پارس انلاینم حوب نیست ظاهرا چون تستش خیلی جالب نیست!
پارس انلاینم حوب نیست ظاهرا چون تستش خیلی جالب نیست!
دیروز نمیدونم چی شده بود سرعتم از یک مگ بالاتر نمیرفت که امروز درست شده. غیر از دیروز واسه منم بعضی وقتا میبینم سرعت اومده پایین که میرم روی مودم قطع و وصل میکنم سرعتم میاد سر جاش.نمیدونم حالا از مودم منه یا از مخابراته یا از پارس! SNR خطم هم پایینه.حالا شما هم همین کار رو کن توی تنظیمات adsl بذارش روی G.Dmt و تیک G.Lite و SRA بردار مقدار SNR هم ببین نویزت چطوره اگه تغییری نکرد پس مشکل از شرکتههمیشه سرعتت اینقدره؟ اینکه نصف سرعت 8 مگه! کاری که به دوست بالایی گفتم انجام بده اگه تغییری نکرد زنگ بزن درستش کنند اگه درستش نکردند باید شکایت کنی به 195
Last edited by pooya777; 27-02-2018 at 20:58.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپلینترم کردم دوتا شد این قبلن بعد چندساعت درست میشد این سری قفل کرد رو400تا
SNR خطت خیلی پایینه فکر کنم برای اونه.اگه میتونی از سر خط مودمت رو وصل کن ببین بالاتر میره یا نه
دوست عزیزهرکاری میکنم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا به حال این مدلی نشدبود ازچی میتونه باشه که انقد پائین هست
سلام دوستان، این پارس چرا دوباره قاط زده، من سرویسم 8 مگه ولی سرعتم تقریبا نصف شده، الان به سختی میتونم صفحات وب رو باز کنم، دانلود هم بیشتر از 500-600 تا نمیده.
اگه از سر خط یعنی از جایی که سیم تلفن میاد تو خونه بدون اسپیلتر امتحان کردی همین بوده خوب از شرکته باید زنگ بزنی برات درستش کنند اگر نکردند شکایت به 195
الان این یکی دوستمون هم مثل شما مشکل داره.سرعت منهم الآن نصف شده! نمیدونم حالا سراسریه یا فقط مربوط به پارس آنلاینه.توی مودم که میبینم اندازه سرویسمه ولی سرعت دانلود نصفه
ویرایش: سرعتم درست شد
Last edited by pooya777; 28-02-2018 at 00:38.
یه مشکلی واسم الا 3-4 روز پیش اومده اونم کند شدن سرعت نت تلگرام و اینستگرام!رسما چند دقیقه طول میکشه تا یه فایل 5مگ رو دانلود کنه!یا اینستگرام ویدیو هارو هی تیکه تیکه دانلود میکنه!
از اون بدتر تو گیم اصلا نمیشه بازی کرد پینگ تو بیرون با 4224 و 8888 رو 88-100 هست ولی داخل گیم تا یهدرگیری میشه یا یا...پینگ میره بالا و انگار دلی داری شدید بعد میام می بینم پینگ بیرون رو 88-100!موندم زنگ بزنم چی بگم بهشون که مشکل ازکجاست!
سرویسم 8 مگه!!از یه طرف هم بزور به ...شکن وصل میشه که رسما هیچی باز نمیکنه!
خلاصه اینطور بگم که که نه میشه یه فوتبال با کیفیت 720 یا 540p تو انتن دید هی با بافر نشون میده انگار سرعت نت نمیکشه یا twitch کلا صفحه سیاه یا اونم اگه نشون بده 5 مین لود میکنه یه 10 ثانیه نشون میده!از یه طرف هم میام چیزی میزارم دانلود می بینم سرعت دانلودم بین 700-990 هست که زیاده و نباید مشکلی داشته باشم از این نظر.... خلاصه قاطی کردم!
سرعت تک کانکش شما باید بد باشه به همین علت این مشکلات رو دارید
دوستان من وایرلس پارس آنلاین دارم آیا امکان هست پینگ 100 را با ضرب و زور پایین بیارند یا اون سرویس فقط باسه adsl هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)