تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 1135 اولاول ... 177577627667673674675676677678679680681687727777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا جايي كه من تجربه داشتم و از توي عكس قابل تشخيص هست، اين سيلندر تراش نرفته. چون در اين صورت بايد خيلي صيقلي تر و براقتر از اين مي بود و حتي پيستون كهنه هم نميتونه روي ديواره سيلندر اينجوري خط بندازه.
    ببينين لبه زده يا نه؟ و چقدر هست؟
    مقدار خراشها در هر سيلندر به يك اندازه است يا فرق ميكنه و طرح و شكل اونها چطوريه؟
    فرم سايش سيلندرها را با كوليس اندازه بگيريد و ببينين با هم يكي هست يا نه؟ ممكنه بطور بيضي سابيده شده باشه.
    اين تصوير سرسيلندر ماشين من هست كه بعد از 20 سال باز شده.
    موتور رينگ ضعيف كرده بوده ولي روغن سوزي به شكل حاد نداشته. سوپاپها هم نياز به آب بندي داشتند.
    وضعيت داخل اتاق انفجار اون،در حد وضعيت داخل اتاق انفجار سرسيلندر نوا شماست، و اين نشون ميده كه رينگهاي ماشين شما ظاهرا ضعيفه( نه در حد روغن سوزي زياد).
    تصور من همان استفاده از رينگ دست دوم بزرگ و يا رينگ نو بر روي پيستون كهنه است ( بدون تراش سيلندر).
    سوپاپها هم كه مشخصه كهنه هستند.
    براي ماشيني كه خيلي كم راه رفته، اين فرم سيلندر و سرسيلندر( اگر واقعا تراشكاري شده بود) قابل قبول نيست،و بايد خيلي تميزتر و سالم تر از الان باشه.
    متاسفانه ردپاي خيانت مكانيك بيشتر از مشخص شد.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس با این تفاسیر باید به دنبال رینگ و پیستون بزرگتر باشم و سیلندر هم تراشکاری بشه

اون خطوط عرضی و دایره وار رو که دیدم فکر کردم سیلندر تراشکاری شده.
    امروز بررسی بهتری روی سیلندر خواهم داشت.
    من تا جایی که دیدم سیلندر لبه نداشت(جایی که رینگ در نقطه مرگ بالا میرسه تا بالای سیلندر یک دست بود).البته اگر منظور شما از لبه همین باشه؟
    از سیلندر لبه دار یا سیلندر خودتون قبل از تراشکاری عکس ندارید که ببینم منظور شما از لبه چیه؟

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

یه سری مایع تووو بازا هست به اسم مایع "گچسا" ساخت اصفهان هم هست و برای از بین بردن جرم سماور و کتری و ... استفاده میشه.چون عمومن جرم های داخل مجرای آب موتور هم بیشتر بصورت گچ و رسوبات آب هست این مایع کارکرد خوبی داره و جواب میده.
    من خودم یه سری برای ماشین استفاده کردم.منتها نباید ازش توی رادیاتور استفاده کرد چون شدیدن خورنده قطعات آلومینیومی هست.حتی ماشینایی هم که سرسیلندر آلومینیومی دارند نباید ازش استفاده کنند.
    نتیجه استفاده من هم بسیار خوب بود به طوری که وقتی شیلنگ رادیاتور در قسمت پایینو با پارچه بستم و از بالا مایع رو ریختم داخل مجرای اب موتور در ابتدا فعل و انفعالات شیمیایی شدیدی رخ داد و قل قل میجوشید و اب سیاده از بالا خارج میشد وقتی هم بعد از 10 دقیقه پارچه رو از سر راه شیلنگ زیرین رادیاتور برداشتم کلی اب کثیف و لجنی ازش خارج شد.
    نکته اینکه این مایع باید با اب مخلوط بشه داخل مجرای اب موتور.

6. 7 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرسودگي شايع و متداول در سيلندر ماشين بيشتر از همه در قسمت نقطه مرگ بالا رخ ميده و مرز بين اين قسمت با بخش بالايي اتاق انفجار مقداري از نظر سايز متفاوت شده و اندازه اونها نسبت به هم تغيير ميكنه.
    اين فرسايش معمولا متناسب رخ ميده مگر اينكه به دليل تعمير نكردن و فشار بيش از حد و نگهداري بد از ماشين، ادامه پيدا كرده و فرم بيضي يا تخم مرغي پيدا بكنه كه يكي از دلايل اصلي اون لق شدن گژنپين يا همان انگشتي پيستون و شاتون است.
    زماني كه سر سيلندر را باز ميكنيم، معمولا در بخش بالايي سيلندر و درست همان قسمتي كه لبه زدن، مشخص ميشه، مقداري رسوب و كربن و دوده سوخته و خشك شده ديده ميشه كه باعث به اشتباه افتادن و عدم تشخيص صحيح در مقدار فرسودگي موتور خواهد شد.
    براي اين كار اول بايد تمام اون رسوبات و جرمها كاملا پاك بشه تا بتونيم مقدار لبه زدگي را دقيقا مشخص كنيم.
    توي عكس مرز لبه زدن با رنگ قرمز مشخص كردم.

من از سيلندر تراش خورده قبل از بستن تصوير دارم، اما از قبل اون تصوير مشخصي از بخش لبه ندارم، منتها يادمه مقدار لبه اون ناچيز بود جوري كه ميتونستم با يكدست رينگ تعميركنم ولي چون دنبال را اصولي و با كيفيت بودم تراش دادم.

وقتي سيلندر تراش ميخوره داخل اون تبديل به سطحي بسيار صيقلي و براق و بدون هيچ براده و برجستگي و خط و پريدگي ميشه، و غير از اين يعني تراشكار كار خودش را درست انجام نداده.

مطلب خيلي مهم ديگه اينكه اگر سرسيلندر را براي يك تعمير معمولي باز كرديم،( مربوط به خود سرسيلندر و نه سيلندر و پيستونها) نبايد جرم و سوخته هاي روغن و كربنهاي خشك شده داخل سطح و ديواره سيلندر در محل انفجار تميز بشه، چون خود اينها به نوعي آب بندي لازم براي كمپرس بالاتر را بوجود مياره( در موتورهايي كه چند سال از تعمير اساسي اونها گذشته يا هنوز تعمير نشده)
    اگر اين كار انجام بشه به احتمال زياد نشتي بين رينگها و ديواره سيلندر زياد شده و فرار كمپرس به داخل كارتل را خواهيم داشت و ناچارا بايد رينگها تعويض بشه و به دنبال اون با بيشتر شدن كمپرس( بخاطر تعويض رينگهاي نو) بايد ياتاقانها هم عوض بشه.
    براي تميز كردن سطح پيستون بايد از يك رينگ كهنه استفاده كرد و با اون فقط بخش وسط و تاج پيستون تميز بشه و يه لبه هاي پيستون و سيلندر و جرمهاي اطراف اونها كاري نداشته باشيم و در نهايت با فشار هواي معمولي خرده هاي تراشيده شده را از محل خارج كنيم.
    ........................
    گاهي اوقات ديدم كه از محلول تميز كننده خانگي و يا جوهر نمك براي تميز كردن سيلندرهاي تعميري استفاده ميشه البته كليه قطعات آلومينيومي از اون باز ميشه تا آسيب نبينه و تنها خود سيلندر خالي پر از محلول آب و جوهرنمك ميكنن و بعد از تميز شدن كليه پولكهاي موتور تعويض ميشه.
    Last edited by camaro lt; 20-08-2013 at 13:58.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..............................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:13.

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تصاوير قطعات موتور و توضيحاتي كه داديد خيلي جالبه و ياد دوران تعمير موتور نوا خودم افتادم! يادش بخير، زمستان بود و من صبحها از خانه تا گاراژ دوستم را با دوچرخه ميرفتم( مسير رفت و برگشت حدود 20 كيلومتر ميشد)

قبل از هر چيز حتما ترتيب قطعات باز شده را در نظر بگيريد بخصوص سوپاپها و ياتاقان و پيستون و..كه بايد فقط در محل خودشون قرار بگيرن.
    مثلا روي سوپاپها شماره محل سيلندر را با نوك سنبه نشان مشخص ميكنن( با زدن سه نشان يعني مربوط به سيلندر سه است و يا 5 و غيره) بنابراين مراقب باشيد اشتباهي قاطي نشه كه مشكل آب بندي بوجود مياد.

اما در مورد خراشهاي داخل سيلندر
    هميشه وقتي سيلندر تراش ميره، در پايان كار اون را با پيستونها( بدون رينگ) آب بندي ميكنن تا بيشترين مقدار فيت و همسان بودن بوجود بياد.
    اسم اين كار به اصطلاح پوليش زدن است.
    براي اينكار از ورق سنباده استفاده ميشه كه به موتور الكتريكي عمودي متصل شده و داخل سيلندر سنباده كاري ميشه و مرتب سايز رو با پيستون چك ميكنن تا بهترين حد بدست بياد. اين كار با يك مايع روان كننده و شستشو دهنده براده انجام ميشه كه نفت سفيد است. ورقهاي سنباده يا كه به كار ميره بسيار مقاوم و نرم بوده و با وجود نفت و سايش سريع بواسطه چرخش موتور سطحي تميز و يكدست بوجود مياد.
    در مورد وضعيتي كه در سيلندر نوا شما ميبينم، فكر ميكنم كلا سيلندر فقط يك سري پوليش شده اونهم با كيفيت پايين تا بتونن مقداري آب بندي بوجود بياد و رينگهاي جديد را جا بزنن، حالا چقدر موفق بودن، ديگه به كاركرد موتور بستگي داره.
    حتي ميتونم اين احتمال را بدم كه كلا اين سيلندر به تراشكاري نرفته و خود تعميركار با درل و سنباده مقداري بطور سطحي و البته با نفت كم و يا بدون نفت پوليش كاري كرده و اينجوري خراش افتاده.
    براي سوپاپها هم مراقب باشيد كه كربن زدايي از لبه ها زياد نباشه و اگر اونها رو سنباده ميزنين با سيت آب بندي بمونه. حتما بعد از اين كار دوباره با نفت تست كنين.
    روغن بالاي سرسيلندر نميتونه وارد سيلندر بشه( از طريق گايد سوپاپ) چون اونجا يك اورينگ كوچك دور ساق سوپاپ هست كه جلوي نفوذ روغن را ميگيره و لاستيك گايد سوپاپ هم به مانند يك كاسه نمد عمل ميكنه. اگر اينها خراب باشه اونوقت روغن وارد سيلندر ميشه.
    اون جرمهايي كه در ورودي هوا گفتيد دقيقا كجاست؟
    ورودي سوپاپ هوا؟ يا مانيفولد هوا؟
    احتمالا غبار و خاك جمع شده با روغن بوده( بخار روغن برگشت شده از سر موتور به دهانه كارب و ----- هوا) و اونجا جمع و به علت حرارت خشك و سخت شده.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...........................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:15.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اندازه دقيق مقدار لقي مجاز گايد سوپاپ را نميدونم، اما ديدم كه معمولا براي درك مقدار لقي، سوپاپ را تا حدي كه معمولا باز ميشه از محل خودش بيرون ميكشن و با دست به چپ و راست تكان ميدن تا مقدار لقي مشخص بشه.
    ظاهرا تا يك حد خاصي كه اندازه اون مقياس مشخصي نداره مجازه( بيشتر تجربي است تا بر اساس يك عدد مشخص) و بعضي وقتها هم ساق سوپاپ را از سمت معكوس( بالاي سر سيلندر) وارد گايد كرده و تكان ميدن تا لقي مشخص بشه.
    اما در نهايت آزمايشي كه انجام داديد( آب بندي سيتها با نفت) نشون ميده كلا گايدها هم ميتونن سالم باشن چون فرسودگي گايد ، عدم آب بندي سيت را به دنبال داره.
    اگر حس ميكنين كه سرسيلندر نياز به بررسي دقيق داره، توصيه ميكنم با يك تعميركار سزسيلندر مشورت كنين و بگذاريد نگاهي به اون بندازه و ببينين چي ميگه؟ به هر حال تجربه اونها بيشتره و اگر نياز به تعميرات و تعويض سوپاپ داشته باشه، كاملا اين كارها قابل بررسي و مشاهده است و ديگه مثل موتور بسته نيست كه ديده نشه و نياز به بازكردن مجدد باشه.

در مورد روغن و جرمهاي توي منيفيولد حدس من همان ورود بخار روغن از سمت ----- هوا است( بخار سر موتور) و شايد هم مدت زيادي موتور بدون ف ي ل ت ر هوا كار كرده و غبار و خاك بيشتر از حد معمول وارد اون شده.
    گايدهاي سوپاپ متناسب با خود سوپاپ بايد باشه و دو سايز متفاوت نميتونه يكجا كنار هم باشه( مثل رينگ و پيستون هم سايز )
    بارها ديدم كه موتورهايي داراي يك يا چندتا سوپاپ مشكل دار بوده و چون نيازي به تعويض همه نبوده و هزينه اين كار هم زياد ميشده، فقط به تعويض چندتا از اونها اكتفا شده . سوپاپ نو هم هميشه بصورت ست كامل فروخته ميشه بنابراين استفاده از سوپاپهاي دست دوم در اين شرايط خاص طبيعيه ، اما اينكه اون دست دوم چه كيفيتي داشته باشه خيلي شرطه و بازهم اينجور كه به نظر مياد مكانيك مربوطه فقط قصدش خوراندن قطعه به موتور و رد كردن اون بوده.
    شايد يكي از دلايل ترس اون در اولين استارت و روشن شدن، همين سوپاپ بوده چون ساق سوپاپ خراب به راحتي زير بار فشار ميتونه كج شده يا بشكنه كه همين مسئله كل موتور را از كار ميندازه. اونهم اين قضيه را ميدونسته و با يكجور قمار در اين قضيه ميخواسته با كمترين هزينه ، موتور روشن تحويل شما بده.
    ميدونين، وقتي جريانات اينجور خرابكاريها را ميشنوم، بيشتر به روش كاري تعميراتي خودم و شرايط انجام اون اطمينان پيدا ميكنم، چون حداقل ديگه ميدونم چي تيو موتور بستم و چطوري كار ميكنه. و بالاتر از اون اخلاق اين دوست من كه تعميرگاه داره خيلي خاصه كه موتور را هميشه قبل از نصب كردن روي ماشين، روي زمين روشن ميكنه و اون رو همانجا تنظيم و آب بندي ميكنه و بعد از اطمينان از كار موتور سوار ميشه.

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.............................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:16.

18. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:16.

20. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •