سوال بسیار مهم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا مشکل پرینتر hp 401a چیه که وقتی تو کاست دستی کاغذ چک میزارم ، چاپ روی انتهای برگ چک کم رنگ و ناخواناست طوری که اون قسمت رو لمس میکنی برجسته است ؟ انگار چاپ کنده شده بین راه !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
سوال بسیار مهم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا مشکل پرینتر hp 401a چیه که وقتی تو کاست دستی کاغذ چک میزارم ، چاپ روی انتهای برگ چک کم رنگ و ناخواناست طوری که اون قسمت رو لمس میکنی برجسته است ؟ انگار چاپ کنده شده بین راه !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
مشکل از کارتریجه . یا کارتریج رو عوض کن یا بده برات سرویس کنن. یحتمل قسمت تونر سوخته کارتریج پرشده و این تونر سوخته ها از زیر دکتر بلید میان رو درام و باقی ماجرا.
سلام
من پرینتر کانن LBP2900 دارم.
وقتی پرینت میزنم بقسمت چپ و راست صفحه رو حدود 2-3 سانت سیاه و خاکستری میزنه(یک سانتی سیاه و بقیه خاکستری). مشکل از چیه میتونه باشه؟
سلام/دوستان من میخواستم یک عدد دستگاه کپی برای انتشارات دا نشگاه بخرم ,بودجه ی مالیم حدود 3تا 3.5 میلیون بیشتر نیست وامکاناتی که مد نظرم هست اینه که دستگاه دارای فیدر وچاپ دورو وهزینه شارژ کارتریج پائینی داشته باشه.چی پیشنهاد میدین ,اصلا دستگاه استوک بخرم یا آکبند واگه راهنمائیم کنین از کجا تهیه کنم ازتون ممنون میشم .باسپاس
سلام
تنظیمات پرینتر hp 1518 را میخواستم نتظیم کنم
بدتر زدم بهم خورد و دیگه کیفیت چاپ مثل قبل نیست
یک مورد دیگه هم ، كارتريج پرينتر را شارژ کردم
ولی دیگه مثل قبل رنگهای پرینت واضح و پر رنگ نیست (منظورم تفاوتش با شارژ کاتریج کارخونه ای و اصلی هست)
این وضوح پرینت مربوط به دستکاری تنظیمات دستگاه هست یا نامرغوب بودن شارژ کاتریج؟
چطوری تنظیمات دستگاه به حالت اولش برمیگرده؟
Last edited by abbasghaderi2010; 11-06-2014 at 03:26.
دستگاه شارپ 450 ببین چنده اونو بخر
کسی نیست به سوالات جواب بده ٌ!
من هم دقیقا این مشکل را دارم
hp1212
می تونه درام باشه
می تونه بلید زیر درام باشه
می تونه مصرفیت پر شده دازه از مخزنش می آد رو درام
احتمال مورد سوم بیشنتر. بیشتر تونرهای تو باز روی دستگاه کار نمی کنن و این مشکل رو به وجود می آرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)