تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 2199 اولاول ... 17757762766767367467567667767867968068168772777711771677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تـــــــــــــــنها مشکل که مبین نت که بزرگترین مشکلش هم هست.... تو کل روز سرعت خوبه, همین که ساعت 2 شب به بعد میشه سرعت افتضاح میشه.... من 1 مگ دارم اونم 1به4 شبها سرعت دانلودم از50 بیشتر نمیشه.. هیچ تفاوتی هم بین 1به8 نسبت 1 به 4 احساس نکردم.. همون بود که بود

2. 3 کاربر از saeed0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

سلام دوستان.. حتما بعضی از عزیزان قدیمیتر این تاپیک من رو بشناسن ( کاربر سرویس 128 اما با سرعت 1 میگ مبین نت)

راستش توی این 6/7 ماهی که دارم استفاده میکنم خیلی دنبال دلیله اینکه چطور سرویسم اینطوره بودم ...
    بعضی ها گفتن که بخاطر ترافیکه منطقه ایه که توشم.. اما اینجور نیست و من دائم بین 3 تا شهر در مسافرتم و جاهای دیگه هم همینجوره...
    بعضی هم گفتن مبین نت اشتباه بهت سرویس 1 رو بجای 128 داده...اما اونم همونطور که تو عکس میبینید درسته و 128 است..

اما خودم درست یا غلط به این فکر میکنم که همش بخاطر مودممه و شایدتنظمیات روش رو به اشتباه یکارایی کردن که اینجوریاس... ( عزیزان متخصص بهتر میدونن فقط یه نظره )
    حالا یه سوال دارم و اون اینکه تازگیا مودمم ضربه خورده و شکسته.. میخوام درخواست مودم بدم... اول اینکه باید چیکار کنم برای تعویض مودم ؟.. دوم به نظرتون اگه اینکارو کنم دیگه نمیتونم از این امکان استفاده کنم؟

در ضمن نکته عجیبتر اینکه همیشه چه روز عادی... چه تعطیل و جمعه... و چه طرح رایگان شبانه سرعتم همینه و تکون نمیخوره و حتی ساعاتی هم بوده که توی منطقه خودمون که مین نت افت سرعت داشته و اذیت کرده ( یکی دیگه از دوستانم هم مبین نت داره و یه کوچه بالاتر) سرعت اون افت داشته اما از من هیچ تکون نخورده و همیشه با همین تسته...
    (این دانلواد شبانست )

Last edited by a.0611; 27-03-2012 at 04:53.

4. 2 کاربر از a.0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت delgarm2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

10

سلام
    چند تا سوال داشتم

با این آنتن دهی الان پینگ تایم شما چنده ؟
    مکان مودم شما کجاست نزدیک به دکل نزدیک هست است ، توی ساختمان یا بالای پشتبام هستش ؟
    اتصال مودم به رایانه بوسیله کابل شبکه هست یا وایرلس ؟

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

اگر کلیه مشخصات یه اکانت دیگه رو داشته باشیم میشه رو مودم ستش کرد؟ یا باید مودم طرف رو هم داشته باشم؟
    Last edited by mx_2dar; 27-03-2012 at 11:05.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به دوستان توصیه میکنم نام‌کاربری و کلمه‌ی عبور پیش‌فرض مودم را حتماً عوض کنند چون امکان دسترسی به پنل مودم توسط دیگران از طریق اینترنت به راحتی وجود دارد.

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

نه این نمی گم همون آدرسی با 19. شروع می شد ویندوز عوض کردم پاک شده یادم هم نیست
    راه حل همینه که گفتم:
    tracert 4.2.2.4
    را توی CMD بنویس.
    IP اولی مودمته.

8. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من وایمکس ایرانسل دارم الان جایی هستم که فقط مبین نت انتن داره توی این منطقه

آیا روشی هستش که بتونم تست کنم که ببینم میزان آنتن دهی مبین نت با مودم ایرانسل چقدره ؟ آیا روشی داره برای تست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگر کلیه مشخصات یه اکانت دیگه رو داشته باشیم میشه رو مودم ستش کرد؟ یا باید مودم طرف رو هم داشته باشم؟
    هر اکانت روی یک مک آدرس قفل هست. باید زنگ بزنید به مبین نت و مک مودم خودتون رو بدید تا روی اون اکانت ست بشه.
    البته راهی هم هست که میشه مک مودم های huawei رو عوض کرد ولی امکان سوختن مودم هم هست و اصلا پیشنهاد نمیشه!
    به دوستان توصیه میکنم نام‌کاربری و کلمه‌ی عبور پیش‌فرض مودم را حتماً عوض کنند چون امکان دسترسی به پنل مودم توسط دیگران از طریق اینترنت به راحتی وجود دارد.

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

راه حل همینه که گفتم:
    مطمئنی روی مودم های huawei هم میشه از طریق اینترنت به کنترل پنل دسترسی داشت؟
    من چند تا مودم رو تست کردم و این مشکل رو فقط روی tp link دیدم و روی huawei همچین چیزی ندیدم. با telnet هم امتحان کردم ولی باز نشد. راه به خصوصی برای huawei هست؟
    راه برای بستنش هم هست به خصوص tp link ؟

11. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظرتون برای آنتن دهی بهتر مودم کله قندی مبین نت اگه اکسس پوینت بگیرم خوبه؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فردا می خوام برای این طرح یکساله 512 یک به چهار اقدام کنم.
    نمی دونم می صرفه 50 تومن بیشتر بدم اختصاصی بگیرم، عاملیت اش که خیلی تبلیغ اختصاصی اش رو می کرد!!
    توی منطقه ما مبین نت تازه امده، حدس می زنم اوضاع اش خوب باشه چون کاربراش کمه نه؟
    اینکه توی این طرح بهت مودم رایگان میدن، فکر کنم می تونی مودم جیبی هم بگیری، با این حساب بهتر نیس جای مودم رومیزی، جیبی بگیرم؟ البته مودم جیبی غیر WIFI کابل شبکه بهش می خوره؟ آخه کامپیوتر دستکتاپ خونمون که WIFI نداره، لپ تاپ و گوشیم داره.

اصلا شما که دارید استفاده می کنید، پیشنهادتون چیه؟ چه طرحی رو بگیرم، من دیدم این طرح یکساله چون پول مودم نمی دم به صرفه اس اما دانلود اش خیلی کمه، گفتم خوب 5 صبح تا 8 صبح دنلودامو انجام میدم، هان؟

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مطمئنی روی مودم های huawei هم میشه از طریق اینترنت به کنترل پنل دسترسی داشت؟
    من چند تا مودم رو تست کردم و این مشکل رو فقط روی tp link دیدم و روی huawei همچین چیزی ندیدم. با telnet هم امتحان کردم ولی باز نشد. راه به خصوصی برای huawei هست؟
    راه برای بستنش هم هست به خصوص tp link ؟
    بله. مطمئن هستم. برای جلوگیری از این کار هم پسورد مودم و رنج آیپی رو هم میتونی عوض کنی. برای رنج مثلاً 192.168.1.10 رو تغییر میدی به 192.168.5.10. البته اصلش همون پسورده و این آیپی رنج هم قابل دور زدنه. میتونی پورت های مودم رو هم عوض کنی به طور مثال WWW Port Setting به طور پیش‌فرض روی 80 است که میتونید روی پورت دیگری بگذارید و در هنگام دسترسی به پنل مودم بعد از آیپی دونقطه و سپس پورت تنظیم شده را بنویسی تا بتوانی به پنل دسترسی پیدا کنی؛ که البته این هم قابل شناسایی است. حالا ممکنه کسی که میخواد به مودم دسترسی پیدا کنه از راهکاری استفاده کنه که به طور خودکار پسورد های مختلف رو امتحان کنه تا پسورد پیدا بشه که در صورت قوی بودن پسورد ممکنه این روش سال ها طول بکشه و کلاً خیلی بعیده یا شاید هم بخواد اختلال ایجاد کنه که معمولاً روتر ها فایروال دارن و جلوی این گونه موارد را میتوانند با روش های مختلف به صورت خودکار بگیرند.

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

به نظرتون برای آنتن دهی بهتر مودم کله قندی مبین نت اگه اکسس پوینت بگیرم خوبه؟
    نه. این دو تا اصلاً ربطی به هم ندارند.

15. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •