رفیق یه تست از speed test میزاری جون بیشتر شما شبیه به بازاریاب ها هستید پرونده صبانت برای مردم روشنه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
رفیق یه تست از speed test میزاری جون بیشتر شما شبیه به بازاریاب ها هستید پرونده صبانت برای مردم روشنه
اسیاتک پینگش از دیروز افتضاح شده دیشب هم ساعت 1 اختلال داشت
برادر من مهندس عزیز درباره چیزی که اطلاع نداری صحبت نکن اسلحه که رو شقیقت نگداشتن که چنین اطلاعات علمی خود را به رخ میکشید دان استریم و اپ استریم هیچ ربطی به سرعت نهایی شما ندارد فقط به این معنی است که خط شما میتوانید چنین سرعتی را ساپورت کند
دان استرم من هم 6100 هست پس من با سرعت شش مگ باید دانلود کنم در صورتی که سرعتم 50 هست
![]()
خب 20 نت که خراب آسیا تک هم که خراب . یه کارایی دارن میکنن . سلام اینترنت ملی
تایید میشه
بسیاری از سایتها امروز این ارور را می دن
متنند سافتگذر
دی جی انلاین
Server Error in '/' Application.
کاکو 16 سالته ولی مرامت خیلی مرد هس
من چطور میتونم مطمئن بشم از این اطلاعاتی که دادین؟
البته جسارت نشه به هیچکس![]()
Last edited by payamhetfild; 11-09-2012 at 18:37.
کلا سرعت اینترنت 2روزه خراب شده.صبح یه اس ام اسی از شرکتی که اینترنت ازش گرفتم اومد.اینم متنش:
مشترک گرامی اینترنت به دلیل اختلالات مخابراتی دچار افت سرعت می باشد.مشکل فوق سراسری بوده و به زودی برطرف میگردد.
البته من وایرلس دارم نه ADSL
مثلا من 512 نامحدود دارم همیشه سرعتم 71 بود ولی الان شده 45
چند صفحه تشریف ببرید عقب متوجه خواهید شد که 20نت خیلی وقته داغونه ;-)
بعداز ظهر برای من دوباره نرمال شد بعداز چندروز.
پینگ به حالت عادی برگشت/اسیاتک
دوستان اسیاتکی همانطور که دوستمون گفتن خواهشا برای یک بار هم که شده یک تماس یا ایمیل با قسمت صدای مشتریان بگیرید یا بفرستید و درخواست بدید تا ساعت شبانه را همانند شهرهای دیگه به 1-9 افزایش بدهند
خودشون میگن اگه درخواست ها زیاد باشه اعمال میکنیم لطفا هر کس را که میشناسید اسیاتک داره بهش بگید تماس بگیره یا خودتون با مشخصات اون به قسمت صدای مشتریان یا ایمیل بفرسته از داخل سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند .
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار 8:30 الی 17:00
Last edited by ahriman323; 11-09-2012 at 22:24.
قربونت میخوای واسه شرکتت تبلیغ کنی حداقل یه جوری تبلیغ کن بقیه باورشون بشه نه این مدلی که ورداشتی تو تمام تایپکا رو پر کردی از این تبلیغات کمدیت واسه شرکتت...سرعت روزانه 800 سرعت شبانه 160!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...خیلی باحالی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)