ببخشید حتی اگه ترم قبل مشروط باشه و 14 واحد برداشته باشه؟؟
ببخشید حتی اگه ترم قبل مشروط باشه و 14 واحد برداشته باشه؟؟
سلام
بچهها مدیر گروه پلیمر تو علوم تحقیقات یکی از دوستان منه.
میتونه منو از رشته مواد همین دانشگاه بیاره به پلیمر؟؟؟؟
آیا توانایششو داره؟؟؟براش کاره سختیه؟
خواهشا رو هوا یه چی نگیدا
قربون همه بچهای گل دانشگاه آزاد![]()
قبلا هم که گفته بودم
![]()
می شه اینکارو کرد!ولی شما باید یه ترم رو تو اون دانشگاه بخونی!بعد فاصله تراز هم ببینی چقدر هست!من یه دوست داشتم عمران شاهرود قبول شد ،آشنا داشت الان داره تهران مرکز می خونه!
بله گفتید
ولی آخه یکی گفت میشه یکی گفت نمیشه
فردا با اون طرف قرار دارم.برام دعا کنید![]()
Last edited by maghzae-motefaker; 03-10-2011 at 20:45.
دوستان سوال دوم رو هم بي خيال
اولي رو جواب بدين حداقل .....
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ازتون خاله من رشته مديريت دولتي با 134 واحد فارغ التحصيل شد 12 واحد ديگه هم خوند ولي مشروط شد سال 81 هم اين اتفاق افتاده الان ميتونه از اون روشي كه دوستمون گفت استفاده كنه؟ حداكثر 20 واحد نظري كه زير 12 شده نمره ها برداره تا معدلش بره بالا؟ معدل ترم آخر شده بود 11/75 يعني واسه 25 صدم مشروط شد و الان با 134 واحدي كه پاس كرده ميگن فوق ديپلم شاغل هم هست البته ..... الان چيكار كنه به نظرتون ؟؟؟؟؟؟
خیلی وقته اومده ! تکمیل ظرفیتش هم اومده
azmoon.com
اهان مدرک کارشناسی
خب برای اون شما باید 3-5 سال سابقه فعالیت داشته باشید مثلا در ادارات.وکارتپایان خدمت
البته مدرک موقت بهتون داده میشه برای ثبت نام و کارهای دیگه ولی اصل مدرک رو ارائه نمیدهند.
شم امیتونید با مدرک موقت هم همون کار را بکنید یعنی ارزشش مثل اصل هست....
دوستان نیاز به کمک دارم. میخواستم ببینم اگر ترم بعد من ترم آخر باشم و 24 واحد داشته باشم,اونوقت از این 24 واحد 2 الی 4 واحدش رو دانشگاه خودمون ارائه نده چی میشه؟ یعنی بدبدخت میشم؟ چون میگم ترم آخر هستم و قاعدتا اگر ارائه نده تابستون هم ارائه نمیشه. من هم از مهر میخوام کارشناسیم رو شروع کنم. حالا این 2 الی 4 واحدی که میگم رو چیکار میتونم بکنم؟ آیا معرفی به استاد میشه کرد؟ یعنی به قول معروف الکی خود مدیر گروه بشه مثلا استادش (چون تخصصی های دیگه رو درس میده) و پیش خودش امتحان بدم؟ یا اینکه میشه انتقالی گرفت برای اونها؟ اگر میشه,آیا طبق قانون میتونم در یک ترم 20 واحد رو در دانشگاه خودم و 2 الی 4 واحد دیگه رو در دانشگاهی دیگه (که ارائه میده) بخونم؟
با تشکر
وقت بخیر
رشته های فنی و کار دانش که دارن کاردانی میخونن مثل خودم میشه کارشناسی پیوسته شرکت کنیم و درسهایی رو که پاس کردیم تطبیق بزنن آخه یه بنده خدایی می گفت این واسه رشته های نظری هست تا فنی
بعد آزمون بعدی ترم بهمن هست دیگه درسته اون زمان میشه؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)