دیگه وقتی یه اسپری نهایت 4 تومنی رو اینقدر بفروشه انتظار نداشته باش.
ولی قیمتش فکر نمیکنم 160 هم باشه.شاید تستر باشه.
دیگه وقتی یه اسپری نهایت 4 تومنی رو اینقدر بفروشه انتظار نداشته باش.
ولی قیمتش فکر نمیکنم 160 هم باشه.شاید تستر باشه.
من یه اشتباهی کردم یه جا رفتم واسه خرید ادکلن چشم افتاد به CREED AVENTUS گفتم یه تستی بکنم کاش نمیکردم وقتی بو کردم دنیام عوض شد تا حالا یادم نمیاد با بو کردن چیزی این حال بهم دست بده واقعا عاشقش شدم بس که بی جنبم از امروز تصمیم گرفتم به چیزی که پولشو ندارم حتی نزدیک نشم
راستی اینجا 120 میگفت 480
ینی در این حد؟
جواب منو کسی نمیدونه؟
این عطر رو منم خیلی دوست دارم...بوی فوق العاده ای داره و ماندگاری خوب و پخش عالی ......
من قیمت حدود 380 دارم برای 120 میل در اصفهان...تست هم کردم و جعبه رو هم چک کردم و بوش خیلی شبیه به سمپلی که داشتم بود (سمپلی که من دارم متعلق به بهترین بچ نامبر تولید شده آونتوس هست )
نکته ای که این عطر داره و در خرید باید بهش توجه بکنی این هست که پشت جعبه رو نگاه کن و یه جایی نوشته LOT NUMBER که مثلا همچین عددی هست C42B11X02 حتما دقت کن که دو عدد وسط که اینجا 11 هست همین 11 باشه نه 10...چون آونتوس های سال 2010 توشون اختلاف بو زیاد بود و بعضی بچ نامبرها خوب نبودن ولی آونتوس های تولید سال 2011 همگی کیفیت نزدیک به هم داشتن و اختلاف بوشون خیلی جزئی بود در بچ ها مختلف...
به نظر من پولات رو جمع کن و بخر...چون واقعا ارزشش رو داره..خود منم در شرف خرید هستم..
عزیز در مورد خرید این ادکلن و همچنین نمونه مشکیش (بلک) خیلی مراقب باشید. چون تقلبیش از اصلش تو بازار بیشتره
در مورد قیمتش هم خیلی مناسب هست کمی مشکوک هست. بیشتر تحقیق کنید
سلام بچه ها . کسی اینو تست کردهV pour Homme Valentino
سلام
توصیف رایحه اش کمی سخته. من فقط دربش رئ بو کردم و استفاده نکردم
بویی ادویه ایی و کم شیرین داره. رایحه اش به نظر من مسیر 212 مردانه رو طی میکنه ولی با این تفاوت که این بیشتر ادویه ایی هست و دمایی گرمتر از 212 داره. کالا ادکلن خوش بویی هست و به اصطلاح
خودمون ادکلنی شیک هست.
مگه بزرگشم هست؟
یه سری ادکلن هست اسمش هم زک سافه ولی اینی که توی کیش تولید میشه نیست شما منظورتون کدومه؟
اون که من میگم کوچیکاش لوله مانند هستن.بزرگاش هم 100 میل.ساخت کیش هم هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)