بی خودی توجیه نکن داداش منم تعصب pes دارم ولی این بار واقعا pes گند زده واقعا گند زده دیگه رفته رووو اعصاب
کلش باگه من که می رم دوباره pes 2009 رو بریزم
بی خودی توجیه نکن داداش منم تعصب pes دارم ولی این بار واقعا pes گند زده واقعا گند زده دیگه رفته رووو اعصاب
کلش باگه من که می رم دوباره pes 2009 رو بریزم
بله دوست عزیز بالا میاد.ولی نه high
گرافیک من 8400 هست که دارم رون بازی میکنم مال شما که 7300 هست از من بهتره البته من پردازندم Athlon ll x245 هست و رمم4
سلام دوست عزیز.اینطوریم که شما میگید نیست من که خیلی راضیم.این بازی پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته 2009 باید بیاد جلوش لنگ بندازه
دوستان من دارم بازي مي كنم
هنوزم كه هنوزه سير نشدم
آخر بازيه به خدا
خيلي داره حال ميده
هر بازي كه مي كنم يه چيز جديد ياد مي گيرم
خيلي حال ميده
الان مستر ليگ دارم ميرم تو فضام
راستي نرم افزار ويرايشگر نيومد ؟
جدیدا 7300 از 8400 بهتر شده ؟!!
نه آقا نمیتونی اجرا کنی حتی Low
هم رم هم سی پی هم گرافیک زیر حداقل اعلام شده کنامیه
Last edited by karnavaleroos; 25-10-2009 at 23:58.
به نظرم بازی فقط گرافیکش خوبه البته صرف نظر از باگهاش ,بقیش افتضه مخصوصا زمان واکنش زیادش
Last edited by karnavaleroos; 25-10-2009 at 23:59.
خب اینم یه باگ تپل. فکش رو بکن وسط یه کل کل این بلا سرت بیاد.
الان که داشتم اینو مینوشتم ایبرا از 30 متری یه ضربه آزاد زد تو گل (تبریک به بارساییهای این تاپیک)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوای موقع ویرایش کیتا گل سوم رو هم زدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ArminxXx; 26-10-2009 at 00:13.
عزیز برای آگاهی شما موتور پردازنده 8400 از 7300 ضعیف تر هست
من با سیستمی مثل ایشون روی مدیوم بازی کردم
این آقا میتونه رو low بازی کنه یا مدیوم
در ضمن هیچ وقت نمیشه رو حرف کمپانی حساب کرد
حتی کمپانی هم چرت وپرت مینویسه
Last edited by eimanpaladin; 26-10-2009 at 00:22.
شما مطمئن باش میتونی میتونی اجرا کنی. من با 7200 GS هم اجرا کردم این بازی رو.
اصلا اینطور نیست. 8400 ی که 128 بیت باشه از 7300 قوی تره ولی 8400 ی که 64 بیت باشه میشه گفت تقریبا ضعیف تره.البته اکثراً 128 بیت دارن.
شک نکن بازی با 7300 اجرا میشه.
من تا دو هفته پیش هر دوی این کارت ها رو داشتم
وقتی با 7300 بازی می کردم به راحتی روی high می گزاشتمش اما وقتی با 8400 بازی می کردم حتما میبایست رو مدیوم بزارم وگرنه خیلی فریم پایین بود اما در بازی مثل gta iv گرافیک 8400 بهتر جواب می داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)