تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 677 از 737 اولاول ... 177577627667673674675676677678679680681687727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,761 به 6,770 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

رفتم پرسیدم.میگن تیپ 2 فوری تحویل داریم چرا تیپ 5 نه؟

خوب دوستان راهکار بدید.تیپ 5 در حد صفر از کجا بخریم که مطمئن باشه؟ این روزا همه کلاغ رو رنگ میکنن جای قناری میفروشن

تیپ 5 مدل 90 کارکرده میشه پیدا کرد بدون شک.
    اگر یه تیپ 5 مدل 90 کارکرده پیدا کنی همه چیزش مشخصه
    نمایشگاه های ماشین رو سر بزنید حتما هست

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوست عزیز ایران نه و سایپا و ایرانخودرو. فرمایش شما در مورد شرکتا درست اما به فکر بالا بردن فرهنگتون باشید تا باره دیگه لنگیدن یه شرکتو به حساب کشورش تشخیص ندید
    حرف خنده دار نزن عزیز...
    اگه دولت بخواد ملت رو ادم حساب کنه سایپا و ایران خودرو غلط میکنن با مردم این کارا رو بکنن...
    این توهین به لیاقت یه ایرانیه...
    البته حق دارن هر کاری با این مردم گوسفند خواستن بکنن(هر جا همچین گوسفندهایی گیر میاوردن خیلی بدتر از این باهاشون رفتار میکردن،باز دم دولت ایران گرم)...
    منتظر روزهای درخشان تر از این باشید...

4. 2 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف خنده دار نزن عزیز...
    اگه دولت بخواد ملت رو ادم حساب کنه سایپا و ایران خودرو غلط میکنن با مردم این کارا رو بکنن...
    البته حق دارن هر کاری با این مردم گوسفند خواستن بکنن(هر جا همچین گوسفندهایی گیر میاوردن خیلی بدتر از این باهاشون رفتار میکردن،باز دم دولت ایران گرم)...
    بله با این دوستمون موافقم! اگر اجازه ورود خودرو رو می دادن و می زاشتن هر شرکت ماشین سازی نمایندگیشو تو ایران بزنه اینجوری نمیشد. الان سمند دارن میندازن به مردم 22 میلیون در صورتی که اگر واردات ماشین آزاد بود با این قیمت می شد یه ماشین خیلی خوب خرید با کلی امکانات و امنیت خیلی خیلی بالاتر از سمند.
    الان شما بخوای یه BMW که قیمت اصلیش 100 میلیون تومن باشه بیاری داخل ایران به جای 100 میلیون حدود 210 یا 220 میلیون باید پرداخت کنی.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بی ام دبلیو 100 هزار دلاری مثل ام 6 چیزی حدود 400 ملیون تومان در ایران پای شما آب میخوره . تازه پلاک هم نمیکنن . بنز و بی ام دبلیو از قاعده 90 درصد گمرک پیروی نمیکنن . خاص هستن .

7. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان اگه میشه راهنمایی کنید با مبلغ 9/5 الی 10 تومن:
    1.ابتدا نو پیشنهاد می کنید یا دست دو؟
    2.در هرکدوم از فروض بالا چه ماشینی؟اگه کارکرده از چه مدل(سال) پایین تری رو توصیه نمی کنید؟
    3.از اونجایی که خودم کارکرده تمیز رو ترجیح میدم به نظر شما چه ماشینی با چه مشخصاتی(مدل،رنگ،دوگانه سوز یا...)گیرم میاد؟
    4.سمند یا 405 ؟
    5.سمند ال ایکس چه مدلی گیرم میاد؟
    7.دوگانه سوز کارکرده چی گیرم میاد؟اگه 405 باشه از چه مدلی پایین تر نباشه؟
    8.اگه حوصله داشتید خیلی به اختصار معایب و مزایای ال ایکس و 405 رو نسبت به هم توضیح بدید.
    9. 206 کارکرده چطوره؟
    10.تو خرید خودرو کارکرده به چه فاکتورهایی باید دقت کرد(در این مورد به یه لینک هم ارجاع بدید ممنون میشم)
    11.خیلی مخلصیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان فردا پراید 111 رو ثبت نام می کنم. تحویلشم 15 روزس. سمند رو هم شاید تا چند روز دیگه بفروشم و پژو 405 رو هم ثبت نام کنم. شایدم بی خیال شدم و همین سمند رو نگه داشتم. امیدوارم پلاک فرد بدن به پراید که لااقل روزای فردم بتونم برم بیرون. چون سمند زوجه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستای گلم. یکی از آشناهامون یه پرشیای نوک مدادی مدل 85 داره که می خواد بفروشه. قیمتشم 11 تومن گذاشته. ماشینش خیلی تر و تمیزه. نظرتون در مورد خریدش چیه؟ من خودم قصد خرید یه 205 تیپ 5 صفر دارم ولی خوب با توجه به اینکه واسه این پرشیا 5.5 میلیون قراره کمتر هزینه کنم یجورایی می خوام اینو وردارم. البته اینم بگم که دنبال یه ماشینی می گردم بخوام باهاش جوونی و عشق و حال بکنم می خواستم نظر شماها رو بدونم. موندم کدومشو انتخاب کنم

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حرف خنده دار نزن عزیز...
    ایران یعنی من و شما و ...
    ایران خودرو یعنی شرکتی که خودرو کپی میکنه
    دولت ایران هم یعنی کسی که خون شمارو تو شیشه کرده
    امیدوارم فرق اینارو دونسته باشید

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستای گلم. یکی از آشناهامون یه پرشیای نوک مدادی مدل 85 داره که می خواد بفروشه. قیمتشم 11 تومن گذاشته. ماشینش خیلی تر و تمیزه. نظرتون در مورد خریدش چیه؟ من خودم قصد خرید یه 205 تیپ 5 صفر دارم ولی خوب با توجه به اینکه واسه این پرشیا 5.5 میلیون قراره کمتر هزینه کنم یجورایی می خوام اینو وردارم. البته اینم بگم که دنبال یه ماشینی می گردم بخوام باهاش جوونی و عشق و حال بکنم می خواستم نظر شماها رو بدونم. موندم کدومشو انتخاب کنم
    به راحتی مشخصه که تیپ 5 صر کیلومتر گزینه برتر هست.
    با توجه به اینکه میخواین عشق و حال و جوونی کنید بهترین گزینه تیپ 5 هست
    که به نظر من نسبت به پارس 85 خیلی سرتره

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من امروز که برای ثبت نام رتم نمایندگی ....برای این ماه برای بعضی ماشینا که من 206 صندوقدار می خواستم...در فروش نقدی کارت طلایی یک ستاره گذاشتن و 400 تومن هم تقریبا گرون تر از بدون کارت طلایییه.....در حالی که من با حدود 250 میتونم ماشینم رو بیمه بدنه کنم.....به نظر شما کارت طلایی بگیرم؟...چه فرقی با بیمه بدنه داره؟....ممنون میش راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •