cw يعني clan war و اگه دقت كني ميبيني يه علامت سوال هم باهاش ميزارن يعني ميگن كلني (تيمي) براي بازي هست .كه ديگه اين بازي با بقيه بازي ها فرق ميكنه چون هر 2 گروه تيم هستن و Random نيستنCW
cw يعني clan war و اگه دقت كني ميبيني يه علامت سوال هم باهاش ميزارن يعني ميگن كلني (تيمي) براي بازي هست .كه ديگه اين بازي با بقيه بازي ها فرق ميكنه چون هر 2 گروه تيم هستن و Random نيستنCW
من که تا بعد امتحانات ADSL ندارم.ولی آیدی بده بعدش میام ببینم چند مرده حلاجی!!!
جاویدان باشید
اسم هیرو Icarus, the Phoenix
هستش...
حالا مشکل JOIN نشدن دیگران را بررسی کنیم:
دوستان من نفهمیدم چرا بعضی افراد وقتی میسازن برای دیگران دیده نمیشه؟؟؟اکانت طرف فعال هم شده ولی دیده نمیشه..!
من تو گیم نتم هم وقتی چند نفر میخان بازی کنن یک نفر وقتی میسازه برای اکثر افراد دیده نمیشه ...فقط بعضی مواقع دیده میشه برای همه افراد...!
با TUNNEL هم مشکل حل نمیشه...
برای این دوستی که میگفت مپ میسازم ولی دیگران JOIN نمیشن هم مشکل همینه...
کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟
RKM یا RMK که مینویسن هم یعنی چی...؟
در مورد CW هم شاید یارو دستشویی داشته و ترسیده بریزه با عجله نوشته CW....![]()
نظرتون چیه بعد از کنکور یه تیم تشکیل بدیم؟...چون توی GG که بازی کردن بدون این که طرف رو بشناسی ضدحاله ....مثلا طرف رو اشتباه first blood میده بعدش راحت left game میکنه و بازی رو خراب میکنه
در ضمن وقتی تیمی بازی میکنیم حداقل چند تا چیز جدید یاد میگیریم و اشتباهات همدیگه رو میگیم...لفطا نظرتون رو بگید
این مشکلی رو گفتی من هم بیشتر مواقع دارم....
RMK یعنی این که طرف هیروش رو توی base میخوابونه و دیگه بهش دست نمیزنه و فقط میشینه بازی رو نگاه میکنه و برای این که بازی خراب نشه left نمیده...وقتی طرف این کار رو میکنه که delay داشته باشه یا این که یاراش خیلی noob باشن و طرف از بازی نا امید بشه...این هایی که گفتم بر حسب تجربه شخصی بود
ما منظورمون تو بازی از RMK همون Remake هستش.(البته معنیش زیاده!)
وقتی زیادی لفت بدن هاست اینو میگه و از بازی میره بیرون و دوباره هاست میشه و بقیه جوین.
من هم قبلا اینو گفتم..
ولی یکم سخته..
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
حالا اینا ای دی دوستان هستش ...
من لیست کرده بودم..
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
دوستان دیگه JOIN نشدن و دیده نشدن سرور از چی میبینن.؟؟؟
اخه طرف یه بار Join کرد دیدم بهم میگه CW ؟؟؟ منم گفتم نمدونم چی میگی! یه سری دری بری گفت و رفت!
نمیدونم والا شایدم شما درست بگی.... ولی اخه یکی دو بار چند نفر join کردن.
کلا روم ایران که کسی ادمو تحویل نمیگیره هر چرت و پرتی هم میگن!
اروپا من بیشتر میپسندم.... طرف اونقدر مرام داشت لینک مپ رو هم داد دانلود کنم بازی رو از دست ندم.
مرتب هم game میسازن. ولی خب زود پر میشه!
حالا از دوستان کسی تا بحال بازی کرده و EXP نگرفته باشه؟؟؟؟
من 3 تا بازی در حد فضا بازی کردم اما 1 دونه هم نداد....!
البته هر چی LEVEL زیاد بشه ظرفیت EXP هم فکر کنم زیاد میشه اما بازم هر بازی چند تا باید بده دیگه...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)