خودشون میگن فقط ما مودم Talent برای فروش داریم - و به جز این مودم ، مودم دیگه ای بگیرید مسئولیتش با خودتونه - dlink اصلا سازگار نیست - اگه asus خواستید بگیرید اما باز مسئولیتش با خودتونه - اگه مشکلی پیش اومد تقسیر ما نیست
به نظرتون چیکار کنم ؟
خودشون میگن فقط ما مودم Talent برای فروش داریم - و به جز این مودم ، مودم دیگه ای بگیرید مسئولیتش با خودتونه - dlink اصلا سازگار نیست - اگه asus خواستید بگیرید اما باز مسئولیتش با خودتونه - اگه مشکلی پیش اومد تقسیر ما نیست
به نظرتون چیکار کنم ؟
سلام دوستان
اگه مدت یک ماه پول شارژو واریز نکنیم یا اصلا یک ماه نمیخوایم استفاده کنیم سرویس خود به خود قطع میشه و دوباره باید هزینه ی نصب و راه اندازی که همون 15 هزار تومان هستشو باید پرداخت کنیم؟
من سرویس 256 دارم
من هم از شاتل جدا شدم و اومدم پارس
شاتل 5-6 ماهی میشه که مضخرف شده
من تو 1 ماه فقط 10 شب میتونستم دانلود کنم و باقی شبا روی 6 کیلو بایت محدود بودم اونم به خاطر شبی 1 گیگ دانلود
نمیدونم شما چجوری ماهی 50 گیگ دانلود میکردین؟؟!!!!من نهایتش ماهی 10 گیگ میتونستم دانلود کنم با سرویس 512!!
14 روز فرصت داری که شارژ کنی و الا از رانژه در میاد خط
یعنی اگر 14 روز بعد پولو واریز کنی تاریخ اولین اتصالت ماه قبلت حساب میشه؟یعنی 14 روزش میپره؟
فکر نکنم اینجوری باشه14 روز فرصت داری که شارژ کنی و الا از رانژه در میاد خط
--------------
یه ترفندی کشف کردم که اکانت 128 نامحدود که نهایتا 32 کیلو سرعت میده , سرعتش میره رو 2 مگ![]()
انقد بدم میاد میان دل بسوزونن
داداش یا ترفند کشف کردی بیا بگو بقیه استفاده کنن یا برو پی کارت استفادتو بکن الان که چی این؟!![]()
چه ترفندی؟!
نزارید به 14 روز برسه
من تا 10 روز بیشتر به درازا نکشوندمش
و هیچی از روزها هم نمیپره از هروقتی که تمدید کنی دوره از همون روز شروع میشه
شما شارژ آنلاین کردید و همون دقیقه وصل شد؟ یا فیش پر کردید؟
پس از دوره کم نمیکنه چون شاتل کم میکرد مثلا اگر 3 روز میگذشت به جای 1 ماه 27 روز شارژ میکردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)