جیگر اینجا از همه جا بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیگر اینجا از همه جا بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت بازار چتوره؟
یک آمپ X41 اکبند دارم می خوام پسش بدم و یک X4D بخرم.
قیمت X4D چنده؟
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
این باندا که گفتی صداشون با هم فرق داره مخصوصا فوکاله!
شما پیشنهاد خودت چیه
تا 250 300 قیمت
میخوام کیفیت و باس داشته باشه
سلام
فوکال یه اسپیکر کیفیتی با دیتیل بالا و قدرت کافی هستش.
1073 قویترین اسپچیکر 7*10 هست که من صداش رو شنیدم.منتها آمپ قوی میخواد تا ره بی افته .150 وات RMS باید بهش بدی.پخشت هم بهتره 6 ولت به بالا باشه
7100 کن وود من نشنیدم ولی تعریفی ازش نکردن.میگن جالب نیست
mtx هم خوبه در رده بعد از اینها البته رده سوم قرار میگیره.
اگر قدرت میخواهی وقدرت 1073
اگر قدرت کافی به همراه کیفیت میخواهی فوکال.ضمنا این مدل اصل فرانسه هست.
حمید خان...
jbl 963 تو دست و بالت پیدا نمیشه؟! با یه آمپ 4کانال یا 2کانال که بتونه راش بندازه...
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
[/COLOR]
سری جدیدهای پایونییر رو نگیری بهترهیه وات PMPO داریم که ماکزیمم واتی هست که قطعه میتونه برای یک لحظه کوتاه تحمل کنه یا تحویل بده یه وات RMS که توانی هست که قطعه به صورت مداوم میتونه تحمل کنه یا تحویل بده.شما باید وات RMS بلندگو با وات RMS آمپ رو با هم مچ کنی.البته بهتره که توان آمپ حداقل 20 درصد از توان مورد نیاز بلندگوت بیشتر باشه تا فشار به آمپ کمتر بیاد و بیشتر عمر کنه و کمتر داغ کنه و کیفیت صدا رو در بهترین حالت اون باند داشته باشی.اون وات رو پخشها ماکزیمومه RMS اش 20W هست
[/QUOTE]
ممنون.ولی چرا سری های جدید خوب نیستند؟مگه یه کارخونه واسه تولید و فروش با رقبا نباید جنس بهتری رو درست کنه که کیفیت بهتری از قبل داشته باشه؟پس باید کارها نسبت به قبل بهتر باشن.البته این نظر منه شاید هم درست نباشه.مثلا باندهای 6975 چند وات RMS ؟ یا 718 ؟ درسته این ها باندهایی هستند که صدا و کیفیتشون ثابت شده.ولی این باندها ماله چند سال قبل هستند حدودا 5-4 ساله پیشه فکر کنم دقیق نمیدونم.خوب بیشتر مردم دارن از اون موقعه تا الان از اینها استفاده میکنند و زیاد کسی طرفه جدیدا نمیره.نظرتون رو در این مورد بگید تا بقیش رو بگم.ممنون.![]()
سلام
برا پرشیا چی پیشنهاد میدین ساده ترین پخش تصویری ه جا نگیره و چیزیو از بین نبره برا پرشیا وجود داره؟
کنوود 7016
اره هست. jvc پخش های Single DIN داره که مخصوص همچین ماشین هایی هست.
از مارک کنوود KIV700 هم هست.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)