امیر جان اپلودت در موردم رو چند بسته شده؟
خودت زنگ زدی رو 720 کیلوبیت ببندن؟
امیر جان اپلودت در موردم رو چند بسته شده؟
خودت زنگ زدی رو 720 کیلوبیت ببندن؟
سرعت آپلود بیشتر از دانلود هست
![]()
کل حسین نتت به کما رفته ... یه شوک به پشتیبانی بده ببین چه خبره ؟؟؟
چقدر نت داغونه
90 درصد سایتا باز نمیشن
فقط سایتای روی سرور آلمان مثل همین پی سی ورد خوب باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اوضاع یکم بهتره
مکس نت که امروز کلا داغونه و همش dc میشه
مال من در مقایسه با اون خیلی بهتره (پینگا پایینه ولی جیترم چون زیاده پینگ رو هم زیاد نشون میده ، تنها ایراد همون تایم اوت زیاده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرعت 256 دارم... سرعت تک کانکشن واسم مهمتر از پینگه ... البته دیگه نه پینگ نجومی...من تستام معمولا از بهتر از آسیاتک دوستم هست .. اون سرویس 128 داره...
![]()
Last edited by arashsard; 14-06-2013 at 22:23.
2 -3 روز هست که سرعتم 50-60 تا اومده روش
خداوکیلی اولین باریه که تو این 4 باری که مخابرات گرفتم اینجوری باحال شده
ولی خرج اینترنتم زیاده الان تو 2 ماه استفاده حدود 15 گیگابایت مصرف داشتم که خیلی زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 14-06-2013 at 22:57.
تازه خرجت شده مثل خودم.... من حال و حوصله ندارم بشینم شب فیلمام نگاه کنم یا بزارم دانلود( باید یه ذره از اصفهانیا یاد بگیریم )
همون روزانه میزنم توو گوشش ( عامو ولش کو )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)