واسه نهایی گل واژه بهترینه به نظر من.البته پرسمان گاج هم من جبرش را داشتم خوب بود!
واسه نهایی گل واژه بهترینه به نظر من.البته پرسمان گاج هم من جبرش را داشتم خوب بود!
برای کنکور زبان کتاب تست چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
میخواستم بدونم این احمد مصلایی برای فیزیک پیش 2 هم میخواد کتاب بزنه یا نه؟
چون یه نگاه به فیزیک پیش 1 جلد اول انداختم و میخوام از ترم بعد تستاشو بزنم.حالا میخوام بدونم برای فیزیک پیش 2 هم امیدی هست کتاب تالیف کنه؟اگه نزنه چه کتابی رو بگیرم؟![]()
کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟![]()
تقریبا فرق چندانی ندارن ولی من منتشران رو بیشتر میپسندم برای این مورد چون جواباش درسته (نشر آزمون رو دیدم پر از چرت و پرته!)
مرسی
گام به گام دروسو بگیرم یا تک درس؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
حالا به نظر شما من واسه همه درسا گلواژه رو بگیرم؟
زیاد تفاوتی نداره من تک درس استفاده میکردم ولی همه درسا با هم باشه هزینه ش کمتر میشه طبیعتا![]()
اگه کتاب جامعشو که همه ی درسا رو داره بگیری خوبه و واقعا میتونه بهت کمک کنه ولی اون بیشتر به درد نزدیک امتحانات میخوره . اما اگه میخواهی به تدریج یک درس رو در سال بخونی باید تک درس بگیری. اگه در درسی واقعا نیاز به تمرین بیشتر و مسئله های بیشتر داری بهتره تک درسشو بگیری. مثلا من برای زبان انگلیسی گل واژه نگرفتم. چون اگه برای کنکور خونده باشی نیاز به انگلیسی گل واژه نداری. ولی مثلا برای فیزیک پیش 1گل واژه رو گرفتم . چون برای قرقره و مسائل سطوح شیب دار و حرکت پرتابی دوست داشتم مسئله حل کنم تا تقریبا خوب یاد بگیرم و بیشتر تمرین کرده باشم.گل واژه واقعا برای درسای تمرینی به خصوص ریاضی و فیزیک مفیده و یادت نره که هرچه در درسای اختصاصی به خصوص ریاضی و فیزیک تشریحی کار کنی تاثیرشو در تست زنیت میبینی.
البته من برای دین وزندگی هم گل واژه رو گرفتم.چون در طول سال فقط نگاه تستی به کتاب داشتم و اصلا نمیدونستم چه جوری میخوان در امتحان تشریحی ازش سوال طرح کنن!!.و نتیجه اش هم در امتحان هماهنگ هفته گذشته دیدم.
پس اگه میبینی در درسی نیاز به تمرین بیشتر داری یا در طول سال اون درس رو به صورت تستی خونده ای ،گل وازه ی اون درسو بگیر. تشریحی پایه ی تسته.
عزیز سوالای استعداد های درخشان فکر کردی چیه ! معلمای ما هم میان سوالای کنکورو بر میدارن یکم تغییر میدن . یا منبعشون از همین کتابای دیگه مثل الگو یا خوشخوانه !ین کار رو برای هر مبحث انجام میده و بعد از اموزش میاد سوالات هماهنگ و نهایی و برخی مدارس معتبر (و بسیار به ندرت سوالات استعداد های درخشان ) رو ارائه میده با جواب کاملا تشریحی (اگه جواباش تشریحی نبود که اصلا به درد نمیخورد.)
وگرنه خیلی خیلی کم پیدا میشه که یه معلم بیاد یه سوال طرح کنه که واقعا جدید باشه !
مثلا من پارسال از گلواژه فیزیکو میخوندم بعضی سوالای فرزانگان تهران از مدارس عادی هم ساده تر بودن !
منتشران مسلما ! دست کم نگیریدا !کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟
منم اول فقط برای تمرینای کتاب خریده بودم مال هندسه 2 اش رو ! ولی بعد یه نگاه به آموزش هاش انداختم دیدم خیلی کامله ! مثلا ماتریس دوران رو ... تست کنکور هم داره !![]()
به هر حال برای سال 3 کتاب بسی خوبیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)