تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 676 از 1291 اولاول ... 1765766266666726736746756766776786796806867267761176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,751 به 6,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دیشب حدود ساعت 2 هم واسه من قطع شده بود(کرج)

2. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من الان چند روز پيش 27000 تومان ريختم به حساب ايارنسل بعد يه بسته 1 گيگ شارژ كردم ديروز ديدم كه يكدفعه قطع شد و غلامت تعجب زرد اومد رو وايرلس بعد سايت رو باز كردم نياورد كه اعتبار شما تموم شده حالا نميدونم ايارنل قطع شده يا تموم شده؟؟؟ از كجا بدونم اعتبار تموم شده يا نه؟ كجاش ميزنه؟ از كجا بدونم چند تا بسته افزايشي تو 1 ماه خريدم؟؟؟ آخه طراحي اين پنل كاري داره براشون ايتم هاي مورد نياز رو قررا بدن با محيط ساده. در ضمن تو عكس نگاه كنيد حساب من 13 هزار تومان پول توشه اگه بسته افزايشي تموم به مگه نبايد قطع بشه همينطور از پول حساب استفاده نكنه؟؟؟ الان پول شارژ ماه بعد رو استفاده كرده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان من با اينترنت 3 مگابيت محل كارم ميخوام يه پست بزارم 100 دفعه ريفرش كردم كلا وضع اينترنت كلي خرابه و نسبت به adsl وايمكس قطعي نداشته اين مدت
    همه جاي دنيا با اينترنت 3 جي و 4 جي استفاده ميكنند و بهترين امكانات و سرعت رو دارند ما هنوز اندرخم يه كوچه هستيم و ادعاي دولت الكترونيك هم ميكنيم. ببين چيه كه وايمكس كه از دور خارج شده براي ما شده اينترنت پيشرفته با هزينه گزاف بعد ADSL كه ديگه فسيل شده هنوز استفاده ميكنيم. وقتي يه سيم كارت داشته باشي كه سرعت واقعي ارائه بده چه نيازي به اينترنت وايمكس و adsl و غيره هستش؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با قیمتاش اصلا حال نکردم

آخه کجای دنیا محدودیت سرعت و حجم میزارن که اینا گزاشتن!!!!!!!!!!!!!!

در کل مالی نیست این وایمکس

البته به لحاظ قیمت دارم میگم سو ء تفاهم نشه یوقت !
    سلام
    یه سری به این جا بزن
    sibesabzit.com
    88310453

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

دوستان من الان چند روز پيش 27000 تومان ريختم به حساب ايارنسل بعد يه بسته 1 گيگ شارژ كردم ديروز ديدم كه يكدفعه قطع شد و غلامت تعجب زرد اومد رو وايرلس بعد سايت رو باز كردم نياورد كه اعتبار شما تموم شده حالا نميدونم ايارنل قطع شده يا تموم شده؟؟؟ از كجا بدونم اعتبار تموم شده يا نه؟ كجاش ميزنه؟ از كجا بدونم چند تا بسته افزايشي تو 1 ماه خريدم؟؟؟ آخه طراحي اين پنل كاري داره براشون ايتم هاي مورد نياز رو قررا بدن با محيط ساده. در ضمن تو عكس نگاه كنيد حساب من 13 هزار تومان پول توشه اگه بسته افزايشي تموم به مگه نبايد قطع بشه همينطور از پول حساب استفاده نكنه؟؟؟ الان پول شارژ ماه بعد رو استفاده كرده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان من با اينترنت 3 مگابيت محل كارم ميخوام يه پست بزارم 100 دفعه ريفرش كردم كلا وضع اينترنت كلي خرابه و نسبت به adsl وايمكس قطعي نداشته اين مدت
    همه جاي دنيا با اينترنت 3 جي و 4 جي استفاده ميكنند و بهترين امكانات و سرعت رو دارند ما هنوز اندرخم يه كوچه هستيم و ادعاي دولت الكترونيك هم ميكنيم. ببين چيه كه وايمكس كه از دور خارج شده براي ما شده اينترنت پيشرفته با هزينه گزاف بعد ADSL كه ديگه فسيل شده هنوز استفاده ميكنيم. وقتي يه سيم كارت داشته باشي كه سرعت واقعي ارائه بده چه نيازي به اينترنت وايمكس و adsl و غيره هستش؟؟؟
    sibesabzit.com
    88310453
    اشتراک 1به 4 با سرعت بالاوقیمت های مناسب

من خودم ایرانسل داشتم ولی خیلی اذیت کرد الان اومدم مبین نت .نسبتا بهتره

5. این کاربر از shahin a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل ما انحصار گرایی هست وقتی که مجوز به همراه اول و ایرانسل نمیدن برای دادن سرویس 3G وقتی سرعت بالا رو به همه کسی نمیدن و باید خودمون رو بکشیم تا بتونیم بگیریم با این قیمت های بالا اما سرعت های بالا 2مگ رو به شرکت های دولتی و . . . میدن وقتی به خاطر تامین اینترنت پاک خیلی از سایت ها فی+تر هستن اما هیچ مشکلی استفاده ازشون نداره اما یه سری سایت دیگه(...) فیلتر نیستن

7. این کاربر از pori.ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حالا مونده باید مبین نت هم اعلام وجودیت بکنه !!!!
    بزارین توی راند بعدی ببینیم کی اول میشه بعد از تعطیلات باید ببینیم واکنش داتک نسبت به ایرانسل چگونه است
    مخصوصا با اون مصاحبه ای که یارو مدیر مبین نت کرده و میگه مسئول قدیم داتک بوده و منتقل شده به مبین نت
    تازه مبین نت میخواد تلفن ثابت خصوصی راه بندازه با پیش شماره 09444
    بالاخره ایران داره یه تکونی به خودش میده....یادتن میاد میگفتن 56 کیلو برای خونه کافیه ؟ 5 مگ دارن میدن
    bebin azizam aval ke shomare 09679
    dovom inke kheyli munde be pusheshe mobin berese
    sevom inke alan kheylia hastan ke irancell o be mobin tabdil mikonan

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان یکی میتونه به من بگه دلیل اینکه حدود یک هفته هست پینگ ارانسل اینقد رفته بالا بابا یه پیج نمیشه باز کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پینگ تا 11:30 صبح خوب است...بعد میره رو 700-900 زنگ زدم 707 اپراتور میگه جای مودم را عوض کن در حالی که سیگنال من فول است...مردم را خر فرض کردن اگه درست نشد قطعش می کنم...

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوستان مبین نت 2تا ضعف بزرگ داره:

1. پوشش تهران کامل نیست.
    2. تعداد BTS که گذاشته خیلی کمه و اگر از شانس شما تو منطقه ای باشید که بوزر زیاد باشه و BTS اون منطقه شلوغ باشه دیگه اونوقت هستش که پشیمون می شوید.

((ولی این نکته رو هم بگم اگر تو منطقه ای باشد که آنتن دهی خوبی داشته باشید و BTS خلوت باشه، بسیار عالی است))

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب حدود ساعت 2 هم واسه من قطع شده بود(کرج)
    براي من ديشب حدود ساعت 2 آنتن رفت و تا ساعت 3 كه بيدار بودم هم نيومد. من نميدونم يعني چي همين طور بي هوا قطع ميكنن؟ بابا ملت با اين اينرنت كار دارن براي همين هم پولشو دادن. اگه همين رو تونستن بفهمن درسته!

آرزو به دلمون موند يه ماه اين ايرانسل بدون قطعي باشه.

13. این کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تا اطلاع ثانوی از ایرانسل وایمکس نگیرید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •