تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 676 از 752 اولاول ... 176576626666672673674675676677678679680686726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,751 به 6,760 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

محدوده فرکانسی تعیین شده برای هدفون هم دلیل بر کیفیت صدای هدفون نیست و فقط تو هدفونهای حرفه ای برای افراد حرفه ای میتونه مفید باشه که هر چه فرکانس پایین کمتر و فرکانس بالا بیشتر باشه سرعت پاسخ دهی به فرکانس بیشتر و کیفیت بهتری خواهد داشت
    امکانش هست که یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین؟ چونکه من تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم؛

پایین بودن امپدانس در هدفونها دلیل بر بهتر درایو شدن هدفون توسط پلیر
    معیار درستی نیست؛ مثال نقضش hifiman he-6 با امپدانس 60 اهم در مقابل hd800 با امپدانس 300 اهمه
    که سنهایزر واقعاً راحت تر درایو میشه

2. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امکانش هست که یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین؟ چونکه من تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم؛

معیار درستی نیست؛ مثال نقضش hifiman he-6 با امپدانس 60 اهم در مقابل hd800 با امپدانس 300 اهمه
    که سنهایزر واقعاً راحت تر درایو میشه
    سلام استاد rave-87
    خوبی برادر؟
    واقعیتش نکته اول رو که از خود شما و اقا رضا یاد گرفتم که اگه بازم ایراد دارم که وای به حالم.

مگر هر چقدر محدوده فرکانسی بازتر باشه مثلا (6 – 51,000 Hz ) فرکانس پایین کمتر و فرکانس بالا بیشتر کیفیت صدای هدفون بهتر و سرعت پاسخ دهی به فرکانسها بیشتر نخواهد بود؟(rezaomido کجایی اخه؟)
    نکته بعدی هم که اخرش گفتم برای هدفونهای اماتور .البته استثنا زیاده ولی اکثرا تو هدفونهای اماتور اینطور هست و he6 یه هدفون Orthodynamic یعنی نوع بهبود یافته هدفونهای دینامیک هست که کلا استثنا هستند که خودتون با نحویه عملکردشون اشنا هستین.
    حالا اگه استثنا ها و هدفونهای حرفه ای رو در نظر نگیریم هر جایی اشتباه کردم لطف کنین اصلاح کنین تا منم یاد بگیرم.
    با تشکر فراوان و تشکر از پیگیری پستها

4. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این m50رو از قیافش خوشم نیومد.از این خوشگل تر نیست؟بیشترم رپ گوش میدم
    بنظرم اگه فقط رپ گوش میکنید بهتره زیاد پول پا هدفون ندید چون معمولا جزییات صدا درش کمه و فقط دنبال یه هدفون با بیس قوی و گرم و مید و های معمولی باشین نظر بنده pioneer m390 .

6. 2 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام استاد rave-87
    خوبی برادر؟
    واقعیتش نکته اول رو که از خود شما و اقا رضا یاد گرفتم که اگه بازم ایراد دارم که وای به حالم.

مگر هر چقدر محدوده فرکانسی بازتر باشه مثلا (6 – 51,000 Hz ) فرکانس پایین کمتر و فرکانس بالا بیشتر کیفیت صدای هدفون بهتر و سرعت پاسخ دهی به فرکانسها بیشتر نخواهد بود؟(rezaomido کجایی اخه؟)
    با تشکر فراوان و تشکر از پیگیری پستها
    سلام علیکم (استاد دیگه چیه؟)
    درست می گی. اشکال در کج فهمی بنده بود
    تصورم این بود که منظورتون از فرکانس پایین کمتر، اینه که بازۀ کمتری(محدودتری) داره؛
    نکته بعدی هم که اخرش گفتم برای هدفونهای اماتور .البته استثنا زیاده ولی اکثرا تو هدفونهای اماتور اینطور هست و he6 یه هدفون Orthodynamic یعنی نوع بهبود یافته هدفونهای دینامیک هست که کلا استثنا هستند که خودتون با نحویه عملکردشون اشنا هستین.
    حالا اگه استثنا ها و هدفونهای حرفه ای رو در نظر نگیریم هر جایی اشتباه کردم لطف کنین اصلاح کنین تا منم یاد بگیرم.
    راستش من با زدن برچسب استثنا بودن توی این مورد موافق نیستم
    چونکه چیزی که گفتم، جزء خواص ذاتی همۀ هدفون هاست و ربطی به تکنولوژی مورد استفادشون نداره
    یعنی حتی بعضی مواقع میگن امپدانس پایین نشانۀ سخت تر درایو شدنه؛ چونکه هر چقدر امپدانس پایین تر باشه، هدفون توان مورد نیاز خودش رو بیشتر به صورت جریان طلب می کنه (V=IR
    P=V^2/R )
    تولید جریان توی پلیر ها به مراتب سخت تر از تولید اختلاف پتانسیله
    در اصل اول با رابطۀ P=V^2/R (که R همون امپدانس هدفون و V همون اختلاف پتانسیل ایجاد شده توسط آمپلی فایر هست) مقدار توان خروجی پلیر، برحسب میلی وات بدست میاد؛ بعد :
    با استفاده از رابطۀ I = P / V (که P همون توان خروجی پلیر هست و V رو یک قرار میدیم.) مقدار جریان مورد نیاز برای رسیدن به SPL مورد نظر رو بدست میاریم. حالا اگر این مقدار جریان بیشتر از توان پلیر بود، هدفون خوب درایو نمیشه.
    مثلاً اگر حساسیت 100 دسی بل بر میلی ولت بود؛ میایم حساب می کنیم که مثلاً برای خروجی 100 دسی بل، چقدر جریان نیازه، و آیا پلیر ما توان تأمین این جریان رو داره یا نه.
    So the easy or hard to drive a pair of phones is, depends on both parameters, the sensitivity and the impedance. The worst case would be a pair of phones of very low sensitivity and also a very low impedance. Why? because they'll be asking to the source more watts to sound equally loud as a more sensitive pair, and an important part of that power will be asked in the form of current intensity, which is something that most portable players, headphone outs in receivers and players, etc. aren't designed to deliver. This is the case of cans like AKG 701 or Denon D5000.
    If your cans are low impedance but are very sensitive (the case of Grados and most IEMs) then despite their asking more current from the source, they still manage to sound very loud because they need very little power to do so.

Most people tend to think that low impedance equals to louder sound, but this is plainly wrong. It all depends on the sensitivity and how much power the cans need to give a high SPL. Also take into account that not all manufacturers offer their sensitivity values and not all them do in dB/mW but do in dB/mV. It's not much of a problem, you just need to convert the mV in mW knowing the phones impedance
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی دونم چقدر خوب گفتم یا نه
    به نظرم که فعلاً مشکلی توی حرفهام نیست، حالا شما هم دقتی بکنین.
    Last edited by rave-87; 15-04-2012 at 19:22.

8. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

راستش من با زدن برچسب استثنا بودن توی این مورد موافق نیستم
    چونکه چیزی که گفتم، جزء خواص ذاتی همۀ هدفون هاست و ربطی به تکنولوژی مورد استفادشون نداره
    یعنی حتی بعضی مواقع میگن امپدانس پایین نشانۀ سخت تر درایو شدنه؛ چونکه هر چقدر امپدانس پایین تر باشه، هدفون توان مورد نیاز خودش رو بیشتر به صورت جریان طلب می کنه (V=IR
    P=V^2/R )

بله بسیار عالی و کامل
    فقط باز این استثنا ها هستن که نمیشه در نظر نگرفتشون مثلا همین

The easiest way to identify which IEMs need amping is to look at the specifications. The general guideline is: IEMs which have less than 50 ohms impedance and more than 98 dB on sensitivity most certainly don't require an amp to sound their best.
    که میشه مثال نقض براش sony ex1000 رو با امپدانس 32 اهم و حساسیت 108db رو گفت که برای درایو شدن نیاز به امپ داره و چند مدل دیگه که الان خاطرم نیست.
    و یه سوال دیگه اینکه بعضی مواقع میگن امپدانس پایین نشانۀ سخت تر درایو شدنه از لحاظ علمی درست ولی عملا کدوم هدفونها برای مثال اینطوری هستن؟یا از کجا تشخیص بدیم که این حالت برای کدوم هدفون ممکنه پیش بیاد چون بطور کل برای پلیرهای پرتابلمون دنبال هدفونهایی با امپدانس پایین میگردیم و اکثرا براحتی درایو میشن .
    با تشکر
    Last edited by salar_221; 15-04-2012 at 19:58.

10. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود بر دلاوران
    دوستان به نظر شما بهترین روش burn inچی هست؟با پخش ساده موزیک فرقی میکنه؟و ایا همه هدفونا شاملburn inمیشن؟ممنون

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یک روز rezaomid گفت هیچکدوم از پلیر های پرتابل من رو راضی نکرده
    کم کم من هم به این نتیجه دارم میرسم
    فکر کنم آمپ مخصوص هدفون بهترین گزینه باشه

13. این کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود بر دلاوران
    دوستان به نظر شما بهترین روش burn inچی هست؟با پخش ساده موزیک فرقی میکنه؟و ایا همه هدفونا شاملburn inمیشن؟ممنون
    تمام هدفونها مشمول burn in نيستن فقط بعضي از هدفونهاي حرفه اي نياز به گذروندن مرحله burn in هستن تا صداي واقعي اون هدفون شنيده بشه.براي انواع هدفون حرفه اي از ٢٠ ساعت تا ٥٠٠ ساعت burn in متفاوت هست.
    با پخش ساده موزيك هم ميشه burn in كرد ولي براي اينكه اين مرحله بهتر و زودتر سپري بشه بايد موزيك رو با حالت مونو پخش كرد و در صورت امكان از تراكهاي با كيفيت با ولوم 50% و مرحله مرحله با گذشت زمان با افزايش ولوم تا پايان مرحله burn in موزيك پخش بشه.سبك موزيك هم در ابتدا بهتره از تراك هاي سبك كلاسيك و بيشتر سولو پيانو و در مرحله بعد تراكهاي سبك پاپ و مرحله اخر تراكهاي سبك راك و الكترونيك كه حاوي بيس زيادي هستن براي وارد كردن شك و اببندي كامل بكار ميره.
    البته هر چقدر هدفون حرفه اي تر(بستگي به مواد بكار برده شده در ساخت ديافراگم)باشه بهمون اندازه سرسخت تر خواهد بود كه مرحله burn in پيچيده تر خواهد شد.
    و البته هدفونهايي كه براي مدت طولاني استفاده نشن مجددا نياز به burn in خواهند داشت كه البته با زمان كمتر اين مرحله سپري خواهد شد.

15. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مشخصات یه هدفون حرفه ای شامل چه مواردیه سالارجان؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مشخصات یه هدفون حرفه ای شامل چه مواردیه سالارجان؟
    خيلي موارد مثل قيمت ( كه بنا بدلايلي از مشخص كردن حدود قيمت معذورم) و كابل جدا شونده و بسياري موارد ديگه از جمله موارد كاربرد و مواد سازنده و ...
    ببخشين كه بخاطر اينكه سوتفاهم پيش نياد از ذكر باقي موارد خوداري كردم.

18. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •