بازی های که از گیک پد استفاده نمیکنن میتونن از این برنامه استفاده کنند
از اینجا میتونی دان کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی های که از گیک پد استفاده نمیکنن میتونن از این برنامه استفاده کنند
از اینجا میتونی دان کنی
سلام به دوستان من بازیThe Fate Of Hellasرا در کامپیوترم نصب کردم اما وقتی می خام اون را اجرا کنم این ارور میدهدوokرا می زنم این ارور می اد
حالا چیکار کنم که بتونم اون را اجرا کنمسیستم کامپیوترم:گرافیک:128رم:512سیپ و:2.80GH
سیستم شما تکنولوژی VERETEX PIXEL SHADER رو پشتیبانی نمیکنه و راحی هم غیر از عوض کردن گرافیک نیست
سلام
من میخوام بازی RIDDICk رو اجرا کنم ولی سیستم پیغام میده میگه open GL1.3 رو میخواد . حالا چیکار باید بکنم ؟؟
قبلا این بازی رو رو همین سیستم اجرا کردم و تا تهش رفتم.
گرافیک جیفورس 6200
رم یه گیگ
(( در ضمن تاپیک خود بازی فسیل شده !! برای همین اینجا پست زدم ))
ممنون![]()
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از تمام زحمات شما
من این بازی Alone in the Dark رو خریدم در قالب 2 دی وی دی بازی رو نصب کردم بدون مشکل و اجرا کردم تنظیمات گرافیگ یعنی رزولشن روی 800 در 600 بود که من تغییر دادم به 1200 در 800 ... خلاصه داخل بازی خیلی سرعت به دلیل همون رزولشن پایین بود که من دوباره روی 800 در 600 گذاشتم واز بازی خارج شدم ..
از اون موقع به بعد هر کاری میکنم دیگه بازی اصلا اجرا نمیشه یعنی رو آیکون بازی کلیک که میکنم فقط نشونه ساعت میاد و دیگه هیچ .... بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم هر کاری میکنم اصلا وارد بازی نمیشه !!!!
وقتی 3 ، 4 بار روی آیکون بازی کلیک میکنم هم یه صفحه سیاه میاد و همین طور میمونه!!!
از عزیزان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایند
با تشکر
کارت گرافیک لپ تاپ هم Gforce 7300 هستش ..
Last edited by shayang; 11-10-2008 at 13:20.
مشکل در بازی S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky 1.4
سلام
زمانی که بازی میکنم بازی یهو قطع میشه.
چند بار تست کردم و فهمیدم که در یه زمان خاصی در بازی قطع میشه در زمان 09/18/2011 21:31
نمیدونم مشکلش چیه!!
ولی اگه یه جوری بشه سیو بازی رو هک کرد و زمان بازی رو به صورت اولیه دراورد فکر کنم درست بشه.
اگه میشه یکی کمکم کنه.
شاید بشه از save game یکی دیگه استفاده کنی
اگه خواستی تو قسمت
مطرح کن تا بزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیه Riddick همیشه با بعضی سیستمها با دنگ و فنگ اجرا میشه.
من خودمم روز اول با اجرای این بازی مشکل داشتم.
درایور کارتت از Open GL 3.1 پشتیبانی نمیکنه و باید درایوری بریزی که از این امکان استفاده کنه.من خودم درایور 78.01 رو بهت پیشنهاد میکنم که از 84.25 هم کاملتره.و به احتمال 100% با این درایور با مشکلی روبرو نمیشی
با این پچم کارت درست میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
{این یکی رو اول امتحان کن
The Chronicles of Riddick NVIDIA OPENGL FIX
Last edited by king-hitler; 11-10-2008 at 17:30.
دوست عزیز شما کافیه اینو دانلود کنی .
توی ReadMe نوشته که باید چیکار کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب استاد چه فرقی داشت
فقط امدی اپ کردی دوباره گزاشتی
پست اضافه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)