح کمپین به جای اضافه شدن یا سی روز مخابرات بر آن منطبق شد و انگار 30 روز پرید. چرا این بخشو جواب ندادید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان تو این دو سه روز همه مشکلات بیان شده و جناب ملک جعفریان هم خوندن به نظر من از اینجا به بعد دیگه ادامه دادنش بی فایده است فقط باید ببینیم گشایشی ایجاد میشه یانه! (که متاسفانه با توجه به پاسخ های ایشون من چندان خوشبین نیستم)
    اینکه ما هی بیام مثلا از شبانه رایگان یا پریدن حجم و یا حذف نامحدود بگیم دیدید که پاسخ تغییری نمیکنه پس از اینجا به بعد فقط باید منتظر بود! بازم همین که ایشون اومد و با ما صحبت کرد و وقت گذاشت یه گام به جلوست و باید ازشون تقدیر کرد انشالله که تغییرات مشهودی رو شاهد باشیم و پیش بینی همه ما درباره بی نتیجه بودن این بحث ها غلط از کار دربیاد!
    پس با توچه به صحبت دوستمون فعلا تا اعاز بهبود مسایل بهتره صحبت های تکراری نداشته باشیم

11. 3 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

موقع خرید 5 بار مختلف زنگ زدم و هز 5 بار گفتند که حجم میره ماه بعد. چون postpaid بود تاکید کردم و با اطمینان گفتن حجم نمیسوزه. حالا هر جا زنگ میزنم و از جمله شما میگین حجم میسوزه. کاشکی صداهاشونو ضبط میکردم.

چرا یک ماه رایگان به من تعلق نگیره؟؟؟؟؟؟
    چون نرم افزار مشکل دار شما سر هر برج طرح کمپنو 30 روز زمانی شارژ میکنه اول 30 روز رایگان اضافه شد. 7 برج که سر برج طرح کمپینم یود 30 روز اضافه شدو از پول خودم طرح کمپین به جای اضافه شدن یا سی روز مخابرات بر آن منطبق شد و انگار 30 روز پرید. چرا این بخشو جواب ندادید؟
    نه گفتم بعضی از سرویسها فکر میکنم سرویس فوق هم از همین نوع سرویس باشد

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز این قدر نا امیدانه صحبت نکن تمام این بحث ها برای اینه که سرویس بهتری بشود ارایه کرد این موضو ع ها ربطی به نظام و سیاست نداره بایستی کاری کنیم تو همین شبکه مشکلات را حل کنیم
    اینکه میگید ناامید شدید جمله مناسبی نیست بلکه میبایستی تفاوتی بین سرویسها باشد اونکه پول بیشتری برای سرویس میده خب طبیعتا سرویس با مشخصات بهتر ی بید تجویل بگیره همینطوری نیست ؟
    نخیر مهندس . من اصلا اشتباه شده اسمم رو گذاشتند امید . با حال و هوای فعلیم اصلا جور در نمیاد . همون ناامید بهتره .
    یادم میاد یه زمانی اینترنت 128 نامحدود داشتم . که سرعت دانلودش میشد 16 .

به مقدسات قسم اون موقع اونقدر ازش راضی بودم که الان از این سروسی مثلا 2 مگ طلایی راضی نیستم .
    هم پینگش خوب بود و هم کیفیتش .

توی این چند سال مخابرات فقط دنده معکوس زده .
    قبول دارید این رو ؟
    Last edited by OMiD.1080p; 01-11-2013 at 14:23.

14. 6 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دیگه چرا این مصوبه سازمان تنظیم مقررات رو رعایت نمیکنین
    منظورم 25درصد ترافیک آپلود رایگان هست الان شاتل داره محاسبه میکنه یعنی تا الان هرچی آپلود کردم رایگان حساب شده همون مثلا 20 مگ 30 مگ یا کمتر رو رایگان حساب کرده ولی تو مخابرات نه از حجم اصلیت کم میکنه
    اینم در کار هاتون قرار بدین دیگه این قانونه !

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

16. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب مهندس فکر کنم توی این چند روز از مشکلات بطور واقعی و بی واسطه مطلع شده باشید از اینجا به بعد امید ما به تدبیر شماست تا انشالله شاهد پیشرفت و تغییرات مثبتی در این زمینه در دولت تدبیر و امید باشیم.
    Last edited by zed2; 01-11-2013 at 23:16. دليل: فونت درشت - تکرار نشود

18. 3 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •