من یه تراینر یا چیزی میخوام که تو بی کام لجند قدرت ها رو افزایش بده
چی چی دارین؟
جوابه این جانب رو هم بدید
من یه تراینر یا چیزی میخوام که تو بی کام لجند قدرت ها رو افزایش بده
چی چی دارین؟
جوابه این جانب رو هم بدید
هنوز چنین چیزی نیومده ، دوست عزیز
تا هفته پيش 500 صفحه بچه ها اومده بودن پرسيده بودن بازي كي مياد؟
از هفته پيش تا حالا يه 200 صفحه اي بچه ها اومدن گفتن نسخه اصليه؟ توپخونه كي مياره؟ من دانلود كردم و از اين حرفا
از حالا به بعدم اونجوري كه تو اين چند صفحه آخر ديدم اومدن گفتن بازي افتضاحه ! بازي مزخرفه ! بهترين بازي دنياس و از اين حرفا
بابا تو رو خدا الكي تعداد صفحه ها رو زياد نكنيم. اينجوري موقعي كه دنبال يه چيزي مي گرديم پدر صاب بچه در مياد به خدا
آقايوني كه خيلي با بازي حال مي كنن برن حالشو ببرن اونايي هم كه بدشون اومده برن همون 2009 يا فيفا رو بازي كنن.
either the file is damaged or was not correctly installed please uninstall befor installing it again
چیکارش کنم ؟
این میگه file خرابه پاک کنید و از اول نصب کنید که !
نکنه کرک داره ؟ من که ندیدم !
اینو دان کرده ام
PC.Pro.Evolution.Soccer.2010.FullRip-TPTB
بعد دان شد 5.3 گیگ
این که خوندم تقلبی نیستش ...
و یه توضیحی هم اینطوری داده میشه بازش کنید !؟
این روش درست کردن بازی هستش
create a folder that he calls "img", and move all files there less executables (pes2010, reg, regsetup, settings and TPTB) and an existing folder, double click on reg.exe and entered the game, do this and I will go.
بگین باید چیکار کنم ممنون میشم منتظرم![]()
Last edited by arash66_2m; 26-10-2009 at 09:19.
آره خیلی بده که برداشته شده این امکان
img فایل ها رو که بی کم و کاست دانلود کردی به همراه DirectX ؟
خوب می مونه فایل های نصبی که می تونی از اینجا دانلود کنی
بریز یه جا بعد اقدام به نصب بازی کن یکی از این فایل های نصبی خراب دانلود بشه یا دستکاری بشه مشکل پیش میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ... ببخشيد من چند روزه وارد تاپيك نشده بودم ... مي شه بگين بهترين پچي كه تا الان براي درست كردن اسم تيما و نقل و انتقالات و ... اومده كدومه ؟؟
يه ساعته دارم مي گردم ... ممنون ميشم. راستي همشونو با برنام كيت سرور ميشه وارد كرد ديگه ؟
بهترين پچي كه تا حالا اومده اينه:
ليگ انگليس رو درست ميكنه و بوندس ليگا هم اضافه ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ايران هنوز درست نشده
ممنونم ولي وسط دانلود پيام خطا ميده ... نميدوني مشكل از چيه؟![]()
سلام به همگی اینم به گفتهی یکی از اعضایpes-edit.d3dx9_37.dllدلیل ارور کیت سرور رو پیدا کردممشکل نبودن این بالاییه هستسلام به همه دوستایی که هنوز هم با کیت سرور PES 2010 مشکل دارندیروز یه کیت سرور دانلود کرده بودم که بدون مشکل بازی رو اجرا کرد و برا شما هم گذاشتمشولینکته جالب این بود که امروز که ویندوز عوض کردم این کیت سرور هم مثل بقه ارورمیداد که اعصابم رو بهم ریختخلاصه الان یه پنج شش ساعتی میشه که دارم هی راه های مختلف رو امتحان میکنم که ببینم مشکل چه طوری حل میشه که نهایتا تونستم راه حلش رو پیدا کنماین دفعه دیگه%100 %100 %100هیچ کسی هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و راحت می تونه ادیت ها رو وارد کیت سرور کنهبرای رفع مشکلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن
من اینا رو کجا باید نصب کنم ؟ اینا رو باید اول کیپ کنم اونجایی که فایل ها هستند ؟ آره فایل ها همش هست .. Img ها ...
ولی یه چیزی شما متن رو خوندین ؟ اون میگه یه فایل img باز کنید اون چها فایل رو کپی کنید اونجا بعدش !؟
create a folder that he calls "img", and move all files there less executables (pes2010, reg, regsetup, settings and TPTB) and an existing folder, double click on reg.exe and entered the game, do this and I will go.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)