اسم مرحله چیه ؟
---------
بله رو سیستم شما اجرا میشه . ولی گرافیکت یکم ضعیفه
من با رم یک گیگ ocz و سی پی یو 3.06 تک هسته ای و کارت گرافیک 8600 512 مگ دارم بدون تیک روی مدیوم بازی میکنم . با رزولیشن 1024*768
اسم مرحله چیه ؟
---------
بله رو سیستم شما اجرا میشه . ولی گرافیکت یکم ضعیفه
من با رم یک گیگ ocz و سی پی یو 3.06 تک هسته ای و کارت گرافیک 8600 512 مگ دارم بدون تیک روی مدیوم بازی میکنم . با رزولیشن 1024*768
سلام دوستان
يه سوال دارم اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد
ميخواستم بدونم ميشه توي gta 4 خونه خريد اگه ميشه بگيد چطوري
ممنون ميشم جوابمو بدين
نه نمیشه خرید.ولی وقتی جلوتر بری خونه های بیشتری رو خواهی داشت.بعضی رو وقتی میکشی خونشون رو صاحب میشی یا کسانی که براشون کار میکنی بهت خونه میدند.
دوست عزیز اگه Save منو بریزی می بینی که فقط همین یه مرحله روی Map هستش.اسم مرحله چیه ؟
در ضمن این مرحله جزو ماموریت های Jimmy Pegorino است و نام ماموریت Payback هستش.
Last edited by godsmak; 18-03-2009 at 17:01.
دوستان من به یک مشکل بر خوردم !
تو مرحله ی Clean Getaway باید بریم یک ماشین بدزدیم و ببریم کاواش و بعد ببریم به یک گاراژ !!! طبق داستان بعد از دزیدن ماشین طرف به Vlad زنگ می زنه و Vlad میگه باید ماشین رو ببری کاواش ولی مشکل اینجاست که توی سیستم من طرف این کار رو نمی کنه یعنی به Vlad زنگ نمی زنه و برای همین نمیشه این مرحله رو تمام کرد !!! میشه یکی از دوستان این مرحله رو رد کنه و سیو گیمش رو به من بده ؟؟؟
برا منم موقعی که از patch دانلودی جدیدتر استفاده میکردم اینطوری شده بود که دوباره نصب کردم با patch dvd درست شد.
بچهها یه سوال
اگر با بروسی دوست بشیم چه خدماتی بهمون میده؟
و یه درخواست
من برای دلیور کردن ماشینهای(اولین دلیوری) جوکوب مشکل پیدا کردم هرچقدر سریع میرم آخرش هم نمیرسم به موقع
خه تو نقشه محل رو بد زده خیلی. بالای یه پله ولی تونقشه مسیری که نشون میده زیر پل میرسم
بعد تا میخوام برم بالای پل وقت تموم میشه.
اگه سیوم را اپلود کنم کسی برام ردش میکنه؟
بذار یه کاریش میکنیم![]()
ممنون فقط یکی از دلیوریهای جیکوب رد کنید ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراحل رو خودم رد میکنم مشکلی ندارم فقط و فقط دلیوری جیکوب
ممنون از شما
سلام دوستان.من بالاخره Derrick رو بكشم يا اون يكي رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)