تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 676 از 848 اولاول ... 176576626666672673674675676677678679680686726776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,751 به 6,760 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کسی همچین مشکلی رو داره با سرویس 8 مگ یا فقط مختص من هستش این سری هم مصرفم زیاد بود 8مگ گرفتم ولی حالا موندم بااین تعرفه ها مسانی که خواهان سرعت بالا حجم کم هستند چیکارباید کنند این تست 8 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاجعه
    پارس انلاینم حوب نیست ظاهرا چون تستش خیلی جالب نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من سرویس 3 مگابیت 6 ماهه جشنواره ای دارم کشش خطم معمولا 5500 هست و ریت 3072 ولی بعضی ساعتا کشش خط میاد روی 2000 و ریت هم 1024 مشکل از خط منه یا از ISP? زنگ بزنم باهاشون مطرح کنم؟ ضمنا دیشب سایت پی سی ورلد با اینترنت پارس انلاین کلا باز نمیشد ولی بقیه سایتا باز میشد
    دیروز نمیدونم چی شده بود سرعتم از یک مگ بالاتر نمیرفت که امروز درست شده. غیر از دیروز واسه منم بعضی وقتا میبینم سرعت اومده پایین که میرم روی مودم قطع و وصل میکنم سرعتم میاد سر جاش.نمیدونم حالا از مودم منه یا از مخابراته یا از پارس! SNR خطم هم پایینه.حالا شما هم همین کار رو کن توی تنظیمات adsl بذارش روی G.Dmt و تیک G.Lite و SRA بردار مقدار SNR هم ببین نویزت چطوره اگه تغییری نکرد پس مشکل از شرکته
    دوستان کسی همچین مشکلی رو داره با سرویس 8 مگ یا فقط مختص من هستش این سری هم مصرفم زیاد بود 8مگ گرفتم ولی حالا موندم بااین تعرفه ها بدون تنوع که کاربری خواهان سرعت بالا حجم کم هستند چیکارباید کند اینم تست 8 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاجعه
    همیشه سرعتت اینقدره؟ اینکه نصف سرعت 8 مگه! کاری که به دوست بالایی گفتم انجام بده اگه تغییری نکرد زنگ بزن درستش کنند اگه درستش نکردند باید شکایت کنی به 195
    Last edited by pooya777; 27-02-2018 at 20:58.

3. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

دیروز نمیدونم چی شده بود سرعتم از یک مگ بالاتر نمیرفت که امروز درست شده. غیر از دیروز واسه منم بعضی وقتا میبینم سرعت اومده پایین که میرم روی مودم قطع و وصل میکنم سرعتم میاد سر جاش.نمیدونم حالا از مودم منه یا از مخابراته یا از پارس! SNR خطم هم پایینه.حالا شما هم همین کار رو کن توی تنظیمات adsl بذارش روی G.Dmt و تیک G.Lite و SRA بردار مقدار SNR هم ببین نویزت چطوره اگه تغییری نکرد پس مشکل از شرکته همیشه سرعتت اینقدره؟ اینکه نصف سرعت 8 مگه! کاری که به دوست بالایی گفتم انجام بده اگه تغییری نکرد زنگ بزن درستش کنند اگه درستش نکردند باید شکایت کنی به 195
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اسپلینترم کردم دوتا شد این قبلن بعد چندساعت درست میشد این سری قفل کرد رو400تا

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

SNR خطت خیلی پایینه فکر کنم برای اونه.اگه میتونی از سر خط مودمت رو وصل کن ببین بالاتر میره یا نه

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

SNR خطت خیلی پایینه فکر کنم برای اونه.اگه میتونی از سر خط مودمت رو وصل کن ببین بالاتر میره یا نه
    دوست عزیزهرکاری میکنم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا به حال این مدلی نشدبود ازچی میتونه باشه که انقد پائین هست

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان، این پارس چرا دوباره قاط زده، من سرویسم 8 مگه ولی سرعتم تقریبا نصف شده، الان به سختی میتونم صفحات وب رو باز کنم، دانلود هم بیشتر از 500-600 تا نمیده.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیزهرکاری میکنم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا به حال این مدلی نشدبود ازچی میتونه باشه که انقد پائین هست
    اگه از سر خط یعنی از جایی که سیم تلفن میاد تو خونه بدون اسپیلتر امتحان کردی همین بوده خوب از شرکته باید زنگ بزنی برات درستش کنند اگر نکردند شکایت به 195
    الان این یکی دوستمون هم مثل شما مشکل داره.سرعت منهم الآن نصف شده! نمیدونم حالا سراسریه یا فقط مربوط به پارس آنلاینه.توی مودم که میبینم اندازه سرویسمه ولی سرعت دانلود نصفه

ویرایش: سرعتم درست شد
    Last edited by pooya777; 28-02-2018 at 00:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه مشکلی واسم الا 3-4 روز پیش اومده اونم کند شدن سرعت نت تلگرام و اینستگرام!رسما چند دقیقه طول میکشه تا یه فایل 5مگ رو دانلود کنه!یا اینستگرام ویدیو هارو هی تیکه تیکه دانلود میکنه!
    از اون بدتر تو گیم اصلا نمیشه بازی کرد پینگ تو بیرون با 4224 و 8888 رو 88-100 هست ولی داخل گیم تا یهدرگیری میشه یا یا...پینگ میره بالا و انگار دلی داری شدید بعد میام می بینم پینگ بیرون رو 88-100!موندم زنگ بزنم چی بگم بهشون که مشکل ازکجاست!
    سرویسم 8 مگه!!از یه طرف هم بزور به ...شکن وصل میشه که رسما هیچی باز نمیکنه!
    خلاصه اینطور بگم که که نه میشه یه فوتبال با کیفیت 720 یا 540p تو انتن دید هی با بافر نشون میده انگار سرعت نت نمیکشه یا twitch کلا صفحه سیاه یا اونم اگه نشون بده 5 مین لود میکنه یه 10 ثانیه نشون میده!از یه طرف هم میام چیزی میزارم دانلود می بینم سرعت دانلودم بین 700-990 هست که زیاده و نباید مشکلی داشته باشم از این نظر.... خلاصه قاطی کردم!

10. 2 کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه مشکلی واسم الا 3-4 روز پیش اومده اونم کند شدن سرعت نت تلگرام و اینستگرام!رسما چند دقیقه طول میکشه تا یه فایل 5مگ رو دانلود کنه!یا اینستگرام ویدیو هارو هی تیکه تیکه دانلود میکنه!
    از اون بدتر تو گیم اصلا نمیشه بازی کرد پینگ تو بیرون با 4224 و 8888 رو 88-100 هست ولی داخل گیم تا یهدرگیری میشه یا یا...پینگ میره بالا و انگار دلی داری شدید بعد میام می بینم پینگ بیرون رو 88-100!موندم زنگ بزنم چی بگم بهشون که مشکل ازکجاست!
    سرویسم 8 مگه!!از یه طرف هم بزور به ...شکن وصل میشه که رسما هیچی باز نمیکنه!
    خلاصه اینطور بگم که که نه میشه یه فوتبال با کیفیت 720 یا 540p تو انتن دید هی با بافر نشون میده انگار سرعت نت نمیکشه یا twitch کلا صفحه سیاه یا اونم اگه نشون بده 5 مین لود میکنه یه 10 ثانیه نشون میده!از یه طرف هم میام چیزی میزارم دانلود می بینم سرعت دانلودم بین 700-990 هست که زیاده و نباید مشکلی داشته باشم از این نظر.... خلاصه قاطی کردم!
    سرعت تک کانکش شما باید بد باشه به همین علت این مشکلات رو دارید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان من وایرلس پارس آنلاین دارم آیا امکان هست پینگ 100 را با ضرب و زور پایین بیارند یا اون سرویس فقط باسه adsl هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •