تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 1137 اولاول ... 177577627667673674675676677678679680681687727777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واسه نهایی گل واژه بهترینه به نظر من.البته پرسمان گاج هم من جبرش را داشتم خوب بود!

2. 2 کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای کنکور زبان کتاب تست چی پیشنهاد می‌کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام

میخواستم بدونم این احمد مصلایی برای فیزیک پیش 2 هم میخواد کتاب بزنه یا نه؟

چون یه نگاه به فیزیک پیش 1 جلد اول انداختم و میخوام از ترم بعد تستاشو بزنم.حالا میخوام بدونم برای فیزیک پیش 2 هم امیدی هست کتاب تالیف کنه؟اگه نزنه چه کتابی رو بگیرم؟

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کتاب خوب برای حل تک تک سوالات کتاب درسی چی بگیرم ؟ (واسه نهایی)
    کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تقریبا فرق چندانی ندارن ولی من منتشران رو بیشتر میپسندم برای این مورد چون جواباش درسته (نشر آزمون رو دیدم پر از چرت و پرته!)

7. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تقریبا فرق چندانی ندارن ولی من منتشران رو بیشتر میپسندم برای این مورد چون جواباش درسته (نشر آزمون رو دیدم پر از چرت و پرته!)
    مرسی
    گام به گام دروسو بگیرم یا تک درس؟

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

اون که جامع داره کتاب واقعا خوبیه و با سبک پاسخ دهی و قالب سوالات اشنا میشی چون یکی از حسن های امتحانات نهایی تکراری بودن قالب و ظاهر سوالاته. خیلی هم باید با دقت جوابهای تشریحی راهنمای تصحیح امتحان نهایی رو خوند. چون جزء جزء نمره حساب می کنن. مثلا همین امسال امتحان جبر و احتمال سوم ،من اینقدر سوالات و راهنمای تصحیح امتحانات نهایی رو خوندم ،جبر و احتمال رو 20 گرفتم.ولی دوستام با اینکه جواب نهایی خیلی از سوالات رو به دست اوردند ولی چون بلد نبودند چجوری باید توضیح بدهند به سبک امتحان نهایی ،چند نمره کمتر من گرفتند.

ببین گل واژه هم یک کتاب جامع داره که فکر کنم عنوانش هست گام اخر. این همه ی امتحانات نهایی درسارو داره.اما اگر در درس خاصی میخواهی باز هم کتاب داره مثلا من دارم برای امتحان یکشنبه (امتحان هماهنگ دیفرانسیل1)کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 گل واژه رو میخونم. مولفش هم" اکرم قابل رحمت" هست.در این کتاب اومده هم خلاصه ی درس و روش های مفید و قابل استفاده برای امتحان تشریحی و تستی رو بیان کرده.این کار رو برای هر مبحث انجام میده و بعد از اموزش میاد سوالات هماهنگ و نهایی و برخی مدارس معتبر (و بسیار به ندرت سوالات استعداد های درخشان ) رو ارائه میده با جواب کاملا تشریحی (اگه جواباش تشریحی نبود که اصلا به درد نمیخورد.).اخر هر فصل هم تستهایی از کنکور های سال گذشته ی اون فصل رو میاره و جوابای اون هم تشریحیه. البته کتابهای گل واژه بیشترین استفاده شان همون امتحانات تشریحی هست وگرنه برای تست باید از کتاب های واقعا کنکوری استفاده کرد.

برای تمرین های کتاب هم فکر کنم کتاب منتشران کتاب خوبی باشه.(البته بعضی معلمان از روش های به کاربرده شده در این کتاب برای حل مسائل کتاب درسی انتقاد می کنن.)
    حالا به نظر شما من واسه همه درسا گلواژه رو بگیرم؟

9. این کاربر از sarinagasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

زیاد تفاوتی نداره من تک درس استفاده میکردم ولی همه درسا با هم باشه هزینه ش کمتر میشه طبیعتا

11. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

مرسی

حالا به نظر شما من واسه همه درسا گلواژه رو بگیرم؟

اگه کتاب جامعشو که همه ی درسا رو داره بگیری خوبه و واقعا میتونه بهت کمک کنه ولی اون بیشتر به درد نزدیک امتحانات میخوره . اما اگه میخواهی به تدریج یک درس رو در سال بخونی باید تک درس بگیری. اگه در درسی واقعا نیاز به تمرین بیشتر و مسئله های بیشتر داری بهتره تک درسشو بگیری. مثلا من برای زبان انگلیسی گل واژه نگرفتم. چون اگه برای کنکور خونده باشی نیاز به انگلیسی گل واژه نداری. ولی مثلا برای فیزیک پیش 1گل واژه رو گرفتم . چون برای قرقره و مسائل سطوح شیب دار و حرکت پرتابی دوست داشتم مسئله حل کنم تا تقریبا خوب یاد بگیرم و بیشتر تمرین کرده باشم.گل واژه واقعا برای درسای تمرینی به خصوص ریاضی و فیزیک مفیده و یادت نره که هرچه در درسای اختصاصی به خصوص ریاضی و فیزیک تشریحی کار کنی تاثیرشو در تست زنیت میبینی.
    البته من برای دین وزندگی هم گل واژه رو گرفتم.چون در طول سال فقط نگاه تستی به کتاب داشتم و اصلا نمیدونستم چه جوری میخوان در امتحان تشریحی ازش سوال طرح کنن!!.و نتیجه اش هم در امتحان هماهنگ هفته گذشته دیدم.
    پس اگه میبینی در درسی نیاز به تمرین بیشتر داری یا در طول سال اون درس رو به صورت تستی خونده ای ،گل وازه ی اون درسو بگیر. تشریحی پایه ی تسته.

13. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ین کار رو برای هر مبحث انجام میده و بعد از اموزش میاد سوالات هماهنگ و نهایی و برخی مدارس معتبر (و بسیار به ندرت سوالات استعداد های درخشان ) رو ارائه میده با جواب کاملا تشریحی (اگه جواباش تشریحی نبود که اصلا به درد نمیخورد.)
    عزیز سوالای استعداد های درخشان فکر کردی چیه ! معلمای ما هم میان سوالای کنکورو بر میدارن یکم تغییر میدن . یا منبعشون از همین کتابای دیگه مثل الگو یا خوشخوانه !
    وگرنه خیلی خیلی کم پیدا میشه که یه معلم بیاد یه سوال طرح کنه که واقعا جدید باشه !
    مثلا من پارسال از گلواژه فیزیکو میخوندم بعضی سوالای فرزانگان تهران از مدارس عادی هم ساده تر بودن !

15. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

منتشران مسلما ! دست کم نگیریدا !
    منم اول فقط برای تمرینای کتاب خریده بودم مال هندسه 2 اش رو ! ولی بعد یه نگاه به آموزش هاش انداختم دیدم خیلی کامله ! مثلا ماتریس دوران رو ... تست کنکور هم داره !
    به هر حال برای سال 3 کتاب بسی خوبیه !

17. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •