تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 1298 اولاول ... 1775776276676736746756766776786796806816877277771177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان بجای سوال های تکراری و سر درگمی خودتان بهتره به مخابرات های اعلام شده برید و هم جواب بگیرید و حتی سرویس مورد نظر خودتان را ثبت نام کنید ... در مورد اعتراض های بی کیفیتی مخابرات باید بگم که این مورد سال است که ادامه دارد و هیچ پاسخگویی و رسیدگی نشده پس بهتره انرژی و وقت خودتان را در این مورد از بین نبرید... مشترکین طرح زررین طرح های جدید را می توانند ثبت نام کنند اما مشترکین طرح های یک ساله باید تا انتهای تاریخ انقضای سرویس خودشان صبر کنند...
    Last edited by nini bad; 27-04-2014 at 17:39.

2. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

زنگ زدم 2020 گفت برای ثبت نام این طرح های جدید باید بریم مرکز مخابراتی شبانش هم یه چیز نامفهومی گفت یه چیزایی تو مایه های همون 99 درصد رایگان.

4. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان بجای سوال های تکراری و سر درگمی خودتان بهتره به مخابرات های اعلام شده برید و هم جواب بگیرید و حتی سرویس مورد نظر خودتان را ثبت نام کنید ... در مورد اعتراض های بی کیفیتی مخابرات باید بگم که این مورد سال است که ادامه دارد و هیچ پاسخگویی و رسیدگی نشده پس بهتره انرژی و وقت خودتان را در این مورد از بین نبرید... مشترکین طرح زررین طرح های جدید را می توانند ثبت نام کنند اما مشترکین طرح های یک ساله باید تا انتهای تاریخ انقضای سرویس خودشان صبر کنند...
    خب مساله همینه
    من طرح زرین هستم
    میخوام بدونم در طرح های جدید مشکلات مخصوصا سرعت حل شده!؟
    یا بریم یه شرکت دیگه!؟

6. این کاربر از jabera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان بخوایم این طرح جدیدرو ثبت نام کنیم چطوریه ؟از توی سامانه سرویس دهی که کاری نمیشه کرد. کسی میدونه ؟
    رنگ ردم 2020 میگه 20 دقیقه دیگه نوبت من میشه.فکر کنم همه برای این طرح جدیده زنگ زدن
    یه سوال دیگه . این شماره ی مشتری توی قسمت رزرو رو از کجا بیارم ؟
    این سایت رو هم ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مخابرات ما پهنای باندش زیادی اومده سایت دانلود زده :|
    من امروز عصر زنگ زدم یک بابایی جواب داد که اولش هیچی در مورد این طرح جدید نمی دونست( چی کوجا چی چی) بعد دوباره گفت صبر کن بپرسم و بعد همون چیزهایی که تو سایت زده را تحویلم داد و گفت تازه امروز صبح تو سایت زدند و نمی دونستم!!!( جون شیکمش) بعد گفتم اون 99 درصد تخفیف شبانه چیه و دیگه این یک درصدش دیگه چی صیغه یه.. گفت احتمالا به خاطر تلرانس و خطا هست!! و همان صد درصد هست.. بعد گفتم ثبت نامش حضوری یا اینترنتی گفت فقط حضوری!! بعدا دوباره با یک شماره زنگ زد به خونه مون و تو خونه جواب دادند و بهشون گفته بود اینترنتی هم میشه در خواست داد...

حالا ما فرض می گیریم 99 درصد حتما باشه یعنی به ازای هر یک گیگ دانلود شبانه ده مگ از حجم روزانه کم میشه یعنی اگر شبی 3 گیگ دان کنی 30 مگ و اگر ماهی 90 گیگ دان کنی 900 مگ از حجم ماهانه کم میشه که به نظر من بد نیست به شرطی که همین بیشتر نشه و خوبی دیگه ای که حداقل برای من یکی داره اینکه دیگه تو قبض پولش نمیاد و باید پولش را زودتر بدی و دیگه حداقل می دونی اگر گذاشتی شبا دانلود و خواستند تو پاچه ت کنند فقط از همون اعتبارت روزانه کم میشه و قبض نجومی احتمالی و شارژ خودکار دیگه خبری نیست..

من هم می خواهم ثبت نام اینترنتی کنم ولی همین مشکل را دارم روزها هم سرکارم و وقت حضوری رفتن به اونجا را ندارم .. راستی کسی نمی دونه این طرح های مخابرات ( از هر نوعش) اگر کسی یک ماه یا سه ماهش را بگیره میشه باز تمدیدش کرد؟؟( می خواهم یک ماه تستی بگریم ببینم خوبه یا نه)
    Last edited by yunes-ir; 27-04-2014 at 18:14.

8. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خب مساله همینه
    من طرح زرین هستم
    یا بریم یه شرکت دیگه!؟
    من اگر جای شما بودم سراغ شرکت های دیگر می رفتم ...
    طرح زرین یعنی مجموع نوسانات پهنای باند پس با طرح های دیگر قابل مقایسه نیست.

10. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من امروز عصر زنگ زدم یک بابایی جواب داد که اولش هیچی در مورد این طرح جدید نمی دونست( چی کوجا چی چی) بعد دوباره گفت صبر کن بپرسم و بعد همون چیزهایی که تو سایت زده را تحویلم داد و گفت تازه امروز صبح تو سایت زدند و نمی دونستم!!!( جون شیکمش) بعد گفتم اون 99 درصد تخفیف شبانه چیه و دیگه این یک درصدش دیگه چی صیغه یه.. گفت احتمالا به خاطر تلرانس و خطا هست!! و همان صد درصد هست.. بعد گفتم ثبت نامش حضوری یا اینترنتی گفت فقط حضوری!! بعدا دوباره با یک شماره زنگ زد به خونه مون و تو خونه جواب دادند و بهشون گفته بود اینترنتی هم میشه در خواست داد...

حالا ما فرض می گیریم 99 درصد حتما باشه یعنی به ازای هر یک گیگ دانلود شبانه ده مگ از حجم روزانه کم میشه یعنی اگر شبی 3 گیگ دان کنی 30 مگ و اگر ماهی 90 گیگ دان کنی 900 مگ از حجم ماهانه کم میشه که به نظر من بد نیست به شرطی که همین بیشتر نشه و خوبی دیگه ای که حداقل برای من یکی داره اینکه دیگه تو قبض پولش نمیاد و باید پولش را زودتر بدی و دیگه حداقل می دونی اگر گذاشتی شبا دانلود و خواستند تو پاچه ت کنند فقط از همون اعتبارت روزانه کم میشه و قبض نجومی احتمالی و شارژ خودکار دیگه خبری نیست..

من هم می خواهم ثبت نام اینترنتی کنم ولی همین مشکل را دارم روزها هم سرکارم و وقت حضوری رفتن به اونجا را ندارم .. راستی کسی نمی دونه این طرح های مخابرات ( از هر نوعش) اگر کسی یک ماه یا سه ماهش را بگیره میشه باز تمدیدش کرد؟؟( می خواهم یک ماه تستی بگریم ببینم خوبه یا نه)
    برای جواب دادن به سوالات اصلا روی پشتیبانی حساب نکن چون هیچ اطلاعاتی ندارند...
    اگر از مخابرات طرح زرین دارید و به اسم خودتان است باید حتما خودنان برای ثبت نام بروید اگر اصلا از مخابرات سرویس ندارید باید یا صاحب خط یا با در دست داشتن مدارک صاحب خط برای ثبت نام مراجعه کنید... مراحل در صورت شلوغ نبودن طی چند دقیقه انجام میشود و کار مشکل و سختی ندارد... احتمالا برای سرعت های بالاتر از 2مگ مجوز لازم باشد...

12. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

99 درصد تخفیف؟!
    لااله الا الله! اینا از هیچی نمیگذرن! مطمئنا اصلا تخفیفی در کار نیست وگرنه این یک درصد چیزی نمیشه. میخوان بعد اگر اعتراضی برای اتمام ترافیک بود به همین یک درصد ارجاع بدن.

اینا رو باید حضوری بریم؟ من مستاجرم. یکبار رفتم گفتند باید صاحبخونه بیاد. کسی میدونه چه باید کرد؟ من زن صاحبخونه رو چجوری بردارم ببرم مخابرات؟!
    چجوری میشه اینترنتی طرح رو انتخاب کرد؟

یه چیز دیگه اینکه من تازگیا میرم توی پنلم میگه تا دقایقی دیگر اتوماتیک از سایت خارج میشوید! چشه؟
    همین یک درصد اگه باشه خیلی زیاد میشه تو ماه مثلا حساب کن سرعت 10 مگ هست فرض میکنم سرعت دانلود رو به جای 2.5 که باید باشه 2 مگ بر ثانیه بده پس توی بازه زمانی شبانه یعنی 2 تا 7 همون 1 درصد میشه 360 مگه و توی یک ماه میشه 10 گیگ پس همین باعث میه ترمز رو بکشیم!
    الان توی طرح کمپین پارسال که چند روز دیگه تموم میشه شبانه کلا رایگان بود و من بعضی شبانه که چیزی برا دانلود داشتم حدود 6 گیگ میزاشتم دانلود که اگه 1 درصد وجود داشت ترافیک من خیلی زود تموم میشد

برا ثبت نام این طرح نیازی نیست بری و اینترنتی میشه ثبت نام کرد ولی اون دو تا طرح دیگه رو باید حضوری بری
    اون که میپره بیرون رو نمیدونم چه صیغه ای هست!

خب کسی زنگی چیزی نزده بهشون ببینه مشکل چیه!؟
    و کی قراره درست بشه!؟

دانلود بخوره تو سرشون:-)
    آخه وقتی شبانه نداره دانلود میخواهیم چیکار!؟
    دلمون به همین سرعت صفحه خوش بودا!!!

چرا زنگ هم زدیم ولی جواب درستی نمیدن اصلا اونایی که پیش خط هستن چیزی بلد نیستن چند روز پیش اینترنت شرکت قطع شده بود میدونستم توی همین حدود انقضای طرحش هست ولی شک داشتم از طرفی هم نمیتونستم برم توی پنل 5 بار زنگ زدم هر دفعه گفتن اینجوری کن و ... ولی هیچ فایده نداشت حتی به 2 نفرشون هم گفتم ببین اعتبار دارم یا نه گفتن داری!!!!!!!
    ته کاری که بلد هستن ریست کردن خط هست که هیچ فایده نداره!

الان بخوایم این طرح جدیدرو ثبت نام کنیم چطوریه ؟از توی سامانه سرویس دهی که کاری نمیشه کرد. کسی میدونه ؟
    رنگ ردم 2020 میگه 20 دقیقه دیگه نوبت من میشه.فکر کنم همه برای این طرح جدیده زنگ زدن
    یه سوال دیگه . این شماره ی مشتری توی قسمت رزرو رو از کجا بیارم ؟
    این سایت رو هم ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مخابرات ما پهنای باندش زیادی اومده سایت دانلود زده :|
    چرا دیگه از توی رزرو میتونی شماره مشتری هم وارد پنل شو اون بالا نوشته

واقعا همینطوره هیچ کس جوابگو نیست!!!

خب مساله همینه
    من طرح زرین هستم
    یا بریم یه شرکت دیگه!؟
    منظورت از مشکلات چی هست؟ سرعت که توی زرین هم مشکل نداره البته سرعت دانلود ولی صفحه باز کردن خیلی بده و توی طرح جدید هم فکر نکنم از این لحاظ فرقی کرده باشه
    اگه نظر من میخولی برا دانلود مخابرات خیلی خوب هست ولی برا وب گردی مفت گرون هست

چرا طرح جدید رو میشه از توی صفحه اصلی پنل قسمت رزرو درخواست کرد و اگه فکر کنم خطت رانژه باشه مثلا از قبل طرح زرین داشته باشی بلافاصله فعال میشه (فکر کنم اینجوری باشه ولی مطمئن نیستم)
    در مورد سوال اخرتون قول میدم خودشون هم نمیدونن چطوری هست دیگه چه برسه به ما ولی به احتمال زیا دبشه چون مثلا من برا شرکتمون طرح کمپین پارسال رو گرفته بودم چند روز پیش تموم شد حضوری رفتم و یه درخواست نوشتم و تا ظهر مجدد فعال شد دوستم هم داشت براش تمدید کردن (با اینکه الان اون طرح وجود نداره ولی تمدید کردن پس احتمالا این رو هم تمدید کنن)

14. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    99 درصد تخفیف ترافیک شبانه در سرویس نوروزی قطعیه ؟
    تا کی مهلت ثبت نام هست ؟
    پرداخت هزینه برای داشتن تخفیف شبانه حتما باید سالانه باشه یا ماهانه هم امکان پذیره؟
    سرویس 2 مگ سرعتش تو روز وشب چجوریاست؟

16. این کاربر از shah994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مخابارت اینترنت 10 مگ رو هم با سرعت اپلود 50-60 عرضه میکنه؟؟؟؟

18. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    99 درصد تخفیف ترافیک شبانه در سرویس نوروزی قطعیه ؟
    تا کی مهلت ثبت نام هست ؟
    پرداخت هزینه برای داشتن تخفیف شبانه حتما باید سالانه باشه یا ماهانه هم امکان پذیره؟
    سرویس 2 مگ سرعتش تو روز وشب چجوریاست؟
    قطعی که اصولا باید باشه چون نوشتن فوقش گرفتی نبودش میتونی اعتراض کنی و پس بدی فقط کمی دردسر داره شایدم زیر بار نرن!
    بعید میدونم مهلتش حالا حالا هم تموم بشه همچین اش دهن سوزی نیست اونم با این کیفیتشون
    فکر کنم ربطی نداره فقط توی طرح با مودم رایگان کلا یه حالت بیشتر نداره که اونم یکساله هست ولی بدون مودم 4 تا حالت داره و شبانه هم 99 درصد رایگان هست تو همش (البته اینجوری که خودشون نوشتن)
    2 مگ چه ربطی به این سرویس داره به طوری کلی سرویس های مخابرات شانسی و بستگی به منطقه داره ولی برا من از نظر سرعت بد نبود مثلا 2 مگ داره سرعتم حدود 300 هست ولی دوستم 2 مگ داره 350 هم میشه!(یعنی حدودا سرعت تا سه مگ باز هست) ولی هست کسایی که کمتر از دو مگ سرعت دارن!

مخابارت اینترنت 10 مگ رو هم با سرعت اپلود 50-60 عرضه میکنه؟؟؟؟
    راستی میگی اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم! اگه بخوان 10 مگ بدن که با اپلود نمیشه 509 باشه!!!!
    من چند سرعت بالا دیدم همشون اپلود رو روی 509 قفلوندن!
    نمیدونم با سرعت 509 برا اپلود چقدر نهایت میشه دانلود کرد ولی به احتمال زیاد 10 مگ رو پر نکنه

20. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •