نقشه همه چیزو داره حتی نقشه Inferusکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقشه همه چیزو داره حتی نقشه Inferusکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها.اون موقع که بازیو تازه شروع کرده بودم اینجا چند جا دیده بودم که پرسیدن Derrick رو بکشیم یا اون یکی رو.ولی حالا که به اینجا رسیدم نمیدونم کدوم پست بود! لطفا راهنمایی کنید!
اسماشون رو يادم رفته فكر كنم اون يكي Pl.a.y Bo.y x بود
اين Pl.a.y Bo.y x رو بكش چون كه خونش به تو ميرسه
ممنون
حالا این inferus چی هست؟
سلام.ممنون از جوابت.اون تیکه نیست.کلی بعد از اونه.
ممنون دوست من که جواب دادي!
فقط کپي بسه يا بايد کار خاص ديگه اي کرد؟
![]()
نه عزیز فقط کپی!!!!!!!!
اینم آخرین باره که میگم دیگه مشکلات رو در این تاپیک مطرح نکنید!!!!!!!
سلام .
الان توی سایتا داشتم میگشتم دیدم یه ساتی پچ 1.0.3.0 بتا رو برای بازی گداشته .
احتمالا فقط فایل LauchGtaIV هستش ! فکر کنم یه نوعی کرک فیکس باشه . شاید مشکل کافی نتم حل شد .پایینش نوشته بودone by Rockstar/SecuROM Support
نکته :
برای حل مشکل کافی نت به غیر از این پچ میتونید کرک زیر رو هم دانلود کنید :
مشکل کافی نت رو برای پچ 1.0.2.0 حل میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک کرک یا پچ 1.0.3.0 :
ارزش دانلود کردنو داره . 4.3 مگه . با این حساب پس کرک هستش تا پچ .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جون من بگید این بازی با سی پی یو 2.5 دو هسته ای و گرافیک 8400 512 و رم 2 گیگ با رزولیشن 800*600 رو حالت مدیوم اجرا میشه بدون تیک---خیلی ممنون
درود به همه دوستان.
یه مشکل کوچیک توی یکی از مراحل بازی برام پیش اومده و اونم اینه که وقتی به محل انجام ماموریت میرسم
بازی برای شروع ماموریت وارد Loading میشه و متاسفانه هرچقدر که صبر میکنم Loading تموم نمیشه!!!
اینم Save این مرحله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمی خواستم ببینم که میشه یکی از دوستان این مرحله رو برام رد کنه و وقتی Checkpoint زد دوباره Save رو برام آپلود کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن مشکل از سیستمم نیست، چون از نظر سخت افزاری عالیه!
پیشاپیش ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)