شورای عالی پزشکی در تهران فقط روزای 3 ششنبه برگزار میشه .
با این وصف هر کی با هر دردی ممکنه باشه .
2 تا سوال دارم
شورای عالی پزشکی چند عضو داره ؟؟
اینها متخصصن یا فقط قانون رو میدونن چون نمیشه همه تخصصها رو داشته باشن که
شورای عالی پزشکی در تهران فقط روزای 3 ششنبه برگزار میشه .
با این وصف هر کی با هر دردی ممکنه باشه .
2 تا سوال دارم
شورای عالی پزشکی چند عضو داره ؟؟
اینها متخصصن یا فقط قانون رو میدونن چون نمیشه همه تخصصها رو داشته باشن که
سلام خدمت اساتید
من 20 سالمه و پدرم 57 سالشونه و ترشح زیاد پرولاکتین دارن{ غده ای در سر} و به پزشک مراجعه کرده و با دارو تا میزانی کنترل شد ایا من میتوانم معافیت بگیرم برا نگهداری ؟
وقتی وسط ترم فارغ التحصیل میشی تاریخ فراغت از تحصیل را برای آخر ترم میزنن.تا وقتی اون تاریخ نشده نمیشه دفترچه را ارسال کرد؟
سلام
من اخر دی فارغ التحصیل می شوم
من اگه بهمن ارسال کمک می تونم اسفند برم حوصله تو خونه نشستن ندارم
منم مثل شما اول بهمن قراره دفترچه بفرستم، همینجا پرسیدم چند نفر از دوستان گفتن که احتمال زیاد همون اسفند اعزام میشم.
بنظر من شما بهترین کار رو می کنید که بلافاصله میرید خدمت
من مرداد فارغ التحصیل شدم تا الان خودمم نمی دونم چیکار کردم تو این مدت که نرفتم خدمت، همه ش اینور اونور ول چرخیدم
از طرفی کلی وقت از دست دادم، الان خیلی پشیمونم که چرا آبان نرفتم خدمتالان 3 ماه خدمت بودم
بنظر من هرکسی هر وقت درسش تموم شد فورا باید بره خدمت (البته اگه قصد خدمت رفتن داشته باشه!)
اگه خدمت رفتن چیز بدی باشه، بدون علت به تاخیر انداختنش خیلی بدتره، اشتباه بسیار بزرگیه
Last edited by urumchi; 09-01-2012 at 00:29.
اگر کسی میدونه لطفا زود جواب بدید
نه نمیشه، شما اول باید فارغ التحصیل بشی بعد تسویه کنی بعد از تسویه میتونی دفترچه رو بفرستی
تسویه کردم.اون برگه فارغ التحصیلی را برای ارائه به پلیس +10 هم بهم دادن.ولی تاریخ فارغ التحصیلی راتوش 1ماه دیگه زدن.
خب دانشگاه بهت حال داده، از یک ماه دیگه اون فرجه 6 ماهه شما شروع میشه یعنی شما عملا 7 ماه فرجه داری واسه اعزام به خدمت. الان هم اقدام کنی مشکلی نداری
ای بابا
پس این همه میگن سپاه خوبه، چرت میگن؟
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
دوست عزیزم جناب urumchi، چون 10 تا ارسال نداشتم، نتونستم پیغام خصوصی بهتون بدم. پس جواب 3 تا سوالتون رو اینجا میدم:
1- شما واسه گرفتن پذیرش از سپاه بسیج فعال و از این جور چیزا داشتید؟
خیر. من پذیرش نشدم و امریه نگرفتم، فقط آموزشیم رو عوض کردم و افتادم سپاه. بعدش رو خدا بزرگه
2- چند روز مونده به اعزام واسه پذیرش اقدام کردید؟
2 روز مونده به اعزام، یکی از آشناها، نیروم رو عوض کرد
3- احیانا خبر ندارید پذیرشی های اول اسفند کدوم پادگان میفتن؟
خیر
Last edited by OnlyRealMadrid; 09-01-2012 at 01:12.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)