سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال همراه 2tb بخرم چون فضای هاردم کمه
از اول که لپ تاپ روشن میشه اینم باهاش کار کنه
سرعت و رمز گذاری برام مهم نیست فقط امنیت مهمه که اطلاعاتم نپره.
چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال همراه 2tb بخرم چون فضای هاردم کمه
از اول که لپ تاپ روشن میشه اینم باهاش کار کنه
سرعت و رمز گذاری برام مهم نیست فقط امنیت مهمه که اطلاعاتم نپره.
چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
سلام .
اگر بتونيد Seagate Backup Plus Slim در بازار پيدا كنيد بنظرم مناسبترين هارد اكسترنال پرتابل 2TB هست .
دوست عزیز چرا گیر نمیاد؟ قیمتش چه قدره؟
My Passport Ultra یا My Passport Slim خوب نیست؟
دوترابايتيهاي Seagate Backup Plus Slim در مقايسه با My Passport Ultra یا My Passport Slim ضخامت كمتر (عكس زير) و پرفورمنس بهتري دارد . اگر سيگيت را در بازار پيدا نكرديد ميتونيد مدلهاي وسترن ديجيتال را در اولويت دوم قرار بديد .
![]()
دوست عزیزضخامتش مهم نیست
خرابیش چجوریه؟چون میخوام دائم کار کنه
Last edited by 55312; 28-05-2014 at 15:24.
اگر هارد دیسک لپتاپتان کم حجم هست فکر نمیکنید اگر ارتقا بدید بهتر باشه ؟ چون قرار هست بطور دائم استفاده بشه . حتی میتونید یک HDD Cuddy بخرید و هارد دیسک دوم را به جای رایتر نصب کنید .
احتمال خرابی همیشه هست (در هر مدل و از هر برندی) و هیچوقت هم به صفر درصد نمیرسد . تنها با نگهداری صحیح هست که میتوان احتمال خرابی را به حداقل رساند .
نه دوست عزیز من هارد لپتاپم 1tb دیگه بیشتر کردنش جالب نیست!
بینBackup Plus Slim و
My Passport Ultra
کدوم برای کار من بهتره? از نظر خرابی.
جناب عطا،این هاردهای دستکتاپی را که برای آرشیو تهیه میشه،امکانش هست که به TV وصل کرد؟چجوری؟
سلام .
ميتوان به TV متصل كرد و پيشنهاد ميكنم ابتدا هارد ديسك اكسترنال را به برق متصل و سپس كابل usb را به TV متصل كنيد . البته بستگي به نوع و مدل TV هم دارد و توصيه ميكنم دفترچه راهنما (User Manual) را مطالعه بفرمائيد . شايد درباره نحوه استفاده از هارد ديسكهاي اكسترنال توضيحاتي داده باشد .
سلام. جناب عطا من هارد اکسترنال آلترا وسترن را به تلویزیون lg وصل کردن نشون داد و یه فیلم هم ضبط و پخش کردم اما بعدش وقتی که به سیستم نصبش کردم دیگه نشونش نداد و حتی با اکرونیس هم نتونستم به کامپیوتر بشناسونمش و مجبور شدم فرمتش کنم میخواستم از شما بپرسم چرا اینطوری شده؟ و چکار کنم که دیگه اینجوری نشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)